perjantai 10. elokuuta 2018

Kevennys: Kaikki voivat olla natsivenäläistrumpetteja, myös Vihreät

Fundamentin lukijalle lienee tuttuja termit Virallinen Totuus (TM) ja sen narratiivi. Massakontrollin aseiden on määrä aivopestä kansaa uskomaan näihin, ja täten saada massat pysymään kontrollissaan. Näihin kuuluu määrättyjä väittämiä, ja vakioselityksiä. Narratiivi ei ole vain näiden versio tapahtuneesta, se on myös se, mitä he haluavat kansan uskoa tapahtuneen.

Hyvänä esimerkkinä tästä käytännöstä on esim. se, miten "ryssätrollit" ja "Venäjän trollitehtaat" ovat eräänlainen globalistien vastine perinteisille teorioille siitä, ketkä maailmaa hallitsevat ja ketkä ohjailevat sen tapahtumia. Esim. Siionin viisaiden pöytäkirjoja on käytetty todistamaan sitä, että juutalaiset olisivat näitä ohjailijoita. 

Kun taas kaikkia rotuja ja kansoja tasa-arvoisina pitävät globalistivasemmistolaiset ja suvakit pitävät venäläisiä juutalaisinaan.Vaan, nyt ollaan vedetty jonkinlaiset pohjat. Nimittäin Ameriikkojen Yhdysvalloissa olla tultu siihen tulokseen, että heikäläisten Vihreät ovat venäläisten kätyreitä, Trumpin puolella, sekä tietenkin republikaaneja, ja muutenkin täysiä natseja. 

Miksi?

Demokraatit hävisivät Ohion erikoisvaaleissa.

Seuraus?

Demarit uhkailevat vihreitä jopa väkivallalla, syyttäen heitä ja heidän ehdokastaan tappiostaan. Niin, ja vihreäthän ovat myös näitä "Trumpin ryssiä". 

Tällaista satoa twitteristä esim.Myös julkimot ovat avanneet suunsa, tämän suuren epäoikeudenmukaisuuden osoittamiseksi:
Asia selittynee sillä että suvakit ovat tunnetusti taaperon tasolla mitä tulee kykyyn käsitellä pettymyksiä, kuten vaikkapa vaalihäviöitä. 

Niinpä heidän virallinen "olen huono häviäjä" -narratiivinsa onkin, että "Trump ja venäläiset trollit tekivät sen". Niin kävi myös nyt. Vihreiden kun olisi pitänyt äänestää demareita, omiensa sijaan. (Tässä lienee ollut takana myös ns. punavihreyden hakeminen, eli Ruskeistoksi kutsuttu ilmiö, mitä Fundamentti on käsitellyt aiemminkin - punavihreys on sitä, kun punaiset unohtavat työmiehen ja vihreät luonnon ja alkavat öyhöttää aivan saatanasti kaikkea mahdollisimman degeneratiivista).

Toinen selitys on siinä, että rapakon takana ns. clintonilaiset demarit ovat yhtä sekaisin kuin täällä euroopassa vihreät. Esim. Bernie Sanders olisi meidän puuteripyllysuvaitsevaiston näkökulmasta natsi. 

Tosin, ei jenkeissäkään tarvitse toivosta luopua, mitä tulee vihreisiin, heillä kun oli eräs ehdokas joka vei tämän "Toiseuden ylistämisen" ihan uudelle tasolle, sillä hän ei vain kerro olevansa sukua jollekin ulkopuoliselle kulttuurille tai rodulle, vaan hänen sukunsa on peräisin peräti avaruudesta:

Green party spoiler candidate in Ohio election whose 1,100 votes could tilt outcome says his ancestors were from another planet and can't remember his own campaign website address


Mielenkiintoista, mutta poliittisia aktivisteja tursuavat valemediat  myösrapakon tuolla puolen, käyttivät tilaisuuden välittömästi loanheittoon tätä persona non grataa kohtaan - tuo status määrittyy aina henkilön agendan mukaan, eli jos olet poliittisesti väärällä puolen, olet sellainen. 

Ei kommentteja: