maanantai 18. kesäkuuta 2018

Mistä oikeasti on kyse: MGTOW- vs. incel-liike ?

Lienee paikallaan käsitellä nämä kaksi liikettä, etenkin kun ne tuntuvat olevan 2000 luvun kaikkein vihatuimmat liikkeet.

Esim. Kun tämän videon katsoo, herää miehellä kysymys, että mihin hän tarvitsee vihollisia kuten feministit, kun "meidän puolellamme" on tällaisia solidaarisia ja lojaaleja tyyppejä?Todellakin, on tullut aika pistää tässä ns. palikat kohdalleen, sillä on vain ajan kysymys, milloin Virallinen Totuus (TM) käyttää tilaisuutta hyväkseen, ja suorittaa hyökkäyksen, yrittäen lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla; joko niputtamalla nämä kaksi liikettä yhteen, tai vaihtoehtoisesti kiinnitetään huomio siihen, miten nämä liikkeet ovat näennäisestyi rtistiidassa.

Mistä siis on kysymys?

MGTOW-liike pitää sisällään miehiä, jotka voivat olla suuriakin naisten miehiä, ylemmän tason miehiä (YTM), kuten esim. Leonardo Di Caprio (ei toki julki-MGTOW, mutta hänet voi laskea sellaiseksi). Sekä sitten miehiä, jotka ovat joutuneet käytännön tasolla naisten punapilleröimiksi, eli he ovat nähneet minkälaisia sydämettömiä, ahneita ja sosiopaattisia hirviöitä naiset voivat olla, ja he ovat täten todenneet että saavat ämmät itää tunkkinsa. Eli, kyseessä on keskitason miehet (KTM) seksuaalisen markkina-arvoteorian mukaan. Tämän lisäksi mukana on alemman tason miehet (ATM), jotka ovat siis käytännössä inceleitä. Eli mukana on niin vapaaehtoisesti ja ei-vapaaehtoisesti seliaatissa olevia miehiä.

Incel-liike puolestaan koostuu nimensä mukaisesti, yksinkertaisesti ei-vapaaehtoisesti selibaatissa olevista miehistä. Nämäkin usein ovat punapilleröityjä, eivät välttämättä parisuhdekokemuksen kautta, mutta he ovat joutuneet todistamaan naisen darwinistisen julmaa ja sydämettömän hypergamista ja opportunistista pariutumiskulttuuria, toinen toistaan murskaavimpien pakkien muodosssa. Esim. Joseph Paul Cucksonin anti-incel-pilkkavideolla, hän ivasi inceliä, joka on saanut kirjaimellisesti tuhansia pakkeja. Hassua miten nämä sinisen pillerin juoksupojat ja lampaat reagoivat aina samoilla häpäisytaktiikoilla, kuten kyseisellä videolla: ensiksi vähätellään incelin näkemää vaivaa "et varmaan ole edes yrittänyt" ja sitten kun hän kertoo yrittäneensä, ja kuinka se ei ole auttanut, häntä pilkataan. (Sitten vielä ihmetellään, miksi näillä napsahtaa päässä, ja he alkavat pistämään porukkaa - etenkin naisia - kylmäksi. Voi jukra, mistä ihmeestä moinen voisi johtua?).Voi siis sanoa, että kyseessä on asia, mitä ei pitäis olla. Jos nainen ei ole täysin sydämetön, hän pian saattaa vaikka toipua feminismin aivopesusta ja miettiä olisi jokaisen kannalta mielekkäämpää, jos hän hellittäisi hypergamiasta, kun se pankkiirilääkäri ja bodarijuristi nyt muutenkin on tasoistensa naisten kanssa loppupeleissä - sen sijaan, että tehtäisi feministit, että kuoltaisi yksin kissa-armeijan keskelllä, katkeroituneena ja pahuutensa hintansa maksaneena. Toisaalta, feministit eivät omaa omaatuntoa, mutta he tietävät että olisi hirveää jos heidän todelliset pahat sisut paljastetaan, ja onhan se on imagotappio heidän propagandalleen, kun naisten seksuaalinen vapaus ei mennytkään jkuten sitä markkinoitiin: jos hyväksytte naisten kullikarusellin, myös jokainen mies saa seksiä.Siispä, kavahda mahdollisia massakontrollin aseiden hyökkäyksiä näitä miesten oikeuksia ja vapautusrintamaa ajavia liikkeitä kohtaan.Summa summarum

MGTOW-liike on nähnyt minkälaisia naiset ovat, ja moni heistä ei halua olla edes seksin saralla naisten kanssa tekemisissä. MOnesti tämä liike on niin yksilökeskeinen, että jokainen voi määritellä melko laajasti miten omaa MGTOW-aatettaan toteuttaa. Esim. allekirjoittanut on MGTOW, muttei incel. Allekirjoittaneella on ollut seksuaalisissa suhteissa naisten kanssa, myös romanttisemmassa. Miten tämä on mahdollista? Allekirjoittanut ei nyt sano olevansa Leonardo di Caprio, vaikka eräs nuori nainen häntä siihen vertasikin, vaan allekirjoittaneen MGTOW-toteuttaminen perustuu sille, että luovutaan gynosentrisista suhteista naisiin, eli enää suhteisiin ei mennä naiskeskeisesti, ja siten että ne ovat itselleen huono diili - ja jos tämän seurauksena jää yksin, niin sitten jää: MGTOW eläköön!

Incel on naisten syrjimä heteroseksuaalinen mies, joka puolestaan haluaa suhteisiin naisten kanssa, kaikesta huolimatta. Ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin 98,1% miehistä on joskus olllut incel, sillä melkeinpä jokainen mies kokee ns. kuivia kausia. Jopa ylemmän tason miehet. Lisäksi koska naisista 80% miehistä on rumia/ei-komeita ja koska vain 90% miehistä ei pääse lisääntymään
, on ilmeistä että incelit eivät ole vähemmistö, vaan enemmistö. Annahan sen marinoitua hetken!Ei kommentteja: