perjantai 9. joulukuuta 2016

Imatran murhat, kärähtänyt feministitoimittaja ja itsenäisyyspäivä

Otettakoon nyt tälläinen vanhankoulun uutiskatsaus, sillä sen verran on tullut tällä viikolla tapauksia, joista voisi kirjoittaa erilliset tekstinsä, mutta koska nämä kuitenkin liittyvät toisiinsa, onkin syytä käsitellä ne kaikki tässä yhdessä ja samassa tekstikokonaisuudessa (valitettavasti, kiireiden vuoksi tämä ilmestyy vasta nyt - näin ollen perjantaisen kevennyksen sijaan saatkin lukea yhdistetyn viikko- ja uutiskatsauksen).

Imatran murhat: sattuma vai ei?

Kun lehdestä lukee Imatran surmista, tulee mieleen, että nyt on kyseessä puhdas sattuma.

Eikä sitä mahdollisuutta toki voida sulkea täysin poiskaan, mutta on syytä myös tarkastella muita mahdollisia syitä ja motiiveja tälle tragedialle.

Nyt, on kaksi skenaariota jotka on syytä ottaa huomioon:

Skenaario 1. Rauhanomainen kansanmurha

Tiina Wilen-Jäppinen kannatti maahanmuuttoa, mokutusta ja jopa valkoisen kansanosan rauhanomaista kansanmurhaa.

Tiina Wilén-Jäppinen: Valtuustokeskustelun taso ei ole noussut 14 vuoteen

Tiina Wilén-Jäppinen toivoo, että osa turvapaikanhakijoista jäisi Suomeen. – Jo perimän kannalta toivon näin, että Suomi saa uutta verta.

Kohdasta 8:20 alkaen hän alkaa messuamaan jälleen sitä, miten suomalaisen miehen sukupuuttoon tappaminen on meidän jokaisen velvollisuus - hyvin on mennyt feministinen indoktrinaatio perille!


Ei siis ihme, jos heikoimmat lenkit alkavat murtua, ja taistella olemassaolostaan, kun tajuavat olevansa hyökkäyksen alaisena; murhaaja oli nuori mies, jolle haettiin apua, mutta huonoin lopputuloksin, kiitos SSS-hallituksen hyvinvointivaltionpurkutalkoiden.

Toisaalta, sekin apu olisi ollut vain ongelman laastaroimista, oireiden hoitoa, sillä todellinen syy on tälläisten politiikkojen ajamassa mädättämispolitiikassa, jonka uhreina on esim. nuoret miehet. Jotkut koirat eivät vain ota hakkaamista vastaan, vaan lopulta hyökkäävät hampain joko piiskaan jolla niitä piestään, tai jopa pieksijän kurkkuun. Kukin tehköön johtopäätöksensä mistä tässä tapauksessa oli kysymys - Virallisen totuuden narratiivissa luultavasti puhutaan siitä miten ongelmallisia tapauksia nuoret miehet ovat, ja kuinka asia paranee lisäämällä "tasa-arvoa", eli feminismiä.

Skenaario 2. Pizzagate

Tämän mukaan nämä toimittajat olivat niin Tiina Wilén-Jäppisen kuin Alexander Stubbiin liitetyn ihmiskaupan jäljillä. Ihmiskaupan, mikä on mahdollisesti liitettävissä jopa clintonilaiseen pizzagateen!

Kyseessä on melkoinen skandaali, jos tämä pitää kutinsa!

Assassination Of Finnish Reporters Investigating Bizarre “Pizzagate” Plot Puzzles Russia

An interesting Federal Security Service (FSB) report circulating in the Kremlin today is expressing “puzzlement/confusion” over the assassination of two Finnish journalists who were interviewing a local politician about her ties to a human smuggling ring believed by Federation intelligence analysts to be “controlled/organized” by the current Finance Minister of Finland for his “client/associate” Hillary Clinton, and whose deaths are now linked to a “bizarre/strange” case in America known as “Pizzagate”.

Frustratingly, however, this report notes, SUPO investigators in Finland failed to answer many “loose-end” questions posed by the FSB relating to this human smuggling ring to include: 
1.)    Why were transport conveyances (boats/buses/planes/cars, etc.) owned by a “shell corporation” linked to former Finnish Prime Minister (and current Finance Minister) Alexander Stubb and Imatra council leader Tiina Wilén-Jäppinen used by these human smugglers?
2.)    Why were numerous underage girl and boy children given “training/instruction” at the Vuoksenvahti Restaurant in Imatra on preparing food (pizzas, sandwiches, salads, etc.) and then provided with United States temporary hospitality worker E2 Visas and then flown to America?
With these, and many other, questions left unanswered in this international human smuggling investigation, this report details, FSB investigators were receptive to a request last week from Finland’sUutisvuoksi Newspaper (located in Imatra) for a briefing on this investigations findings—and who sent two of their reporters, Katri Ikävalko and Anne Vihavainen, to review file notes about this still open FSB case.
While reviewing the open case file on this human smuggling sex ring, this report continues, Finnish reporters Katri Ikävalko and Anne Vihavainen were, also, briefed by FSB investigators on Federation documents alleging that Finland’s Finance Minister Alexander Stubb is a long known US Central Intelligence Agency (CIA) “operative/agent” whose father, Göran Stubb, was, also, employed by the CIA and whose workings with the American National Hockey League (NHL) allowed him access to many foreign nations, including Russia, to pay off media figures and support subversion.
Having been educated in America during his secondary studies (high school) at Mainland High School in Daytona Beach, Florida, this report details, Minister Stubb, after completing his Finnish military service, returned to the United States attending Furman University in South Carolina and where he, also, was recruited by CIA and was, likewise, recruited into the George Soros funded Brookings Institution that “trains/indoctrinates” future world leaders on how to further the globalist agenda.
With George Soros and CIA backing, this report continues, Alexander Stubb rapidly ascended the “political ladder” in Finland becoming its 64th Prime Minister—and who while holding all of his positions of political power, continued the Finnish-American “secret alliance” against Russia and cooperated with the United States in the shameful torturing of war prisoners in secret CIA jails without either charges or trials.
Most disturbing, though, about Minister Stubb while holding power in Finland, FSB analysts in this report say, was his April, 2010, meeting with Hillary Clinton that “exactly coincides” with the establishment of the human smuggling sex ring of young children being sent to the United States as “hospitality workers”.

"Melkoiset setit!" sanoisi nykynuoriso!

Vaan, nyt kun toimittajat tulivat puheeksi, olisi meillä jälleen erinomainen näyte niin massakontrollin aseiden, kuin myös Virallisen totuuden hyväksymien toimittajien toiminnasta.

Kuten moni tietää, on valtaosa toimittajista suvakkeja ja feministejä (tai voisi sanoa, että feministi on käytännössä lähes aina naispuolinen suvakki) ja heidän uutisointinsa on juurikin sen mukaista.

Joten ei ole ihme, jos luottamus valtamediaan on kortilla.


Vaan, antaa heidän lirutella omiin muroihinsa, ja näin ollen kärsiä arvoisensa loppu.

Seuraava esimerkki onkin hyvin opettavainen:

Feministitoimittaja Ina Mikkosen nolo rysän päältä kiinnijääminen 

Eli tässä näemme propagandajutun anatomian: ensiksi suunniteltiin tarkoitushakuisen  raportin sisältö.

Ja sitten kun on kerjätty itselleen ilmainen lippu tapahtumaan, mennään käymään nimellisesti paikan päällä, jotta voidaan pistää suunnitelma toteutukseen.

Sen seurauksena on arvatenkin pahoittelua järjestävältä taholta, jonka seurauksena jälleen on saavutettu yksi uusi uhriutumispropagandapiste feministeille.

"Harmi" vaan, kun se piste on nyt tämän paljastumisen myötä nollattu.

Klikkaa isommaksi
Ja vaikka tämän uutiskatsauksena tarkoituksena ei suoranaisesti ole "kuinka tunnistan valeuutisen"-opetus, on kuitenkin pakko mainita tässä yhteydessä, että tuo Inan "Puolet miehistä joko lähenteli tai ehdotti seksiä! "-heitto on yhtä realistinen kuin hänen raporttinsakin muutenkin:

Sillä, jos hän olisi mennyt tapahtumaan heti sen alettua, viettäen siellä 2 vuorokautta (tapahtuman kesto) ja kun sitten oletetaan, että kaikki paikalla olleet olivat miehiä, olisi tällöin "ne puolet miehistä joko lähenteli, tai ehdotti seksiä" tarkoittanut, että hän sai 3,0381 ahdistelua/ehdotusta minuutissa!. (Tapahtumassa oli noin 17500 kävijää. 17500 / 48 / 60 / 2 = 3,0381...)

Mitäkö feministit ajavat tällä? Tietysti tarkoituksena on demonisoida valkoisia heteromiehiä, jotta saadaan lisää uhripääomaa naisille ja jotta VOK:kien panosulttaanit saavat "kyllähän suomalaisetkin"-kortin avulla oikeutuksen omille teoilleen, eikä suvakkien maahanmuuttopolitiikka tällöin näytä olevan niin räikeässä ristiriidassa feministipropagandan kanssa.

EIkä tietenkään unohdeta hypergamiaa. Feministien ideana on mahdollistaa ja tukea naisten hypergamiaa, minkä olennaisena osana on miesviha niitä miehiä kohtaan, jotka ovat alle naisen tason tai jotka ovat naisen omaa tasoa. Tämä siksi, sillä hypergamiassa nainen haluaa vain sellaista miestä joka on häntä tasokkaampi. Tämän propagandan avulla feministit kuvittelevat, että he pystyvät takaamaan itselleen sen, että vain se 1-10% ylemmän tason miehistä lähestyy heitä, kun oikeasti seurauksena on se, että ne heidän tasoisensakaan miehet eivät enää lähesty heitä, vaan MGTOW-aate saa uutta verta ja potkua.

Et usko?

No, katsotaanpa Inan muita juttuja, hän ei niiden perusteella vaikuta sellaiselta. joka nyt yleisen siveyden - oman tai toisten - vuoksi tälläistä kampanjoisi:

”Mulle munansaanti on vaan työsuhde-etu” – Basson aamujuontaja teki naisellisen version Tippa-T:n hitistä


- Sillä kuten kaikki tietää, on naisilla aina vaikeuksia saada seksiä. Oikeasti, mikä on naisten suurin haaste saada seksiä, se että he vaivautuvat pyytämään sitä? 

SLÄMÄRI: "EIKÖHÄN MEISSÄ KAIKISSA PIENI ILOTYTTÖ OLE" – INA MIKKOLA

Yllättääkö tämä enää ketään?

Näin puolueeton ja henkilökohtaisesta agendasta vapaa toimittaja!

Miettikäämme mitä saavuttaisimme, jos puhdistaisimme tälläisen aineksen pois mediasta?

- Rehellisen tiedotuksen
- Lehdistön ilman vihamielistä suhtautumista kansan enemmistöön (moniarvoisuudessa eturyhmien, vähemmistöjen, tarkoituksena on riistää enemmistöä)
- Ei feministisen agendan ajoa verovaroin, jonka tarkoituksena on ainoastaan korostaa naisten, etunenässä feministien ylivaltaa ja houkuttaa mies ja naissukupuoli keskenään sotaan entisestään
- Ei massakontrollia ja aivopesua, jolla Virallinen totuus vahvistaa otettaan ajattelemattomista massoista (esim. mokutus).

Mutta ongelmana on se, että massakontrolli totta kai tukee omiaan, ja juuri nyt on vallalla ns. subversiokierre: yliopistoissa on journalismia opiskelemassa vain suvakit ja femakot, ja toisaalta nämä opistot tekeävt ihmisistä tälläisiä, samalla kun sitten media palkkaa vain tälläisiä yksilöitä tai ostaa heidän juttujaan. Syöksykierre on näin valmis.

Niin, ja vielä se itsenäisyyspäivän rieha.

Itsenäisyyspäivä

Valemedia sitten taaskaan ei pystynyt hillitsemään itseään, vaan väitti että valtakunnan anarkisti Jari "mellakka_panos" Laine olisi ollut uusnatsi joka hyökkäsi muiden uusnatsien kimppuun, vaikka anarkisti ramboili ihan yksinään tarkoituksenaan pistää sileäksi koko kansallissosialistinen kulkue.

Tuolle miehelle olisi kyllä parasta antaa joululahjaksi kypärä, sellainen joka suojaa naaman, ja jossa on munalukkokiinnitys.

Mutta jälleen kerran median asenteellisuus tuli selväksi, kun heti lähtkohtaisesti ainoa aggressoija voi olla "äärioikeistolainen uusnatsi", jopa silloin kun tämä "äärioikeistolainen uusnatsi"-taho on itse väkivallan kohteena.

Ja onhan tässä paljon symboliikka: virkavalta riisuu aseista "väärämielisen" ja sitoo kirjaimellisesti tämän kädet, jotta sitten hyödyllinen idiootti pääsee paukuttamaan tätä raukkamaisesti turpaan.

Mikä sairainta, sen sijaan että suvakit osaisivat hävetä tätä tai että he sanoutuisivat tästäkään irti, he pitävät herra Mellakka_panosta sankarinaan!

Karman tuli palaen alas?

Sen sijaan tässä vielä erikseen maininta eräästä uutisoinnista, missä ei vääristelty, mutta mikä oli vähintäänkin kiintoisa:

Varastopalossa kuollut korusuunnittelija taisteli hyvän puolesta – ”Hanna oli suuri idealisti”


Hanna Ruax on kuollut. Hän paloi kuoliaaksi.

Se samainen nainen, joka oli nainut mustan ja korkean statuksen miehen (kyseinen mies lienee jonkin sortin ohjaaja yms).

Samainen nainen, joka oli järjestämässä Jimi Karttuselle muistotapahtumaa.

Nainen, joka esitetään "suurena idealistina, joka taisteli hyvän puolesta" mediassa.

No, kuolleistahan kuuluu puhua hyvää, muuten jokainen voi miettiä että kenelle ja kenen agendalle hän teki hyvää.


Traitors burning 
Might and splendor forever return

Ei kommentteja: