keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Eliminoitu Keijo Kaarisade (vs. Janten laki)

Globalistipetturit ja korruptoitunut eliitti on totaalisen pakokauhun vallassa - tämän nettisensaation ja poliittisen parodistin, Keijo Kaarisaateen tili on jäädytetty. (Ajoitus näin Fundamentin näkökulmasta on aika raflaava, sillä juuri sen edellinen julkaisu käsitteli totuutta ja sen vihollisia).

Tässä heti alkuunsa itse Keijon kommentti asiasta:

Keijo Kaarisateen tekijän viesti Suomen kansalle vaalien alla

Noh, on sanottava, että jos jotain edistystä on yhteiskunnassa tapahtunut, on se nähtävissä siinä, kun nyt enää vain eliminoidaan "väärinajattelijoiden" some-tilejä, siinä missä ennen nämä väärinajattelevat henkilöt eliminoitiin, tai heidät julkisesti itsemurhattiin.

Tässä on parikin motiivia taustalla.

Ensinäkin, kyseessä lienee pikkumainen kosto.

Keijo näet kirjoitti parodisen (ja absurdin) julkisen mielipiteen Turun Sanomiin nimimerkillä "Aisa Kantola" . Jekku meni läpi ns. sukkana, ja heti sen tajuttuaan TS:n ns.suvaitsevainen väki poisti sen nettijulkaisustaan. Mitä ilmeisimmin tätä ei kuitenkaan annettu anteeksi, vaan juuri tämä oli "se Keijon viimeinen källi" - allekirjoittanut nyt ei väitä, että TS olisi tämän takana, vaan että TS kuten muukin media kuuluu massakontrollin aseisiin, joilla kansaa johdetaan (harhaan).

Mihin pykälään tässä ylipäänsä vedottiin?

Toki tämä ei ole lakijuttu, mutta ei kai vastaavaa ole koskaan tapahtunut Twitterissä, joten voisiko olla että käsky on tullut ylhäältä?  Etenkin kun onhan nyt vaalit, ja tuplastandardit ovat massakontrollin ase, jolloin persona non gratan kohdalla jotain tällaista onkin "luvallista ja oikein" tehdä?

Näyttää tosiaankin siltä, että tässä orwellilaisessa maailmassa, ovat nämä seuraavaksi pistämässä myös huumoria kieltolain piiriin. Keijon blogista:

Syitä voi miettiä. Keijo oli juuri eilen postannut parodiaa Valtioneuvoston informaatiovaikuttamista koskevasta oppaasta, jossa myös satiiri luokiteltiin vihamielisen informaatiovaikuttamisen muodoksi. Keijon tilin jäädyttäminen osoittaa parodian todellisuudeksi ja satiirin enää mahdottomaksi. Tämä on tietenkin surkuhupaisaa ja samalla aivan käsittämätöntä. Olisitko voinut vielä 10 vuotta sitten kuvitella jotain tällaista?
Olemme saapuneet tilanteeseen, jossa meidän on todella mietittävä, riittääkö enää pelkkä asialle nauraminen tai sen satirisointi. Pahinta onkin, jos tätä hulluutta alkaa pitämään normaalina asiantilana.

Isoveljen antama opetus?

Jos näet keisarin tepastelemassa munasillaan, niin älä vain naura, vaan kehu zombien kanssa kilvan, kuinka hienot hänen uudet vaatteensa ovatkaan. Muista - vain usko imelään on sallittua, mikään muu ei!


Kuten edellä jo tuli selväksi, niin tämä herätti katkeruutta suvakeissa siksikin, koska he eivät osaa nauraa itselleen. (Paitsi jos siitä saa hyvepisteitä, joita ei kyllä tässä tapauksessa Isoveli anna.)

Mistä pääsemmekin toiseen kohtaan, eli Janten lakiin, mikä kuuluu suvakkien ja Virallisen Totuuden (TM) kirjoittamattomiin lakeihin.

Se menee seuraavalla tavalla:

Janten lain säännöt:
  1. Älä luule, että sinä olet jotain.
  2. Älä luule, että olet yhtä hyvä kuin me.
  3. Älä luule, että olet viisaampi kuin me.
  4. Älä kuvittele, että olet parempi kuin me.
  5. Älä luule, että tiedät enemmän kuin me.
  6. Älä luule, että olet enemmän kuin me.
  7. Älä luule, että sinä kelpaat johonkin.
  8. Älä naura meille.
  9. Älä luule, että kukaan välittää sinusta.
  10. Älä luule, että voisit opettaa meille jotakin.
Kohta 8. Keijo on oikea ammattirikollinen sen suhteen, ja siksi me tykkäämme hänestä niin viljalti.

Keijo Kaarisade on eräänlainen Jokeri-  sillä twistillä, että kyseessä onkin tarinan hyvis. (Tämä oli tullut allekirjoittaneen mieleen, ennen kun luki Keijon itsensä vertaavan itseään Batmaniin - se on näkökulmakysymys).

Mitä taas tulee näihin ankeisiin jäykkiksiin ja hyvesignaloiviin suvakkeihin:

Too bad you couldn't take the fun
That life gives you for free

I know you gotta blame someone
So it might as well be me

I learned a long time ago
That you gotta shake hands with pain

Too bad the only thing you learned was
A million ways to complain

Oh well we've gone the mile
You forgot how to smile
Too bad I gotta say
Don't go away mad, just go away

Ei kommentteja: