torstai 22. elokuuta 2019

Sosiaaliset piirit ja esivalinta on oikotiesi onneen naisten kanssa (aka. orgaaninen naisbottiverkosto FTW)

Aloittakaamme tämä toinen naisestusvinkkien tuotantokausi erittäin tärkeällä aihekokonaisuudella, jonka jokainen osa käsitellään tässä tekstissä - ne olisi voinut jakaakin eri osiin, mutta allekirjoittanut luottaa siihen, että lukija haluaa nyt kokonaisvaltaisia ratkaisuja, eikä halua joutua odottamaan niitä, vaan ennemmin vaikka käyttää yhden illan että saa ne itselleen.

Vanha juttuhan on, että naisen saa statuksella, rahalla ja ulkonäöllä - parasta, jos sinulla olisi nämä kaikki (tästä tulee se "nainen haluaa juristibodaritoimitusjohtajalentokonekapteenisarjamurhaajapankkiiirimiesmallin., jolla on pituutta 2,5 metriä), mutta tärkein niistä on status. Ulkonäöstä voidaan tällöin neuvotella.

Fundamentin naisestusohjeiden ei ole tarkoitus olla edellä mainitun kanssa ristiriidassa, vaan niiden ideana on "mitä voi vielä tässä tilanteessa, sen ilmeisimmän, eli rahan, statuksen ja ulkonäön maksimisen lisäksi, tehdä - tai jopa niistä huolimatta.

Viime tuotantokaudella laskimme perusteet, mutta nyt annamme syventävää lisäoppia, jotta näitä perusteita ylipäänsä voisi utilisoida vielä tehokkaammin.

Vaan, nyt asiaan!

Opettavainen anekdootti:  Tripla tai kuitti

Tämä taannoinen tapahtuma, olkoon sisäänkäyntinä tähän aiheeseen, sillä totisesti se on sisäänkäyntinä itse naiseen. Ellei jopa naisiin.

Oli synkkä jä myrskyinen yö, ja lähes yllättäen allekirjoittanut oli "vähän nauttinut palanpainikkeita" ja näin ollen päätynyt anniskeluravintolaan. Siellä hän harmikseen huomasi, että hänellä ns. pakki oli siinä määrin sekaisin, että joko pitäisi uskaltautua käymään baarissa ns. "sissipaskalla" tai sitten pitäisi luovuttaa ja lähteä kotiin, vielä kun pystyy sen tekemään ilman pingviinikävelyä. Tästä syystä näytti siltä, että tuo ilta jätetään taakse pikavierailuna, josta ei jäänyt mitään käteen, mutta ei housuunkaan, ja hyvä niin.

Vaan, sitten hän näkee eräät erittäin kauniit kasvot ja kullanvaaleat hiukset.

Välitön siitä havainnosta noussut ajatus:
"Tuohan on se uskomattoman kaunis blondi, jota olen ihastellut pariin otteeseen jo aiemminkin!"
Seuraavaksi allekirjoittanut mietti ,miten tämä tilaisuus kannattaisi hyödyntää, samalla kun skannaili lisää kyseistä ravintolaa; piti tehdä taktinen ja strateginen liike.

Pian hän havaitsikin siellä lisää tuttuja kasvoja, sillä kyseinen blondi oli osana siellä ollutta porukkaa (kyseinen tyllerö oli näet uusi tuttavuus yhteisessä tuttavapiirissä).

Niinpä kun allekirjoittanutta vastaan tuli osa tästä porukasta, hän avasi pelin eräälle joukon tylleröistä - toinen uusi tuttavuus tuttavapiirissä - johon oli myös iskenyt silmänsä: näyttävä n. 20v. brunetti, jonka pitkät ja täyteläiset hiuksensa ajavat miehen aistit villeiksi, eikä edes haittannut vaikka hänen tekoripsensä tietää olevan tekaistut - ne sopivat kokonaisuuteen silti.

Avauksena allekirjoittanut teki oikeaoppisen peliliikkeen ja mainitsi yhteiset piirit. Vetoaminen yhteiseen tuttavapiiriin pelasi kuin unelma, sillä juttu aukeni heti. Puolet pelistä oli jo siinä, että meillä oli yhteinen tuttavapiiri, ja pääsimme suoraan asiaan.

Haastetaso oli kyllä muuten melko korkealla, sillä jos puhut 20v. nuorelle naiselle joka on hönössä, samalla kun yrität pidätellä "varpusparvea joka on tykinsuulla".

Mikä parasta, kyseinen tyllerö on oikea supersolmu, sillä hän ei vain itse ole hyvin varteenotettava vaihtoehto, vaan hänen tuttavapiirissään on yhteensä 3 muuta saman ikäistä nuorta naista, joista kahden kanssa allekirjoittanut on jo avannut pelin myöskin!

Kun tutustuminen oli tehty ja kontakti avattu, allekirjoittanut joi nopeasti juomansa ja ns. "otti ritolat".

Ilta meni täten hyvin. Kyseinen tyllerö oli hyvinkin puhelias, nauravainen, hymyileväinen, kiusoitteleva/testaavahko - kaikki tyyni kiinnostuksen merkkejä! Mutta mikä parasta, tämä avasi tien kohti mahdollisuuksien maailmaa, enemmän kuin mikään yksittäinen tutustuminen näihin naisiin.

Miksi näin?

Tästä pääsemme aiheeseen, eli esivalinnan ja sosiaalisen todisteen, sekä sosiaalisten piirien tärkeyteen naisestamisessa.

(On jopa esitetty, että ne olisivat pohjimmainen motivaatio testaamiselle: nainen testaa, onko sinulla kysyntää muiden naisten parissa, vai jäätkö katselemaan hänen toisen luokan käytöstään.)

Esivalinta ja sosiaalinen todiste

Erityisesti naisten kohdalla tämä on olennainen seikka, sillä naisten kohdalla esivalinta sekä sosiaalinen todiste ovat erittäin suuri apu.

Mitä ne taas ovat?
  • Esivalinta tarkoittaa sitä ilmiötä, kun naiset suosivat ennemmin varattuja kuin vapaita miehiä.
  • Sosiaalinen todiste on hieman sama, jolloin halo-ilmiön tapaan suositaan miestä, jota muutkin naiset suosivat.  Esim. allekirjoittaneen kaverin vaimo sanoi, että jos pitäisi tehdä vaikea päätös, hän katsoisi mitä muut siinä tilassa olevat tekevät. Sama pätee myös parinvalinnassa.
Mihin tämä ilmiö puolestaan perustuu?

Se yhdistää kaksi naisen psykologiaan liittyvää ilmiötä:
  1. Miehen status
  2. Naisen joukkosieluisuus
Nyt, on syytä hieman selventää: esivalinta ja sosiaalinen todiste eivät ole sama asia kuin miehen status, vaan ne ovat statuksen sukuisia ilmiöitä, mikä osaltaan selittää niiden merkittävyyden naisen saamisessa.

Esim. Sinisen Pillerin Deittailuteollisuus on joutunut hyväksymään miehen statuksen merkityksen pariutumisessa. Tämä on hieman ongelmallista, sillä statuksen saaminen ei ole mikään järin helppo homma. Harvemmin on nettikursseja ja DVD-sarjoja, joissa opetetaan miten ollaan menestyksekkäästi juristibodarilentokonekapteenirokkitähtijääkiekkoilijasarjamurhaajia, vaan helpompi on myydä fantasiaa "näin olet kuin pelimies" tai "näin saat naisen kuin naisen, vain näillä 5 eri repliikillä". Tästä syystä, heidän on ollut pakko keksiä keino myydä statusta, ja he ovat taktisesti väittäneet sen olevan sama asia kuin - sinällään ihan tehokas - sosiaalinen todiste ja esivalinta. Ne kun on helpompia ja keskivertomiehen realistisempia saavuttaa. Mutta jos olet status-mies, niin voit viedä naisen kaveriporukassa korkeassa arvossa olevalta mieheltä, mutta ei niinkään päinvastoin.

Niinpä, kuten sanottu: kyseessä ei ole status, vaan sen sukuinen ilmiö.

Kyseessä ei ole mikään taikapilleri myöskään, mutta parhaimmillaan se on aivan uskomattoman tehokas oikotie onneen, sillä se on oikotie vaikeiden vaiheiden ylitse ja ylivoimaisesti suurin osa pariutumisista tapahtuu sosiaalisissa piireissä.

Esim. allekirjoittaneen muista aikaisemmista kokemuksista tältä saralta ovat mm. sellaisia, missä hänen erään entinen heilansa naispuoliset kaverit tapasivat olla hyvinkin pian, ja hyvinkin lämpimiä allekirjoittaneelle (poikaystävänsä taas olivat epäluuloisia). Siihen ei tarvinnut kuin lisätä hieman hurmausvaihdetta päälle, niin eräskin näistä kyseisen naisen varatuista kavereista oli hankkinut allekirjoittaneen yhteystiedot ja melko suoraan teki selväksi, että seuraava kohtaaminen johtaisi hävyttömiin tekoihin.

Syy tälle on selitettävissä tässä tekstissä selitetyn ilmiön pohjalta. Kyseisen ex-heilan antama positiivinen palaute allekirjoittaneesta ns. "teki tehtävänsä" ja allekirjoittaneen ei tarvinnut kuin lisätä omasta takaa hieman kaasua, ja voitti nämä lemmen rallit.

Tästä aiheesta on ainakin Henry Laasanen kirjoittanut, käyttäen termiä "tuntemattoman miehen syndrooma". Valitettavasti alkuperäinen aihetta käsittelevä teksti on kadonnut internetin eetteristä, mutta sitä käsitellyt teksti ainakin löytyy:

Oikea kohde ja oikeat tutut - huomattavaa naista iskiessä

Laasasen mukaan miehen markkina-arvo ei paljoa paina, kun hän lähestyy naisia tuntemattoman miehen roolissa. Naiset ovat varautuneita, vaikka iskemään tulisi Hunks-luokan komistus. Tuntemattoman miehen naisteniskennän ratkaisukohdiksi muodostuvatkin markkinointi ja hyville markkinoille pääsy.

- “Hyville markkinoille pääsy” tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että miehen pitää päästä eroon “tuntemattomuudestaan”. Miehen tulee hankkia tuttuja tai puolituttuja edullisesta positiosta käsin. Jos mies toimii esimerkiksi naisten joogakerhon vetäjänä, mies sijaitsee erinomaisilla markkinoilla ja erinomaisessa positiossa naistuttujensa yläpuolella, Laasanen lataa.
Yllä oleva tiivistelmä, on pitkälti myöskin tämän Fundamentinkin ohjeen perusta.

Tämä ohje esitellään myös siksikin, sillä se tuhoaa disinformaatiota.

Näet, kyseinen seikka on erityisen kova pala Sinisen Pillerin Deittailuteollisuudelle, joka käytännössä yksinomaan ohjeistaa ns. kylmiltään lähestymistä. Mikä siis on sosiaalisen piirin sisällä tapahtuvan pariutumisen vastakohta: lähestyt tuntemattomia naisia, ilman mitään yhdistäviä tekijöitä.  Se on käytännössä opastamista tuntemattoman miehen syndrooman tielle, ja täten pikemminkin disinformaatiota, kuin tehokas ohje.

Mainittakoon kuitenkin, että joka kenties olosuhteiden pakosta tai tietämättömyyttään, on lähtenyt sinisen pillerin petaamalle tuntemattoman miehen syndrooman tielle,  hoitaa sitä ongelmaa tämä Fundamentin teksti, jossa tarkastellaan naisen kiinnostuksen merkkejä ja kutsusignaaleja - nekin tosin ovat parhaimmillaan jos niitä käytetään nimenomaan sosiaalisissa piireissä, mutta niitä voidaan käyttää myöskin tuntemattoman miehen syndrooman hoitoon.

- Erotuksena SPDT:n ohjeisiin, nämä Fundamentin ohjeet noudattavat logiikkaa, nostavat onnistumistodennäköisyyttäsi, eivätkä vain perustu siihen, että annetaan numeropeliin perustuva "takaporttiohje", jonka pieleen menemisestä syytetään sinua. Fundamentti ei myy imeliä valheita, mutta mustanpillerin ohjeistukseenkaan se ei sinua pakota tyytymään. 

Tilastot ja todennäköisyydet

Mutta on tehtävä myös selväksi, että tämä menee myöskin toisinpäin: naisen kaveripiiri voi edesauttaa sitä, että jättääkö vai jatkaako nainen miehen kanssa (tutkimusten mukaan jopa 40% naisista jättäisi miehensä, jos hänen kaverinsa eivät hänestä pidä!). Puhumattakaan siitä, antaako nainen miehelle pakit!

90% pariutumisesta tapahtuu tuttavapiireissä. Kun tähän vielä ynnää sen, että nainen on se joka valitsee, niin ei ole sattumaa, että kaveriton mies on myöskin naiseton mies. Nainen parioutuu täysin ulkoparisuhteellisten ja pinnallisten seikkojen perusteella.

Samoin, tämä selittää myöskin sen, miksi lutkilla on enemmän mies- kuin naispuolisia kavereita (niiden ilmeisten syiden ohella): naiset tuomitsevat helpommin naiset kevytkenkäisyydestä. Tästä juontuu: en vain jaksa naisia ja niiden draamaa -selitys. Se on tavallaan totta, betakiertolainen ei vain tiedä sitä todellista syytä.

Nyt, tämä ei välttämättä kuulosta kovinkaan lohdulliselta, jos olet syväintrovertti, mutta jos olet ekstrovertti tai ambivertti, tämä jo parempi uutinen. Allekirjoittanut on ambivertti, ja parhaimmillaan seilaa niin intro- kuin ekstroverttimoodien puolella.

Entä onko peli ohi tämän suhteen, jos olet introvertti ja voitto varma, jos olet ekstrovertti?

Ei.

Tämä voi olla jopa parempi jos olet introvertti, jolla on paljon naispuolisia kavereita. Tämä on se tilaisuus, kun voit pistää sinut kaveriaalueelle tyrkänneet naiset "tuottamaan" sinulle, ilman että sinun tarvitsee olla sosiaalinen perhonen. Kätevää, eikö?

Mitä siis tehdä?  3 askelta

Se miljardin dollarin kysymys on: mitä tehdä tällä tiedolla?
  1. Panosta sosiaalisiin piireihin - tarvittaessa myös pyri luomaan niitä. Se ei ole etenkään introvertille varmaankaan mikään helppottava asia kuulla. Mutta positiivisena huomiona, jos olet kiltti ja kunnollinen mies, (aka.nice guy - joita feministit vihaavat) sanalla sanoen hyvä jätkä, on tämä paljon helmpompi temppu toteuttaa, kuin se varsinainen naisen saaminen. Sosiaalinen piiri kannattaa tosin valita muistakin kuin pinnallisista ja opportunistisista syistä, mutta sosiaalinen piiri ei ole naisen saamisessa päämäärä, vaan väline ja välietappi, joka maksimoi naisen saamisesi. Sellaisen saamisessa tällainen "alfailu" tai muu kukkoilu ei auta, päinvastoin, vaikka mitä Sinisen Pillerin Deittailuteollisuuden "hey bro, mee alfaan" -ohjeet sanoisivat. Et tule saamaan siten kavereita. Kukaan ei halua pöyhkeää mulkkua kaverikseen - ne päätyvät ns. luontaisen kaveripiirin muodustumisen kautta eri kaveripiireihin, ja kulkeutuvat niiden mukana. Etenkin jos olet jo vanhemmalla iällä, ja sinun tulisi rakentaa kaveripiiriä, niin sellaista todennäköisesti ei tapahdu.
  2. Orgaanisen naisbottiverkoston hyödyttäminen. Kuten edellä olevalla, opettavaisessa anekdootissa osoitetaan, voit myös luoda orgaanisen, naisista koostuvan bottiverkon, jossa parhaimmassa tapauksessa, voit valita näistä naisista kenet tahansa (HUOM! Parhaimmissa, tarkoitus ei ole nyt SPDT:n tavoin luoda naurettavia odotuksia, vaan ainoastaan muistuttaa siitä mikä tämä tilanne on parhaimmillaan). 
  3. Aktivoi ohjelma. Kun sosiaaliaaliset piirisi on kasassa, on aika ottaa käyttöön aiemmat Fundamentin esittelemät perusteet, joissa siis sinun tulee seurata 1. valintasignaaleja ja kiinnostuksen merkkejä, 2. vältellä sudenkuoppia (näistä lisää edellä) 3. vastata testeihin, kun ensimmäinen kontakti on saatu ja homma on lähtenyt käyntiin.
Kaupat on tehty, kun nämä askeleet on hoidettu kunnialla, ja nyt sinulla on se tieto. 

Sudenkuopat: (Huomio)huorat

On vielä lopuksi syytä varoittaa siitä, miten tämä voi mennä pieleen.

Näet, ensimmäisenä kun alat saavuttamaan suosiota seuroissa, tulee todennäköisesti juuri näitä naisia tekemään sinuun tuttavuutta.

Mutta heidän kanssa et voi voittaa, sillä he haluavat vain suositun miehen ei-seksuaalista huomiota, jotta voivat todistaa olevansa muita naisia parempia (saadessaan sitä).

Mitä tehdä näiden kanssa?

1. Katso kortit ajoissa. Tämä on ainoa varma tapa todentaa, mikä kyseinen tapaus on naisiaan: arvostele nainen aina tekojen, ei sanojen perusteella. (HUOM! On totta kai mahdollista, että kunnon naiset eivät heti hyppää vällyihin, mutta he harvemmin käyttäytyvät muutenkaan kuin tämän tyypin nainen). On erittäin suuri todennäköisyys että saat pakit tai jotain epämääräistä, millä on tarkoitus roikottaa sinua mukanaan. Jos taas saat tämän naisen, et voita silloinkaan, sillä hän kyttää jatkuvasti tilaisuutta hypätä korkeammalle oksalle, mikä on todennäköistä kun hän törmää kyllin korkeatasoiseen mieheen. He jatkavat tätä niin pitkälle kuin mahdollista. Niinpä elät aina nuoralla kävellen näiden kanssa.
2. Jos saat pakit, niin kohtele heitä/häntä kuin ilmaa. Parhaimpia tapoja kostaa, on ottaa ei-seksuaalinen huomiosi heiltä pois kokonaan. Erityisesti silloin se kirpaisee, jos hän näkee muiden ottavan hänen asemansa parrasvaloissa.
3. Tämä johtaa joko luovuttamiseen, tai kovempaan yrittämiseen. Jälkimmäisessä tapauksessa anna heidän nostaa sosiaalista arvoasi, ja käytä heitä sosiaalisena todisteena saadaksesi kunnon naisia.

Ovelaa, mutta itsepähän ovat moisen kohtelun ansainneet.

Pidä oma siis pesä puhtaana.

Mainittakoon vielä, että nämä voidaan jakaa pahansuopiin (narsistisiin, jotka pyrkivät hyötymään siitä, että voi sanoa sinun menneen ansaan - he ovat baittauskulttuurin edustajia) sekä neutraaleihin, jotka yleensä antavat sinun säilyttää kasvonsa, kun ovat pettäneet sinut - tämä yleensä johtuu siitä, että he kyllä tietävät mitä ovat tehneet, joten he haluavat säilyttää myöskin omat kasvonsa. 

Nyt, vaikka on looginen ajatus, että sosiaalisista piireissä puhuttaessa, voisi morsiamme ottaa myös työmaalta, koulusta, tai vaikka lähikaupasta, niin tästä on sanottava sen verran, että näissä kannattaa käyttää harkintaa.

Allekirjoittanut voi itse kyllä todistaa, että voit saada itsellesi naisen sieltä lähikaupan kassalta, tai vaikkapa samasta työpaikasta, mutta näissä on aina riski olemassa, mutta ei myöskään kannata uskoa kärttyisten feministien ("mies-" tai naispuolisten) valheisiin, sillä he yrittävät tarkoituksella repiä sukupuolet erilleen. On mahdollista esim. saada kassaneiti, varmistu vain hänestä ekstrasti enemmän.

HUOM! Seuraava ei ole aina testi

Lisäksi, kuten Fundamentin suhtautuminen testeihin paljastaa, eivät vastoin luuloja, ja Sinisen Pillerin Deittailuteollisuuden valheita kaikki naiset testaa sinua, käyttäytyessään huonosti sinua kohtaan. Se on jo käsitelty testiosiossa, mutta on syytä muistuttaa myöskin eräästä helposti testiksi sekoitettavissa olevassa luokkaavassa käyttäytymisessä, mikä ei 9/10 ole testi, vaan yritys kävellä ylitsesi, jotta tämä koulukiusaajamainen pariutumisstrategia auttaisi sen toteuttajaa.

Mistä siis on kyse?

Jotkut naiset yrittävät nolata miehen, toisen miehen silmissä, tehdäkseen tähän vaikutuksen.

Tällaisten naisten kohdalla, kyseessä ei ole testi, vaan tämä suora epäkunnioitus ja yritys naida ylöspäin sinun kustannuksella.

Tällöin vastaa siihen kuin haasteeseen, ja palauta tämä nainen maan pinnalle - tai sen alle - jotta hän ei pitäisi itseään fiksuna.

(Tällainen tapaus saattoi tapahtua tässä Opettavaisessa Anekdootissa, tai sitten kyseessä oli testi - se, että nainen tuli allekirjoittaneen läheisyyteen, eikä malttanut lähtevä, vaan ajoi jopa valkoritarin pois, viittaa tosin testiin. Toisaalta, baariympäristössä, asiakasta korkeammalla ovat portsarit, DJ:t sun muut. Mutta miehellä on oltava standardeja. Testerityypin nainen on äärimmäisen raskas. Kuin myös nainen joka on tottunut saamaan kaiken negaation kautta. Joskus kannattaa päästää ei-haluttu kala pois, ja säästää syötti - aikasi ja energiasi - haluamaasi siihen haluamaasi kalaan - joka tulikin allekirjoittaneelle tuona viikonloppuna, kuten ko. Opettavainen Anekdootti osoitti. Joten: Älä ryhdy rationalisoimaan kaikkea naisen huonoa käytöstä "testiksi", ja täten ryhdy naisen ilmaiseksi puolustusasianajajaksi itseäsi vastaan. Päinvastoin: naisen testi kertoo aina enemmän testaajasta, kuin testattavasta! )



Mikki-hiiri-syndrooma

Tämä syndrooma sisältää moniakin merkityksiä. Kuitenkin se merkitys mitä tässä yhteydessä siitä käytetään, tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, kun olet se josta jokainen tykkää, mutta kukaan ei rakasta, jonka kanssa jokainen haluaa ottaa selfien mutta jonka kanssa kukaan ei halua olla. Ymmärrätkö mitä tässä ajetaan takaa? Tämä on sukua tanssivan apinan syndroomalle, sillä sen kautta tämä tila syntyy. Tämä on siitä versova ongelma. Niinpä sinun on pidettävä huolta, ettet ajaudu tähän tilaan. Tämä ilmiö on eräänlainen kaverimiehen ongelman laajempi ilmenemismuoto - ne SPDT:n ohjeet, jotka alleviivaavat "sosiaalisia taitoja" johtavat kumpaankin. Tämä ei tarkoita, että sosiaaliset taidot ovat paha asia, vaan että ne takaavat ainoastaan kaverisektorin kestojäsenyyden.

Poikkeukset - onko niitä?

Lyhyesti: on, mutta vähemmistössä.

Ns. yksisarviset naiset ovat tässä suhteessa vaikeampi saada, mutta tavoittelun arvoisia, sillä naisiin pätee periaate: naisen voi menettää samalla tapaa kuin hänet on saanut. 

Näet, jos nainen on sellainen, että miehen pitää olla aina suosittu, hän menee seuraavan suositun matkaan. Tässä ohjeessa pointtina on mennä yli hankalien vaiheiden, eliminoida tuntemattoman miehen syndrooma ja pariutua luontaisella tavalla (todennäköisyyksien puolesta).



Summa summarum

Niinpä tämä selittää miksi allekirjoittanut oli niin tyytyväinen illan saldoon: pitkän tähtäimen strategiana se voi tietää samaa, kuin että kaadat keilatessa kaikki keilat kerralla - tilanteessa jossa riittää että saat yhdenkin nurin.

Niinpä, kuten sanottua jo edellä, on tämä jotain mitä lukija voi hyödyntää etenkin jos on joutunut kaverialueelle. Paras tulos on silloin se, että kaverialueelle sinut passittanut rupeaa kilpailemaan uuden naisen kanssa.

Lisäksi on muistutettava, että tämä ohje on pikemminkin edistyneille. Allekirjoittanut ei väitä että tämä oikoreitti olisi maailman helpoin toteuttaa. Mutta tämä ei ole myöskään sellainen SPDT:n ohje, jonka toteuttaminen on yhtä vaikea - tai vaikeampi - keskivertomiehelle, kuin naisen saaminen, jossa siis sinun on muututtava IG-miesmalliksi, jolla on uskomaton elämä ja joka viikonloppuisin harrastaa purjehtimista jahdillaan mallityttösten kanssa. Sellainen on epärealistista. Mutta tämä ohje on onnistuessaan parhaimmillaan oikotie onneen, ja myöskin vastaus heille, jotka pohtivat että onko mitään muuta tapaa iskeä naisia, kuin mennä kylmiltään lähestymään 1000 naista viikossa, päivin ja öin.

Ja koska allekirjoittanut lupasi, että kesällä antaa näitä ohjeita kesällä, niin allekirjoittanut muistuttaa, että vastoin joidenkin harhaoppisten puheita, on yhä kesää jäljellä.


PS. Erittäin, erittäin kova artikkeli jo liittyy aiheeseen. Allekirjoittanut suosittelee vahvasti sen lukemista, sillä se on hyvin punapilleröittävä:

7 Ways You Can Accidentally Become A Social Outcast

Ei kommentteja: