torstai 28. kesäkuuta 2018

Pride käy lankeamuksen edellä

On taas se aika vuodesta, kun Suomen kansan niskaan paskotaan hehtolitroittain kiehuvaa ripulia, eli toisin sanoen,  homorummutus raikaa jälleen läpi maan, ja suvaitsevaiset pääsevät jälleen hyvesignaloimaan, ja suvaitsemaan kaikkea, paitsi heitä jotka ovat heidän kanssaan eri mieltä.

Vaan, tässä maamme rappiotilan ilmentymässä on kuitenkin se hyvä puoli, että se paljastaa monia ilmiöitä, joista voimme oppia (ja siten vapautua). Tässä tekstissä teemme katsauksen tähän kaikkeen, sen syihin ja seurauksiin.Ihan ensiksi on ihmeteltävä, miten juurikin homot hyväksyvät tämän, sillä eikö heillä kuitenkin ole monasti agendanaan juurikin se, että heidät nähdään normaaleina, eikä sellaisina minkälaisina heidät kaikelle kansalle esitetään Pride-kulkueen kaltaisissa tapahtumissa?

No, feministithän tässä hierovat limaisia käsiään yhteen, sillä homomiesten hyväksikäyttö oman agendansa ajamisessa on osana taistelua miessukupuolta vastaan - tämä sota kutsutaan nimellä heteronormaatiivisuuden ja patriarkaatin vastainen sota, missä näin ollen homosuhteet ovat eräänlainen vastamyrkky heteronormatiivisille perhesuhteille, ja täten tärkeitä subversiolle.Fakta kuitenkin on, että feministit vihaavat kaikkia miehiä, eivätkä homot ole tässä asiassa poikkeus (feministit käyttävät "homo"-nimitystä yleisenä haukkumasanaan, niin paljon he halveksuvat oikeasti homoseksuaaleja, joiden puolella he valehtelevat olevansa - esim. MGTOW-miehet ovat todistaneet tätä varmasti jo monen monta kertaa). Mutta tämä fasadi pysyy pystyssä vain niin kauan, kun tämä yhteistyö näiden tahojen keskellä jatkuu, kunnes homot päättävät leikata näihin napanuoransa ja ymmärtää keiden kanssa ovat tekemisissä - ellei sitten ole liian myöhäistä, ja puukko jo selässä. Faktahan on se, että feminismin ja gynosentrismin pahimpia vihollisia ovat miehet jotka eivät tarvitse naisia, ja jos MGTOW voidaan teoriassa saada houkuteltua seksillä takaisin, se sama ei tehoa homoihin.

Esim. jo nyt on pinnalle pulmahtamassa hierarkiaan viittava, varsin oksymoroninen termi "valkoinen cis-homo" (mitä helkkaria, eikö tuo käytännössä tarkoita "valkoinen hetero-homo"?!).Tätä menoa alt-right on kohta tasa-arvoisempi ja vastaanottavaisempi taho "valkoisille cis-homoille", kuin SETA tai Pride-piirit, jotka siirtyvät sukupuoli- ja rotuhierarkiaan, kuten on laita feminimissä ja suvakki-ideologioissa.

Naiset

Freudin puheet kastraatiokammosta tuntuvat vanhanaikaisilta - ei siksi, että kyseinen teoria olisi välttämättä vanhentunut, vaan koska uudet trendit ovat täällä.

Mikä on tämä uusi trendi?

No, naisten, tai paremminkin ottaen poikalasten äitien kastrointivimma omia poikiaan kohtaan. Eräs maailmanlaajuinen Priden ilmiö on, että naisilla on vimma viedä poikansa ei vain katselemaan tätä "Kattokaa! Näin me tehdään kaduilla ja makkarissamme! :D" -sirkusta, vaan he myöskin haluavat feminisoida poikalapsensa siinä samalla tai ainakain saada tämän näyttämään pikkuhomolta kyseisessä paraatissa.

Tämä erityisesti suvakki- ja femakkonaisissa yleinen piirre on yksiselitteisen sairas, ja näyttää miten nämä ovat sisäistäneet miesvihan, jopa siinä määrin, että he purkavat sitä omaan lapseensa. Samalla  kun he todistavat, että suvakismissa ja feminismissä, ei ole kyse muusta kuin hirviön piilottamisesta empatian naamion taakse.

Esim. seuraava puhuu karua kieltään:

Sari Helin: Lapsen pitää nähdä homojen hirttäjäiset


Minkälainen äiti pakottaa lapsensa katsomaan ihmisten hirttäjäisiä - eli siis snuffvideoita, jotka ovat erittäin häiritseviä jopa heille, joilla on ikää katsoa noin raakoja videoita?

Vastaus: Suvaitsevainen ja Hyvä Ihminen (TM) ja vuoden äiti -palkinnon voittaja!

Tämä lapsien pitäminen leikkikalunaan, on ollut yleistä myöskin muissa naisten narsistisissa huomiohuorauskulkueissa, tai ihan arjessakin jos se vain sallii degeneraation hyvesignaloinnin:
Ester Vilar totisesti oli oikeassa, kun sanoi, ettei nainen synnytä lapsia rakkaudesta niihin. Hän tosin sanoi, että nainen tekee lapsia, jotta voi sitoa miehen entistä tiukempaan hyväksikäytettäväkseen, kun taas nykypäivänä itsenäiset ja vapaat YH:t tekevät lapsia hyvesignaloidakseen - mitä väliä, jos lapsukainen siinä hötökässä nyt vähäsen kasvaa kieroon, niitä voi tehdä aina uusia, ja kuitenkin se kaikista tärkein asia maailmassa on se itsensä voimaannuttaminen. (Voisi myös sen sanoa tuosta dynamiikasta, että homouteen ehdollistamistahan tuo on jo ihan täysin. Tosin, näihin lapsiin käytetty henkinen väkivalta on tässä sitä luokkaa, että taitaa piltistä kasvaa pikemminkin sarjamurhaaja, jonka rinnalla Norman Bates on tasapainoinen, ja kaikin puolin moitteeton mies.)

Voimaannuttaminen vai vaivaannuttaminen

Mitä tulee tuohon voimaannuttamiseen, niin Priden kaltaisessa kulkueessa on nähtävillä ns. feminiininen käsitys voimaantumisesta.

Mitäkö se on?

Kyseessähän on periaatteessa termi, mitä voidaan käyttää ihan mistä vain mikä tuottaa subjektiivista mielihyvää ja tahtonsa läpisaamista.

Mutta se on myöskin muuta.

Se on sitä, kun naisen sadismi ja halu provosoida muita on onnistunut.

Se on myöskin kontrollia, valtatrippailua milloin milläkin verukkeella.

Ulkopuoliselle se siis on pikemminkin vaivaannuttamista.

Kuten jo edellä mainittua, ei koko Pridessä ole päätä eikä häntää, jos miettii sitä, että sen pitäisi olla jonkinasteista tasa-arvon tuomista homoille ynnä muille seksuaalivähemmistöille, sillä tuo on pikemminkin provokatiivinen ja kaikin puolin vieraannuttava, eli sanalla sanoen feminiinisellä tavalla voimaannuttava. 

Vaan, jos feminismiä on sanottu tasa-arvoksi, vaikka se on kirjaimellisesti "nais-ismia" (vrt. egalitarismi = tasa-arvo-ismi), niin Priden kohdalla nimi myöskin paljastaa todellisen agendan ja asenteen: pride, eli ylpeys, ei tarkoita sitä, että pidetään itseään tasavertaisena, vaan se tarkoittaa sitä, että pidetään itseään parempana kuin muut.

Taas kerran näemme, miten tuplastandardit ovat massakontrollin ase. Kuin myös sen, miten nämä haluavat kontrolloida massoja, korvata heidän järjestelmänsä omallaan ja olla muiden yläpuolella. Kyseessä ei ole mikään tasavertaisuus, vaan oman järjestelmänsä voitto vallitsevasta järjestelmästä. Siinä kaikki. Tasavertaisuudella ja sen tavoittelulla, on vain tarkoitus päästä enemmistön avustuksella tasoihin, ja sitten rinnalta ohi. Esim. miten monen näillä marsseilla marssineen naisen, olet nähnyt marssivan incelien puolesta tai poistavan heidän inceliuuden, vaikka he kirkuvat heltta heiluen miten rakkaus kuuluu kaikilla ja on ihmisoikeus? Etenkin nyt, kun incelit voidaan luonnehtia jonkinlaiseksi seksuaalivähemmistöksi, samoilla perusteilla kun näitä marsseja marssitaan, sillä seksi on ihmisoikeus, ja heidän kohdallaanhan se oikeus ei toteudu.Kukin voi todentaa itse, yllä olevien lauseiden todenperäisyyden, havannoimalla todellisuutta. Allekirjoittanut ei ota tässä tapauksessa vastuuta, jos kognitiivinen dissonanssi iskee tajun kankaalle.Kapitalismi

Jos joku ei vielä huomannut, on kapitalismi täysin nihilistinen ja tyystin sopimaton talousjärejstelmä, hän huomaa sen viimeistään nyt, kun niin moni kapitalismin edustaja on lähtenyt huoraamaan tähän mukaan - hyvesignalointia hinnalla millä hyvänsä, ja hintahan tässä onkin ideana. (Tarkalleen ottaen, kapitalismihan on liberalismin oma talousjärjestelmä, ei sosialistinen sen enempää kuin konservatiivinen tai kansallismielinenkään; joskin kolmas tie utilisoi niin markkinataloutta - joka ei ole kapitalismin synonyymi - kuin myös sosialismia, joista jälkimmäinen kirjaimellisesti tarkoittaa "yhteiskunta-ismia", jossa siis talouden ainoa tarkoitus on yksinkertaisesti palvella vain yhteiskuntaa, tavalla tai toisella - älkääkä siis luulko, että sen mikään internationalistinen variaatio, kuten kommunismi, olisi ainoa sen toteutusmuoto!).

Tosin, on sen verran annettava löysiä, sillä taustalla tässä on myöskin mädättäjien kiritystaktiikka, ja Virallinen Totuus (TM), joista molempia on "pakko" mukailla - parhaimillaan kapitalismi voi huorahtavan opportunistisen luonteensa ohella olla myöskin neutraalia - myös tässä asiassa. Mutta mädättäjät, vastoin liberaalia ja suvaitsevaista imagoaan, lähtevät puolestaan totalistaristiselta ja 100% suvaitsemattomalta pohjalta liikkkeelle, joten kaikki jotka eivät ole heidän puolellaan, on heitä vastaan. Nämä hyeenat eivät tunne neutraalin käsitettä, ja vaikka tuntisivatkin, ei se heitä kiinnosta koska kaikki on heille nollasummapeliä. Siispä, seurauksena on se, että näitä firmoja kiristetään omalle puolelleen, kuin oltaisi jokin mafia, joka hakee suojelusrahaa. Kapitalismissa tämä on sinänsä toimiva taktiikka, sillä kyseinen nihilistinen järjestelmä ei tunne muuta kuin rahallisen tappion välttelyt ja voittojen maksimoimiset, niinpä tässä hyvesignaloimisessa ja alistumisessa on laskettu, että tämä sijoitus kannattaa.Mutta, tässä on myöskin se, mihin voidaan iskeä takaisin, ja käytää vihollisen aseita, vihollista itseään vastaan.

Suomessa ei liene laillista kehottaa boikotoimaan jotain (ellet sitten ole mädättäjä, jolloin lain rikkominen ei koske sinua, vaan saat riehua sydämesi kyllyydestä, koska kuulut Virallisen Totuuden eturyhmään ja levittäjiin), mutta jos nyt lukija kokee, ettei seuraavat Pridea ja sen mukaista kehitystä edistävät yritykset aja hänen ja kansansa parasta, ja hän tämän johdosta päättää olla asioimatta niissä, ei allekirjoittanut voi tietenkään sitä estää. Sen sijaan, tästä päätöksestä kannattaa kertoa näille yrityksille, sillä kyseinen käytäntö on se, jolla ne on alunperinkin tähän kiristetty mukaan. Nimittäin, sen lisäksi, että kapitalismi on nihilistinen järjestelmä, tarkoittaa se kirjamellisesti raha-ismia (tarkalleen ottaen pääoma-ismia), eikä tästä syystä näitä sitoutumisia voida nähdä lopullisina arvovalintaoina, vaan opportunistisina siirtoina, jotka ovat muutettavissa, jos vain hinta on oikea. Kuten sanottua, näiden firmojen motiivina on maksimoida hyvesignaloinnilla voitot ja toisaalta välttää tappiot, mitkä voisivat tulla muutaman vihaisen suvakin boikotoinnista ja homofoobikoksi syyttellystä nousevasta älämölöstä (tietoisku: koko homofoobikko-termi on 100% poliittinen ja keksitty massakontrollointia varten, eikä mitään sellaista tilaa ole olltu koskaan olemassakaan).
Pinkkilista

Tässä siis listaus homosaatiota ja Pridea tukevista yrityksistä, eli "pinkkilista":

 • S-ryhmä
 • Karhu (Sinebrychoff)
 • Wella AG
 • Sanoma Media Finland Oy
 • Suomen Muusikkojen Liitto
 • Stockmann Oyj Abp
 • Clas Ohlson
 • Clarion Hotell
 • Tokmanni
 • Foodora
 • Taksi Helsinki
 • Accenture
 • Gigantti
 • Futurice
 • Burger King
 • Marimekko
 • Neste
 • Finnkino
 • Microsoft
 • SEK
 • Milton
 • Dropp
 • Happy Joe (Hartwall)
 • Alma Media
 • Tieto
 • Kalevala Jewelry
 • Lush
 • Kone
 • GB Glace (Unilever)
 • More than four seasons
 • Posti
 • Estrella (Intersnack Group)

(Mahdolliset muutokset näet Priden sivustoilta, kohdasta yhteistyökumppanit.)

VINKKI: Tehokkaita boikotin muotoja on esim. tilausten peruuttamiset, ja asiasta todisteen lähettämiset firmoille joilta on vaihtanut pois. Esim. puhelinfirmoilla on kova kamppailu asiakkaistaan, ja he monesti kosiskelevat heitä takaisin - tämä voi päteä muillakin aloilla. Muuten taas on käytettävä kekseliäisyyttään. Lisäksi, älä mene suvakkien väärän dilemman ansaan - jossa he käytännössä sanovat: "jos et voi boikotoida jokaista, et voi boikotoida yhtä tai useampaa" - sillä ihan jokaista näistä voi olla vaikea boikotoida, vaan tee yksinkertaisesti voitavasi. (Ja vielä muistutuksena: allekirjoittanut ei kehota ketään boikotoimaan mitään, vaikka itse tekeekin niin, vaan tämä on ainoastaan ajatuksen laittamista ilmoille heille, jotka ovat päättäneet niin tehdä myöskin - sillä mehän emme halua rikkoa lakia, vaikka muistammekin oikeutemme valita heidät kenelle viemme rahamme.)

Summa summarum

Vaan, kuten otsikko sen sanoo, niin Pride totisesti käy lankeamuksen edellä.

Se tulee vieraannuttamaan Priden eturyhmiä entisestään normaalista kansasta, groteskin ja "voimaannuttavan" sisältönsä puolesta.

Se myöskin tulee tehokkaaksi vastalauseeksi feministimammoja, ja heidän narsistista lasten hyväksikäyttöä vastaan.

Mutta myös kansanpetturikapitalistit tulevat maksamaan. Nimittäin, sateenkaariporukka on jo älähtänyt näiden yritysten "pinkkipesusta" (valitettavasti eräskin asian osoittava twiitti on jo kadonnut internetistä, joten sitä ei voida tähän laittaa).

Kuten jo edellä sanottua, suvakit ovat porukkaa, joille ei ole olemassa muuta kuin mustavalkoinen maailma (mikä on tämän sateenkäärivärittämisen keskellä sangen ironista), jossa on vain ja ainoastaan hyviä ja pahoja, aatteita ja ihmisiä - heitä, jotka pitäisi lähettää uuniin välittömästi, ja heitä, jotka saavat armon odottaa jonon hännillä (eli "allyt" eli "liittolaiset"). Siihen kun vielä lisää heidän kroonisen mielensä pahoittamisen ja kitinän, mikä johtuu siitä, ettei mihinkään olla koskaan tyytyväisiä, odottaa näitä kansanpetturikapitalisteja melkoinen takatuuppaus (pun intended), johtuen heidän läpinäkyvästä, opportunistisesta vedostaan.

Jokainen osapuoli tietää, että pinkkipesu on eräänlainen promotemppu, laskelmoitu pyllistäminen toisille, ja kumartaminen toisille, vaan nyt kävikin niin hassusti, että se uliseva vähemmistö mielisteltiin, ei mennytkään lankaan, ja enemmistö onnistuttiin vieraannuttamaan toisen luokan asiakkaaksi.


Ei kommentteja: