keskiviikko 13. helmikuuta 2019

"Kun mies ei alistu, kyynärpäätaktiikalla etenevän femakon edessä, on hän silloin heikko. :)"

 Taas on Hyysärin Sanomien feministitoimittelija päästetty irti, ja jälki on sen mukaista:

Kun nainen ottaa julkista tilaa, se on (heikon) miehen mielestä pelottavaa



Juu, kyllä, totta kai, ja ehdottomasti niin! Vähän kuten jatkuvasti uhriutuva ja uraohjus-itku-iita, on "itsenäinen vahva nainen", myös tarvitessaan miehiä ratkaisemaan ongelmansa?

Feministit ja tämä niiden logiikka/manipulointiyritys on kyllä suoraan jostain ala-asteelta. Ei kai kukaan täysijärkinen mies oikeasti mene - sanalla sanoen - lapselliseen manipulointiyritykseen?

"Alistun, sillä enhän halua että pidät minua heikkona!"

Vaan katsotaanpa nyt itse tekstiä ja annetaan sille kommentaarimme.

Jälleen feministit pahoittivat mielensä, koska koheltanutta naista kritisoitiin - ja kuten tiedämme, naiset ovat vakavastiotettavuuden sijaan, aina kaiken kritiikin yläpuolella.

Kielitieteessä tunnetaan käsite konnotaatio. Se tarkoittaa sanan sivu- tai lisämerkitystä. Vaikka sanakirjamerkitys olisi neutraali, voi sana herättää vahvoja – myönteisiä tai kielteisiä – mielleyhtymiä.

Tämä selittääkin sen, mitä feministit ajavat takaa keskenään ristiriitaisten, mutta vain miehiin liittyjen termien, kuten toksinen ja hauras maskuliinisuus kanssa, jotka ovat myös loogisessa ja määritelmällisessä mielessä toinen toisensa poissulkevia:  niiden ei ole tarkoituskaan olla järkeviä termejä, vaan niiden ainoa tarkoitus on miesten demonisoimisen lisäksi, manipuloida miehiä ja mieliä, liittämällä maskuliinisuus negatiivisiin käsitteisiin.

Kyseessä on ns. kaksoissidos. Esim, Mieheltä puuttuu (toksista) maskuliinisuutta silloin, kun on heikko ja kertoo ongelmistaan. Jos hän taas ei alistu naiselle (mikä on myös täydellinen ristiriita, sillä heikot alistuvat, vahvat eivät, jos taas näin ei ole, niin "itsenäisen ja vahvan naisenhan" pitäisi olla tällöin tyytyväinen asemaansa "sorrettuna ja alistettuna" - ei kun, tämähän päti vain miehiin!) niin kyseessä on puolestaan (hauras) maskuliinisuus. Näin mies ei voi koskaan voittaa, ja ongelmana on aina maskuliinisuus.
Kaikki yhteiskunnallinen ja poliittinen toiminta on pohjimmiltaan tilan haltuunottoa.

Jos haluaa vaikuttaa, pitää ottaa tilaa. Se taas ei miellytä kaikkia.

Tilansa ottavat ja suunsa avaavat naiset saavat usein kuulla kunniansa.
Tulihan se sieltä.  Fundamentin mukaan "itsenäinen ja vahva nainen" on vain kiertoilmaus ylikompensoivalle kusipäälle, jonka itsenäisyys merkitsee itsekkyyttä. Näin feministi myöntää sen pitävän kutinsa. Lisäksi havaittavissa on epäonnistumisesta seurannut mielensäpahoittaminen; näin tämä porukka saa kaikki vihaamaan itseään ja heidän ajamaansa asiaa, ihan kuten allekirjoittanut on tavannut sanoa. (Feministit ovat tyypillinen osoitus ihmistyypistä, nimeltä crybully, eli uhriutuva kiusaaja, joka kaivaa verta nenästään ja kun saa sitä, hän uhriutuu. Ehkä siksi heidän on vaikea sisäistää tätä.)

Fakta on, ettei kenelläkään ole velvollisuutta alistua feministeille tai saati sitten auttaa heitä. Ei edes suvaita ja sietää heitä. (Päinvastoin! Feminismiä pitääkin vastustaa!)

Milloinkohan nämä oppivat, että astuessaan "miesten maailmaan", johon pitää päästä ja olla ehdottoman tasa-arvoinen, ei silloin enää "ti-hii, olen vain tyttö" -kortti ja pillupassi ei enää auta, vaan sinua kohdelllaan kuten miehiäkin kohdeltaisi? Jos alat haastamaan muita, niin odota että haasteeseesi vastataan ja kestä se kuin mies. Naisena on niin helppoa. Esim. ei kukaan mies voisi kuvitella, että jos hän vaikka menee ja läppäisee jotain sikaniskalihapäätä takaraivoon, kun tämä juo proteiinipirtelöään, että hän selviäisi siitä rääkymällä "lälläää, sä et voi lyödä mua kun oon muija".



 "Politiikassa tilanotto on yhä usein nollasummapeliä. Se, minkä yksi saavuttaa, on toiselta pois."
Tulihan se sieltä. Taas kerran. Allekirjoittanut on tästä pitkälti  samaa mieltä esim. ruskeistolainen (punavihreä) ei oikeasti välitä luonnosta (taksimatkat ja lentokoneilla maailman ympäri pitkin vuotta, nyt eivät vain yksinkertaisesti mene läpi - teot vs. sanat) tai edes pidä vähäosaisista ja duunareista, he vain  yksinkertaisesti vihaavat rikkaita ja heitä paremmin menestyneitä, ja kunnon kokoomuslainen ei rakasta rikkaita niin paljon, kuin rakastaa vihata köyhiä.Samaan sarjaan menee myöskin feministi, joka ei itse pysty samaan kuin miehet jotka näkee vihollisinaan, on huolissaan vain siitä, ettei ainakaan kukaan mies pääse hänen yläpuolelleen. Se on feminismille tyypillinen tapa suojella - yhteiskunnan kustannuksella - naisen kivitalon kokoista egoa, joka sortuu kuin korttitalo.

Joten pointtina on, että paha puu ei voi antaa hyvää hedelmää. Virallinen Totuus (TM) on hyvin orwellilainen, jolloin sota ei vain ole rauhaa, vaan myös esim. miesvihaan perustuva feminismi on "tasa-arvoa".  Siispä, feministeille ei tule antaa yhtään enempää köyttä, ei hekään antaisi sitä muille - paitsi miehille tehtyään siitä ensin hirttosilmukan.


Tietoisku: Patologisen narsismin määritelmään kuulu se, ettei narsisti tunne voittavansa, jos toinen ei ole hävinnyt. Nyt, annahan sen marinoitua hetken.

Jos siis feministit ovat sitä mieltä, että pitää antaa tilaa vaikka, se on sama jos antaisi vastustajan tehdä maalin omaan päätyynsä, niin olkaa hyvät: näyttäkää itse mallia.

Maailma, miehet, yhteiskunta, ei kukaan ole teille mitään velkaa.

Eikä varsinkaan noin röyhkeä ja muita vähättelevä tyyli vaatia itselleen lisää tilaa auta asiaa - ihan perus "101 kuinka ollaan ihmisiksi ja ihmisten kanssa" -kamaa.


Varhaiskeski-ikää lähestyessäni haluan antaa nuorelle polvelle yhden neuvon: Tämä maailma ja sen tila on sinun maailmasi ja sinun tilaasi. Siksi keneltäkään ei tarvitse kysyä lupaa, ennen kuin avaa suunsa ja ryhtyy toimimaan.
Hienot tuplastandardit/kirjoituksensa nollaamiset. Etenkin kun se jatkuu:
"Varokaa pojat, tytöt tulevat.

Varokaa etenkin te, jotka yritätte vetää naisilta mattoa alta epäasiallisin keinoin. Ei se matto siitä liiku, mutta näytätte itse auttamattoman vanhanaikaisilta. Mielikuvilla on väliä, koska niillä voitetaan ja hävitään vaaleja. Kysykää vaikka briteiltä."
Ei kun kysytään amerikkalaisilta, joiden feministivitsaus on maailman pahimpia:

Sitä saa mitä tilaa
On kuitenkin hyvä, että feministi varoittaa feminismistä ja siitä, että se nimenomaan on vaaraksi pojille, koska kyseessä on nollasummapeli.

Feministit todellakin ovat miehiä vihaavia ihmishirviöitä:





Summa summarum

Juuri eräässä edellisessä tekstissä käsittelimme erään ruskeistolaisen arvomaailman omaavan feministitoimittelijan ulostuloa, ja niinpä tässäkin tapauksessa työnantajan tarjoamalla alustalla levitetään feministipropagandaa iskulauseotsikoin, kuin copy and paste:lla jostain "feministin iskulausekirja papukaijoille" -oppaasta, viestin ollessa: "Antautukaa! Valkoinen on mustaa, ja musta valkoista!"

Sitä sanotaan, ettei punaista pilleriä saa ottamattomaksi, kun se on kerran otettu. Sen vastakohtana on (totaalinen) sinipilleröityminen, joka myös tunnetaan nimellä demoralisointi.

Tällaiset jutut ovat omiaan syventämään kumpaistakin, niin punapilleröitymistä kuin myös demoralisoitumista.

On jännä nähdä milloin kansa herää, nyt kun kansalle heidän edessään heilutellaan punaisia lippuja ja painetaan sumutorvea, itsensä sumuttajien toimesta.

Ei kommentteja: