maanantai 18. helmikuuta 2019

Se todellinen syy Brother Christmasin vainoon olikin se tuttu? (BC vol 4.)

Brother Christmas -sarjamme on edennyt viimeiseen osaansa. Tai viimeisen osan piti olla jo aiemmin, mutta minkäs teet kun tätä korruptoitunutta ja massakontrolloitua yhteiskuntaa näin hyvin havainnollistava tapaus saa jatkuvasti uusia käänteitä.

Viimeisin niistä paljastaa sen, että tämä oli wanha ja wäsynyt tarina, taas kerran, eli syy Brother Christmasin vainoon oli väärät mielipiteet - viis hyväntekeväisyydestä, ollaan sitä ennenkin porukkaa naulittu ristille keksityin perustein ja oman sairaan maailmansa ylläpitämiseksi!

"Viime viikolla Ari Koponen ilmoitti pyrkivänsä eduskuntaan perussuomalaisten riveistä.
Koposen pontimina yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ovat muun muassa nuorten pahoinvointi, syrjäytyminen, vanhusten olot, sisäilmaongelmat ja työnteon kannattavuus. Näitä teemoja hän aikoo pitää esillä vaalikampanjassaan."

 

Oletko koskaan kuullut tällaista poliittisen suosikkitermin hokemista? Brother Christmas toisti saman sanaparin seitsemän kertaa - katso video


Hyysärin Sanomissa oltiin siis päästy perille Koposen "persusympatioista", ja siihen kun vielä lisätään se fakta, että tämä on kansainvälisen verikapitalistin kuten $PR:n markkinakilpailija, oli hänet jyrättävä pois.

Vaihtoehtoisesti Koponen vain saatiin ajettua "pahisten" leiriin, sillä ennen sitä ihminen on helvetissä, jos paholaisina ovat persut, kuin taivaassa jos enkeleiden virkaa tekevät suvakit - eikö suvakit ole sairaimpia ja alhaisimpia elämänmuotoja mitä maa päällään kantaa?

Tässä nähdään näiden "hyvien ihmisten" hyvyys. Imago on kaikki, oikea auttaminen pelkkä keino saavuttaa se. Niinpä nämä vaikka jättäisivät itsensä ja perheensä palavaan taloon, jos pelastajana olisi väärien mielipiteiden omaaja. Fariseukset ovat yhä keskuudessamme -allekirjoittanut kertoi sen, eikö muka?

Tosin, se nyt on huomattu jo muuallakin, että meillä on Virallinen Totuus (TM) ja sen mukainen korruptio sekä puolueellisuus - itse asiassa, kirjoittamattomat säännöt ja omiensa suosimiset (papukaijat mediassa, toistelemassa loputtomia valheita) ovat jo niin ilmeiset, että on yksinkertaisesti mahdotonta sanoa, mistä korruptio alkaa ja mistä puolueellisuus, sillä viallinen järjestelmä ei voi tuottaa muuta kuin pahaa.

Now crawl on by
With a fake tear in your eye
And think
Wasn't he strange?
Muut Brother Christmas -sarjan jutut jupakan kaikkine käänteineen:
  1. Tapaus Brother Christmas - hyväntekijä vai maailmankaikkeuden pahin ihminen?
  2. Brother Christmas osa 2 - kuinka lopulta kävi?
  3. Fariseukset saivat tuhottua jälleen yhden syyttömän hyväntekijän (Brother Christmas osa 3).
PS. Iltalehti hoiti homman hienosti kotiin kun "unohti" mainita ettei syytteissä ollut perää, mutta uutisoi sen sijaan miten "persu-pukki Koponen toisti saman sanaparin ainakin seitsemän kertaa :DDDDD"

Ei kommentteja: