tiistai 13. marraskuuta 2018

Trump vs. Acosta - näin valemedia suojelee (taas) omiaan ja kaasuvalottaa kansaa!

Pitää sanoa, että röyhkeäksi on mennyt valemedian touhu.

Aiemmin Fundamentti toi ilmi sen miten Isoveli suojelee omiaan, Virallisen Totuuden (TM) narratiivin levittelijöitä, /& kuinka ne puolustautuvat uhriutumalla. (Näin kun käy, muuttuu mustasta valkoinen, syyllisestä uhri ja kissasta koira.)

Seuraavaksi käsiteltiin Trumpin välivaalitulosta, median suhtautumista siihen ja paljastettiin viimeksi mainitun silmänkääntötempput aiheen tiimoilta.

Tämän kertainen teksti on eräänlainen jatko-osa näille/ käsittelee molempia ilmiöitä. Tällä kertaa maailmanlaajuisessa mittakaavassa, jolloin voimme huomata miten massakontrollin aseet ovat kaikkialla samanlaiset.

Mistä siis on kyse?

Tässä pikainen kertaus tapahtumista:
  • Ensiksi valemedian toimittelijat riehuvat lehdistötilaisuudessa.
  • Erästä heistä (Jim Acosta) kehotetaan rauhoittumaan.
  • Nainen tulee hermokimpputoimittelijaa toppuuttelemaan.
  • Jim "Hermoheikki" Acosta käy seuraavaksi käsiksi naiseen, jotta voi jatkaa öyhöttämistään ja tilan viemistä myös oikeiden medioiden toimittelijalta, joilla tähdellisempääkin kysyttävää kuin Esim. Venäjä-salaliittoteorioiden jankkaukset.
  • Valemedia, nyt vastoin virallista narratiiviaan, käskeekin epäilemään naisen kertomusta, väittäen koko juttua valheeksi, ja totta kai puolustelee täysin ammattitaidotonta ja ammattietiikkaa omaamatonta toimittelijaa!
Miten siis on?

Se selviää, kun tarkastetaan tapaus kuvanauhalta (edellisessä tekstissä oli mukana koko lehdistötilaisuus):

Hyvä lukija, valheen aikakausi totisesti on nyt lopuillaan, ja eksyttäjien keinot äärimmäisen epätoivoisia, sillä jotkut ovat jopa väittäneet yllä olevaa hidastusta väärennöksesi! Vain totaalinen NPC voi pitää jotain niin totena, että uskoa, saati sitten väittää moista.

Tässä puolestaan juttu, jossa on useampi video aiheesta (englanniksi).

Suomessa osallistuttiin myöskin valeuutisten levittelyyn, tuttujen medianimien, kuten Hyysärin Sanomain ja YLE:n toimesta, jotka ovat tunnettuja siitä, että ne lähninnä ovat niilä töissä olevien
poliittisten aktivistien mielipiteiden ja propagandan levittelyalusta, ei muuta - menneisyyden maineen vuoksi heillä on uskottavuusindikaattoreita, mutta tulevaisuutta ei sen vertaa.

Summa summarum
    Kaasuvalotushan on sitä, kun uhrille uskotellaan, että hänen tuntemuksensa ovat kuvitelmaa, eikä hänelle oikeasti tehdä mitään pahaa - yleensä vielä sen pahantekijän toimesta. Tässä tapauksessa se on oikea termi, nyt kun kansalaisilla on selvät todisteet jotka on tallennettu alunperin livenä taltioidusta Trumpin puheesta; voimme sanoa, että jos ennen valemedian toimesta sumutettiin lukijoita, niin heitä kaasuvalotetaan.

    Toimittelija Jim Acostassa puolestaan tiivistyy suvakin* luonne ja persoona: "Olen muita parempi!!!1!! MInä! MINÄ! MINÄ!! Olen tärkeämpi kuin muut!!! Olen marttyyri, katsokaa kuinka taistelen hullu trunppia vastaan kuin liittolaiset natsisaksaa!!! Olen maailman paras ihminen! Maailman herkullisin tuoksu on minun pieruni löyhkä!"

    Lisäksi tässä taas näemme, että toimittajistossa on poliittisia aktivisteja. Jim Acosta ei ollut vain sellainen, vaan myös toimittajaksi naamioitunut mielenosoittaja.


    Mutta Trump voitti. Jälleen.

    PS. Suvakkia ja suvaitsevaista ei pidä sekoittaa. Suvakit ovat omaa egoaan pönkittäviä, henkisesti heikkoja, tunteiden varassa eläviä ja järjenkäyttöön kykenemättömiä typeryksiä, jotka ovat uhka kehittyneelle ja toimivalle yhteiskunnalle/järjestelmälle. Usko tai älä, mutta allekirjoittaneelle on eräs akateemisen koulutuksen saanut raivonnut siitä, että allekirjoittanut pitää suvaitsevaisuutta suvaitsevaitsemisena - sen jälkeen kun allekirjoittanut osoitti vastapuolen suvaitsemattomuuden. Näin sujuvasti näiltä sujuu kaksoisajattelu ja -puhe. Mieti itse henkilöoletettua (NPC:t eivät ole henkilöitä, eivätkä edes persoonia), joka on suunniltaan kun sanot mustaa mustaksi, etkä valkoiseksi, kisssaa kissaksi etkä koiraksi. Siksi kaikki vihaavat suvakkeja, ja se on niiden narsististen mulkkujen ihan oma syy. Älä siis ole suvakki, ole tolkun ihminen. He eivät vain saa kaikkia vihaamaan itseään, vaan myös ajamaansa asiaa.

    2 kommenttia:

    Veijo Hoikka kirjoitti...

    Tuon acostakaustin video tuli heti tuoreeltaan katsottua. Hämmästyin. Sen jälkeen koko homma on mennyt eipästelyksi, sotkettu metsä niin etteivät puut näy. On juupasteltu sitä, koskiko tuo tolvana avustajanaista vai ei, ja jos koski oliko se sopivasti koskettu (vai oliko se #metoo - tasoinen kopelointi). Hämmästyin taas, mutta en yllättynyt. Tuon toimittajan käytös oli kuin jalkapallohuligaanin reuhaamista ja se tapahtui USA:n presidentin tilaisuudessa presidenttiin kohdistuen. Alkaa olla arvot kohdallaan. Saas nähdä, milloin suomalaiset vallan lehdillä kirjoittelevat kohdistavat meidän Saulia kohtaan samanlaista lehdistökritiikkiä.

    XeimA kirjoitti...

    " Tuon toimittajan käytös oli kuin jalkapallohuligaanin reuhaamista ja se tapahtui USA:n presidentin tilaisuudessa presidenttiin kohdistuen"

    :D Hyvin sanottu.

    Ja juu, onhan tämä jo ihan ilmeistä.

    Mutta mikä on huolestuttavaa, on se, että jotkut ihmiset ennemmin valitsee uskoa lehtien otsikoihin ja valheisiin, kuin omiin silmiinsä!

    Noh, joukkoherääminen saa joukkosielutkin temmatuksi mukaan.