maanantai 4. maaliskuuta 2019

Maassa poikkeustila: Naiset ihan joutuvat tyytymään miehiin!

Kun tällaisia uutisia lukee, halu asua tällä planeetalla kuihtuu ennätysvauhtia.

"Ongelma":

Yhä useamman kolmekymppisen naisen on tyydyttävä tapailusuhteisiin, kertoo HS – "Miesten markkinat"

Voi reppanoita, vai että pitää ihan tyytyä?

Siinä varsin hyvin näiden naisten henkisen kypsyyden paljastava sanavalinta.

Ja sitten vielä puhutaan miesten markkinoista, joiden deittailusanakirjasta ei edes löydy sanaa tyytyminen. (Jos löytyisi, olisimme kuolleet jo sukupuuttoon).

Fakta #1: Naisten sinkkuus perustuu aina vapaaehtoisuuteen.

Siksi allekirjoittaneelta ei oikein heru näille ulisijoille ymmärrystä.

Allekirjoittaneen reaktio, kun nainen valittaa ettei löydä itselleen miestä
Etenkin, kun ei mieheksi kelpaa kukaan muu, paitsi se juristibodaripankkiirilääkärilentokonekapteenisarjamurhaajaelokuvaähtiastronautti, höystettynä sillä, että pitää tyytymisenä tasoistensa miesten kanssa olemista.

Siitä todistena tämä: 
Lehti on haastatellut kolmea upeaksi uranaiseksi kuvailtua, hieman alle kolmekymppistä naista, joiden mukaan miehiä kyllä löytyy treffiseuraksi ja heidän kanssaan tehdään asioita, joita vakiintuneet pariskunnat tekevät.
Naiset, miehiä ei kiinnostava teidän saavutuksenne, statuksenne tai uranne. Me emme ole sosiaalisia kiipijöitä, jotka ihmisen sijaan naivat rahaa ja statusta.

Siispä, voitte kouluttautua miten pitkälle tahansa höpöhöpötutkintojenne ynnä muun käsien heiluttelemisen lisäksi, mutta se ei tee teistä upeita.

Itse asiassa ylimieliset urapyrkyrinaiset eivät kyllä sytytä yhtään. 

Nyt, tämä kaikki puhe naisen hypergamiasta, yliampuvasta nirsoudesta, voi kuulostaa hyperbolalta, liioitellulta tehokeinolta, mutta onko se sitä?

Esim. Allekirjoittanut on puhunut naisen kanssa, joka lopulta torjui tapailemansa miehen, sillä ei pitänyt tämän varpaista. Pari tapausta tulee heti mieleen, jossa mies on saanut kenkää, koska oli "liian kiltti".

Siis kai nyt täysjärkinen ihminen tajuaa, ettei tuollainen pelleily voi päättyä kenenkään kannalta hyvin.

Voiskohan se olla niin, että kun kuseskelet omaan altaaseesi, sinä hörppäset siitä myös itse joku päivä?

Ratkaisu?

Nyt jos joku nainen miettii, että mistä hän sitten tietää tasonsa, on vastaus yksinkertainen:

Fakta #2: Naisen taso on täsmälleen se, minkä tasoiset miehet häntä iskevät.

Kaikki muu on itsepetosta.

Piste.

Todellisuus ei muutu nirsoilemalla - voit yrittää sitä, ja päätyä lehtijuttuun kuten nämä alati uhriutuvat pölhölän sisarukset.

Ja sitten vielä tämä seuraava lainaus jutusta:

"Helsingissä on myös määrällisesti nuoria naisia selvästi enemmän kuin miehiä, koska kaupunkiin muuttaa opiskelemaan enemmän naisia."
No mitäs rouva itse teki nuoruutensa? Edelleenkin: ihan oma syy.




Voisi jopa kysyä, että onkohan tähän seuraavaan käytökseen kyseinen rouva koskaan syyllistynyt itse:

Ihastuminen kuitenkaan ei johda parisuhteeseen, sillä lopulta mies ei halua mitään pysyvää. Pahimmillaan deittikumppani jopa "ghostaa" eli katoaa kuin tuhka tuuleen kaikissa viestikanavissa.

Voisikohan olla käynyt nyt niin, että myös miehet ovat oppineet, että tätä naisten deittailuperseilypeliä voi pelata molemmat?

Teoilla on seurauksensa. Aina. Ei siis kannata aloittaa peliä, jota ei kestä itse pelata. Perseilyyn perustuva peli todellakin tulee lisäämään vastaanotetun perseilyn määrää, myös omassa elämässäsi.



Vaihtoehtoisesti tuollaista pelleilyä, eivät miehet halua pelata tai ottaa tosissaan.  Peli jossa on yksiselitteinen ottaja ja antaja, on sairas, eikä sitä kukaan täysjärkinen pelaa vapaaehtoisesti.  Siksi MGTOW-liike on huimassa nousussa, ja sitä parjataan feministimediassa, sillä "orjat karkaavat muuten plantaaseilta" ja sehän tarkoittaisi tämän pienen pelin loppua.



Naisella on valta muuttaa tämä, mutta se edellyttää pelleilyn lopettamista - ajoissa - ja tasoisensa miehen ottamista.



Sitten vielä lopuksi, vanha klassinen checklist, jokaiselle naiselle - ihan tämän kertaisen jutun opettamana, kannattaa vaihtaa se miestä koskeva checklist tähän, niin aloitat ongelmien hoitamisen omasta päästäsi:

10 Parannusta - Kuinka Olla Parempi Nainen

PS. Vielä yksi juttu. Alkuperäinen artikkeli oli Helsingin, eli Hyysärin Sanomissa. Se on 100% feministien saastuttama, feministipropagandan levitysalusta. Siksi on ihan odotettavissa, että ne yrittävät kääntää naisista jo5htuneen asiantilan päälaelleen, ja kirjaimellisesti väittää mustaa valkoiseksi.Tämä siksi, koska he pitävät sinua tyhmänä. Fundamentti ei vaan, se punapilleröi sinua ja kertoo miten asiat on.

2 kommenttia:

Olavi Koskela kirjoitti...

Niin tuo Hyysärin juttu oli kai viiden vuoden takaa. Eikä mikään ole tainnut muuttua. En itse enää jaksaisi tapella itsestäänselvyyksistä. Olenkin ottanut linjaksi jo vuosia sitten, että yksikin feministinen inahdus naiselta sulkee kaiken töiden ulkopuolisen kommunikaation; kerralla ja lopullisesti.

XeimA kirjoitti...

Oikein! Juuri tuo on se oikea asenne.

Usko tai älä, mutta minä joskus päädyin treffeille feministin kanssa.
Minulla oli alussa kyllä siitä pieni paha aavistus, ja sitten se helvetti lopulta pääsi valkkoilleen, kun menin treffeille sen kanssa. :D Päätin ottaa selvää, että oliko aavistuksessani perää, ja voi veljet siinä tosiaankin oli!

Muistan vieläkin miettineeni itsekseni: "hitto en kestä tätä enää, minun pakko sanoa", kun se alkoi luisua siihen lähes uskonnolliseen feministisaarnaan.

Se vielä oli oikea stereotypian huipennus, kun siinä kävi ns. afrosuomalainen moikkaamassa sitä, sillä välin kun olin käymässä vessassa. Pudistelin itsekseni päätäni, että tämä ei ole enää todellista.

Se kyllä lähti siitä kun tulin, ja selvisi että ne oli nähneet joissan afrikka tulee kaupunkiin -etnofestareilla. Feministi oli mamupatja? Kukapa olisi uskonut!

Oli selvää, että se kaikki sai minut tykittelemään ihan ilman filltteriä. Servailinkin sen mukaan.

Lopputulos: 1/3 treffeistä hyviä kemioita jne. loppuosana debaatti, ja kannaltani lopputuloksena ns. luoti väistettynä.

Mitä tulee tuohon juttuun, niin eihän siinä mikään ole muuttunut. Itse asiassa tätä menoa jos jatkuu, niin homma tulee vain pahenemaan.

Tässä lähinnä onkin se juttu, että pitää yrittää löytää se poikkeusyksilö, mikä on kyllä haasteellista, sillä naiset pyrkivät koopioimaan trendejä ja toisiaan mahdollisimman tarkasti.