keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Ja näin #MeToo kääntyy jälleen naisia vastaan

Eräs allekirjoittaneen lempisanontoja naisten toilailuja kuvatessa on "kahva jää riuhtojan käteen", sillä se kuvaa niin hyvin naisille ominaista lyhytnäköisyyttä ja ahneutta.

Mistä pääsemmekin itse aiheeseen. On nimittäin käynyt niin, että nyt myös ylemmän tason miehet (YTM), ovat alkaneet siirtyä MGTOW-miehiksi, sillä hekään eivät enää uskalla lähestyä  naisia syytteiden pelossa:

Alunperinhän koko MeToon tarkoitus oli seuraavissa motiiveissa:
  • Pyrkiä pelottelemaan muut kuin YT-miehet pois, jotta alemman ja keskitason miehet (ATM ja KTM) ymmärtävät, että naisten hypergamiseen pariutumissirkukseen ja kullikaruselliin heillä ei ole mitään asiaa.
  • Moderni feminismi on miesten kiusaamisen, ja naisten ylivallan ajamisen lisäksi, pääasiassa edellisen kohdan vahvistamista ja valvomista: "naisen oikeus valita partneri ja oikeus omaan kehoon" on koodi-ilmaus kullikarusellille, hypergamialle ja miesten seksuaalisesti syrjimiselle, jolloin sen toteutuminen nähdään myöskin merkkinä onnistuneesta tasa-arvosta ja vastustaminen "naisvihana". 
  • MeToo:n on määrä lisätä feministien valtaa ja heidän agendansa relevanssia, osoittaen että kaikki naiset on hirveiden ja suorastaan oksettavien heteromiesten ahdistelemia, päivin ja öin, 24/7/365. 
Vaan, koska tämä kaikki lepää 100% itsekkäiden agendojen edistämisen varassa, alkaa ko. rakennelma sortua tukipilari kerrallaan, koska tästä pelleilystä  koituvat tappiot ovat suuremmat kuin siitä odotutetut voitot. Etenkin nyt kun eräs sen olennaisemmista pilareista sortuu, eli luottamus siihen, että aloitteet tulevat tästä eteenpäin vain YT-miehiltä, samalla kun naisten omaa tasoa vastaavat miehet pysyvät poissa lain ja naisen mielivallan uhalla. Näin ollen aletaan olemaan umpikujassa, kun myös nämä ylemmän tason miehet kirjautuvat ulos tästä naisten ylläpitämästä mielettömästä rottarallista, jossa miehiä tyhmemmät, mutta viekkaammat ja kierommat naiset, pyörittävät heitä mielin määrin.

MGTOW kutsuu


Ja se parhaiten nauraa, joka viimeisenä nauraa

- Ahneella on taas kerran paskainen loppu, ja nyt kun tarkemmin asiaa ajatellaan, on se niille hypergamisille huorille ihan oikein.
 

Toivotaan että tämä opettaa meille myöskin oikeudenmukaisuutta, ja naisten hirmuvallan loppua, mitä tulee oikeusjärjestelmämme törkeään hyväksikäyttöön.

PS. Kun luet tuon uutisen kommentteja, huomaat kirjoitusten toteutuvan tarkasti, sillä naisten reaktiot ovat pitkälti samoja, kuin mitä ne ovat seksirobottien suhteen.  Primitiivireaktiot paljastavat sen, että nyt on tosi kyseessä.
PPS. Aiemmin on kirjoitettu siitä, miksi myöskin hypergamisessa mielessä suositut miehet ovat vaarassa:

Nyt, joku voi kysyä, että eikös juuri tuollaiset raha ja status -miehet ole sellaisia, joista naiset tykkäävät ja joilla on "oikeus" lähestyä naisia, siinä missä tavalliset pulliaiset saavat oitisi syytteen, ja pääsevät MeToo -päivitykseen? Hyvä kysymys! Vastaus on simppeli: naiset on se laumasieluinen sukupuoli, joka valitsee miehet rahan ja statuksen perusteella (ulkonäkökin periaatteessa liittyy tähän, sillä onhan komistus nyt eräänlainen sosiaalinen näyttelykappale), joten jos aiemmin oli naisten maailmassa muotia harrastaa seksiä näiden miesten kanssa, on nyt muotia kääntyä näitä miehiä vastaan, ja samalla tyhjätä uhripääomapajatsoa, ja paukutella henkeiseleitä siitä, että on saanut tällaisen miehen, jonka kaikki muutkin naiset haluavat.

Ei kommentteja: