tiistai 5. marraskuuta 2019

Transseksuaalisuuden (ja sukupuolisuuden) poliittisesti epäkorrekti syy (ja hoito)

Olemme jo käsitelleet sukupuolidysforian oikean luonnon, ja siinä samassa yhteydessä mainittiinkin, että varsinainen transeksuaalisuus ja transsukupuolisuus (ja niiden syy) käsitellään erikseen. 

No, nyt me teemme sen. Etenkin kun aihe on ollut taas kerran ns. tapetilla.



Eli, mistä se kaikki oikein johtuu? Mikä on sen poliittisesti epäkorrekti syy? (Valheen maailmassa poliittisesti epäkorrekti on yleisesti ottaen totuus, muut tietoisia valheita).

Allekirjoittanut väittäisi, että siihen on eri teitä ja syitä, jotka joissain määrin kuitenkin kaikki liittyvät toisiinsa.

  1. Alemmuuskompleksi. Tärkein tekijä. Siitä itse tekstissä tarkemmin.
  2. Luontainen vastakkaiseen sukupuoleen taipuvaisuus. Mies on luontaisesti kyllä aina mies, mutta on mahdollista, että kyseessä voi olla ns. androgeenimpi yksilö. Tämä ei tosin muuta pohjasukupuolta. Vain hämmennys ja massakontrolli, sekä muut tässä tekstissä esitellyt syyt aiheuttavat sen. Esim. kiusatuksi joutuminen, kuin myös mahdollisesti äitinsä kasvattamaksi /& samaistumiskohteeksi tekeminen - nämä kaikki osaltaan ehdollistavat feminiinisempään suuntaan, ja syventävät myös alemmuuskompleksia - kiusaamisen nyt jokainen arvaa aiheuttavan sitä, mutta myöskin "äidin esiliinannauhoilla kastroimaksi joutuminen" myös aiheuttaa sitä. Näet, sukupuolten polariteettien laki toimii siten, että jos vaikka parisuhteessa nainen on se jolla on ns. suhteen munat, lisää tämä miehen feminiinisyyttä, ja päinvastoin (tästä syystä feministipariskunnissa mies istuu kirjoittelemassa vihaisia twiittejä cuckshedissaan, samalla kun Jamal on vierailemassa vaimo-oletetun tykönä). Näin ollen alemmuuskompleksin kanssa ajaudutaan tilanteeseen, jossa aletaan edustamaan vastakkaista sukupuolta - syy ja nimi tälle ilmiölle hieman edempänä.  Tähän voi riittää jo se, että on ns. vähän herkempi poika, sillä juuri tällaisia yksilöitä esim. SETA:n propaganda aivopesee uskomaan, että he ovat oikeasti naisia. Se kuitenkin on 100% ja haitallinen valhe.Sinä voit olla herkempi mies, ilman että se tarkoittaa sinun olevan nainen. Androgyyniset ominaisuudet eivät vielä tee kenestäkään ns. transua. Ne yksinkertaisesti ovat vastakkaisen sukupuolen yleisten ominaisuuksien läsnäoloa.
  3. Seksuaalisen fetissin karkaaminen käsistä.Tätä ei voi aliarvioida. Tämä jo nyt tunnetaan autofeminisaationa. Tästä johtuvat itsensä muuttamiset yleensä selviävät vasta liian myöhään (kun kivekset on napsittu pois, lähtee myöskin tätä tilaa ylläpitävä himo, johon kyseinen tila on siis ankkuroitunut). 
  4. Yksinäisyyden kompensoiminen. Tämä, kuten moni muukin tämän listan kohdissa sekoittuu muiden kohtien kanssa. Tämäkin voidaan luokitella alemmuuskompleksiksi, joka siis syntyy siitä, kun et onnistu olemaan "mies" (käsitys jonka mukaan pojasta tulee mies, jos hän harrastaa seksiä ensimmäisen kerran elämässään naisen kanssa). Tästä hieman aiempi osoitus oli Fundamentissakin esitetty Katujat-dokumentti.
Seuraus edellä mainituista on ns. fiktiivinen päämärä ja ylikompensoiminen. Pitää tiedostaa, että mitä useampi näistä kohdista täyttyy, sen todennäköisempää on, että ihminen ajautuu ns. transtilaan.

Esim. he jotka ovat lähteneet ns. transuilun tielle ovat usein sitä ennen machoilleet (jos kyseessä siis miespuolinen), jota on seurannut puolestaan luovuttaminen ja ylikompensointi puolestaan toiseen ääripäähän - siihen, jota yhteiskunta nyt tukee.

Mitäkö tarkoitetaan fiktiivisellä maalilla?

Siihen suuntautuminen johtuu siis siitä, ettei olla saavutettu sitä oman sukupuolensa päämäärää ja alitajuista elämänmaaliaan, jolloin aletaan joksikin täysin muunlaiseksi. Saman voi sanoa liittyvän myöskin esim. syömishäiriöön, sillä se myös on ylikompensointia, toisaalta siinä voi olla samat mekanismit taustalla kuin sukupuolidysforiaksi kutsutussa tilassa, jolla ei ole lainkaan mitään tekemistä ns. väärään sukupuoleen syntymisen kanssa (kuten aihetta käsitellyt teksti sen jo aiemmin kertoikin). Kyseessä on siis pohjimmiltaan alemmuuskompleksin muoto, johon useimmiten liittyy myöskin toksinen ehdollistaminen - tämä tapahtuu ympäristön, mutta myöskin massakontrollin toimesta. Esim. naisettomuus on omiaan aiheuttamaan tätä - kuten Fundamentin käsittelemässä Katujat-dokumentissa ilmeni, oli toisella osallistujalla taustalla nimenomaan naisettomuus kun taas toisella se oli pikemminkin homoseksuaalisuuden jatkumoa.

Mutta, mitä tarkoitusta tämä fiktiivinen päämäärä sitten oikein palvelee?

No, kuten edellä on sanottu, kyseessä on kieroonkasvaminen ja alemmuuskompleksin ylikompensointi, siitä seurauksena syntynyt fiktiivinen maali. Siten kierretään ahdistavaa alemmuuskompleksiaan, ja otetaan itsevihan kohteesta etäisyyttä,  muuttumalla täysin vastakkaiseksi sukupuoleksi, koska se nähdään ns. suunnitelma B:nä, täydellisen oman epäonnistumisensa korvaamisena uudella alulla.

Massakontrollin targetoimat sukupuolet

Erityisesti massakontrolli vahvistaa tätä. Se seuraa aiemman ympäristön ja epäonnistumisen painamaa uhria, ja yrittää sinetöidä tämän kohtalon, rohkaisemalla tätä tämän fiktiivisen todellisuutensa luomisessa.  

Esim. miesten kohdalla Virallisen Totuuden(TM) komponentti, eli feminismi, tekee näet hyvin selväksi sen, että miehenä oleminen on aina absoluuttisesti paha asia. Miehenä oleminen on jotain, mistä pitäisi "parantua". Pelkästään "toksinen maskuliinisuus" on tämän massakontrollin pakottaman ajatustavan manifestaatio, jolla alitajuisesti vakuutellaan, että jos luovut miehuudesta, elämäsi on tällöin helpompaa, sillä "feminismi auttaa myös miehiä, auttamalla heitä luopumaan miehuudesta joka on yhteiskunnan ongelmien alkulähde, myös miehille itselleen". Mikä onkin tässä synkän ironista, on se, että feminismi auttaa miehiä stereotyyppisellä kastraatiolla - peniskateuden aktilla.

(Jokainen tietänee esim. termin "vankilanarttu". Siinä on täsmälleen sama dynamiikka taustalla. Asiaan vaikuttaa myöskin sukupuolten polarisaation laki; jos toinen voittaa sinut miehuudessa, ja on maskuliinisuudessa suurempi, sinun feminiinisyytesi lisääntyy).

Entä naiset?

Naisetkaan eivät ole tältä immuuneja - heidän aivopesunsa on myöskin rakennettu sisään feminismiin. Epäonnistuminen naiseudessa, ja siten ihmisyydessä, on täten omiaan tulemaan raamitetuksi siten, että syypäänä on patriarkaatti, joka tekee miesten elämästä helppoa ja naisten elämästä vaikeaa. Tästä seuraa ajatus: "Koska olen nainen, enkä etuoikeutettu patriarkaatin edustaja eli mies, olen epäonnistunut ihmisenä". Feminismin vuoksi, nämä naiset saavat kuulla olevansa avuttomia uhreja.

Niinpä kun olosuhteet ovat oikeat ja mieli sirpaloituneessa tilassa, alkaa kasvaminen kieroon - kohti "uutta ja parempaa" maalia.

Tapa jolla tähän rohkaistaan, on toksista ehdollistamista juuri siksi; jos aiempi ehdollistaminen ja mielen ongelmat saivat tämän kieroon kasvamisen alulle, viimeistelee massakontrolli tämän prosessin. Se ei eroa mitenkään siitä, että ns. syöttäjät syöttävät fetisissänsä kohteena olevaa ihmistä, kunnes tämä kuolee ylipainoonsa - tätä ennen hän saa kuulla kaikki mahdolliset "kehopositiivisuuden" ylistykset.

Näin ollen tämä fiktiivinen maali on tässä se viimeinen kompensaatio kohti (useimmiten tiedostamattoman) elämänsuunnitelman täyttymystä. 

Entä hoito?

Hoito - ulospääsy ja konfliktin ratkaisu on mahdollinen.

Miespuolisten transujen tulee saada estrogeenihoitojen sijaan testosteronia. Mutta sitä ennen heidän tulee saada nimenomaan positiivista ehdollistamista ja vahvistusta (näin siksi, koska pelkkä testosteroni esim. seksuaalisen fetissin kohdalla lisää vain himokkuutta - tästä syystä miespuoliset katujat kiveksensä menetettyään päätyvät katumaan ja kokevat erittäin julman heräämisen). Sama hoito luonnollisesti naisille, mutta luonnollisesti estrogeenia annetaan testosteronin sijaan ja ehdollistaminen on naiselliseen suuntaan.  Pohjimmiltaan kyseessä on palaaminen alkuperäiseen maaliin, ja konfliktien sekä haitallisten ehdollistumien hoitaminen pois sitä, jotta tämä alkuperäinen tarkoitus voi toteutua.

Mutta miksi tässä järjestyksessä? Miksi hormonit vasta sekundäärisenä apuna?

Koska ongelma lähtee korvien välistä.


Treachery, misery, violence, insanity
Scavengers closing in
Covering the truth again
Castrate society
Fictional reality
 

Insecurity afraid of things you cannot see
Words become the image of the enemy
You can't dissect what was correct
Vengeance based on how things were said
Can't see your side conflicts with mine
Frustrations lead to complete demise

Ei kommentteja: