perjantai 15. kesäkuuta 2018

Kevennys: Luu kurkkuun suvakeille ja feministeille ison maailman malliin

Tässä on kerrassaan mainio kokoelma servauksia, jauhotuksia, ja luun kurkkuun laittamisia - miksi ikinä sitä haluatkaan sanoa - tuolta isosta maailmasta, eli Ameriikkojen Yhdysvalloista.

Erityisesti tämä hyökkää suvakkien ja femakkojen ylläpitämiä tuplastandardeja vastaan, joilla he yrittävät pettää ja huijata mahdollisimman monia ihmisiä, koska eivät kehtaa myöntää mistä heidän sairaassa ideologiassaan oikeasti on kyse - silmittömästä vihasta ja tietämättömyydestä. Tämä kaikki tuodaan esiin vieläpä niin purevalla tavalla, että tätä et voi sivuuttaa tätä videota (voit nähdä miten öyhöttäjä etsii mielessään vaistomaisesti "mute" ja "block" -nappeja, joihin on tottunut twitterissä, hiljentääkseen vastapuolen joka tuo älyn ja totuuden sairaan mielen hermopurkauksien keskelle).

Siksi voikin sanoa, että tässä on erinomainen jatko-osa "valkoinen ei voi olla rasisti" -tapaukselle, jossa feministit laittoivat parastaan kaksinaamaisuudessa, ja totalitarisen mielenlaadun esittelyssä; jokainen joka erehtyi oikaisemaan valtatripillä ollutta öyhöttäjää, esim. tuomalla esiin termien oikean merkityksen, sai kenkää - niin myös hänen perheensä, puolisonsa, lemmikkieläimensä ja jokainen joka hänen kommentistaan tykkäsi.

Tämä seuraava onkin surkuhupaisa osoitus siitä, että tuollaisia ihmisiä oikeasti on olemassa, mutta kun totuuden aurinko nousee, he hävivät kuin varjot.


Ei kommentteja: