tiistai 17. heinäkuuta 2018

Hyysärin Sanomat tunnusti - kirjoitukset toteutuivat jälleen!

Fundamentissa ilmestyi jokunen aika sitten artikkeli, jossa media ja sen tekijät jaoteltiin kolmeen ryhmään:

Ryhmät
  1. Informoijat
  2. Verbaaliset huorat
  3. Poliittiset aktivistit
Jutussa selitään näitä ryhmiä tarkemmin, mutta lyhyesti ihanteelliseksi ja tiedonvälityksene etiikan mukaiseksi lasketaan ryhmä yksi, sillä se edustaa puolueetonta tiedonjakoa, ei enempää, ei vähempää. Sen suoranainen vastakohta näin ollen onkin kolmas ryhmä, jossa siis poliittiset aktivistit hyödyntyvät työpaikkaansa propagandansa levityksen alustana.

Seuraava ulostulo, tai ulostulojen ketju, todistaa ettei kyseessä ole ollut lainkaan mikään salaliittoteoriahourailu tai edes mutuspekulaatio:



Hyysärin Sanomien merkittävä toimittaja sen sanoo!  Tällä perusteella voidaan sanoa, että tässä sanotaan Hyysärin Sanomat kollektiivisesti irti informoijaryhmään lukeutumisesta, ja se samalla tunnustetaan poliittiseksi aktivistiksi -ryhmään kuuluvaksi. (Hän vieläpä käytti lähes samoja termejä!)

No, tämä kuitenkin on askel terveempään suuntaan, nimittäin allekirjoittanut on sitä mieltä, että parempi selvä vihollinen kuin petollinen ystävä, saati sitten puolueettomaksi naamioitunut, mutta täysin puolueellinen "tiedottaja". Ongelman myöntämisestä alkaa parantuminen.

Saman lehden toimittaja poliittinen aktivisti jatkaa. Aluksi selitys kuulostaa varsin mallikkaalta:


Mutta sitten:



Summa summarum

Lügenpresse ei ole kadonnut mihinkään! Lukijat saavat täten täsmälleen sitä mitä tilaavat - kirjaimellisesti. On kuitenkuin hyvä, että susien lammaspuvut ovat tipahtaneet, ja pian kontrolloidut massat ovat nyt entistä tiedostavampia.


Their poison fingers that wrote the poison lines
Their poison lingers
What a tragedy when their fingers are removed

They crawl, they breed, they hide but we see

Ei kommentteja: