keskiviikko 16. toukokuuta 2018

$usanna koski köyhän taakkaan


 Ja se taakka jäi - yllätys yllätys - nostamatta.

Eikä tällä nyt pelkästään tarkoiteta sitä, kun stereotyyppinen lupauksiaan lunastamaton, tai niistä laistamiseen takaportteja rakentelevan politiikon kuva toteutui, kun Susanna Koski ennemmin valitsi nauttia korkeasta palkastaan, kuin kävellä kuukauden köyhän kengissä; hän ei siis ottanut vastaan haastetta, jossa eletään köyhäin tuella kuukauden. No, eipä kukaan sitä haastetta ottaisikaan vastaan, jos vaihtoehtoina on saada sama määrä tonneja, kun toinen saa satasia - vieläpä kun Kosken suurin haaste on ollut opiskelijaelämä, eikä suinkaan rehellisen työn ura, on selvää ettei eläminen murusilla tule kysymykseen.

Eikä unohdeta, että Kosken kohdalla kansa maksaa, ja kysymys siitä, kumpi näistä kahdesta naisesta YLE:N ohjelmassa olleesta naisesta, aiheuttaa suuremmat tuhot ja kustannukset kansalle, on asia mitä jokaisen tulisi ajatella, kunnes näkee kaiken selkeästi.

Tämä kaikki mieleen erään tutun toteamuksen, jo parintuhannen vuoden takaa, joka koski porukkaa joka oli mielestään hienoja ja hyviä ihmisiä, mutta jotka ovat onnettomuudeksemme keskuudessamme yhä tänäkin päivänä:

11:43 Voi teitä, te fariseukset, kun te rakastatte etumaista istuinta synagoogissa ja tervehdyksiä toreilla!
11:44 Voi teitä, kun te olette niinkuin merkittömät haudat, joiden päällitse ihmiset kävelevät niistä tietämättä!"
11:45 Silloin eräs lainoppineista rupesi puhumaan ja sanoi hänelle: "Opettaja, kun noin puhut, niin sinä häpäiset myös meitä."
11:46 Mutta hän sanoi: "Voi teitäkin, te lainoppineet, kun te sälytätte ihmisten päälle vaikeasti kannettavia taakkoja ettekä itse sormellannekaan koske niihin taakkoihin!

Mutta, tässä oli myös paljon hyvää. Paatuneita ihmisiä on yleensä ihan turha yrittää alkaa muuttamaan, vaan kyseessä on vanha susien taistelu, jossa tulee ruokkia sitä sutta jonka haluaa menestyvän. Sinänsä tässä ei pitäisi pelkkää Koskea muiluttaa, sillä se on vain sanansaattajan ampumista, vaan on jo ymmärrettävä se, että kenen sanaa hän saattaa - siellä on se todellinen sylttytehdas. Niinpä kun Suomen pahimman vähemmistöterroripuolueen jäsen tuo oikeat "arvonsa" esille, asia tulee ottaa korvan taakse, sillä kun "työväen puolueen" joka julistaa että "vastakkainasettelun aika on ohitse" harhaanjohtavien mainoslauseiden sijaan sitä mitä oikeasti ajaa, on se punapilleröintiä parhaimmillaan.


Kokoomus todellakin ajaa kansan kannalta pahimpia mahdollisia ratkaisuja, jos ei lasketa Alkon monopolin murtamista ja byrokratian keventämistä. Vähemmistöterrori näkyy globalistiagendassa - missä raato, siellä haaska -  jossa rikas vähemmistö, sekä maahanmuuttaja ynnä muut vähemmistöt nostetaan enemmistön kannateltavaksi ja näiden yläpuolelle - tämä on jotain missä Cuckoomus on ainutlaatuisessa asemassa muihin puolueisiin nähden; totuus on, että se olisi Sinisen Tulevaisuuden kaltainen poliittinen itsemurhakultti, joka lakkaa olemasta, jos sitä äänestäisivät vain he, joiden asiaa se todellisuudessa ajaa, mutta massakontrollin avulla se johtaa moninaiset harhaan. Tai on johtanut.


Entä argumentit tapauksen tiimoilta?

Ensiksi on muistutetta siitä, mitä Fundamentti on jo aiemmin ilmaissut: työttömyys ei tule laskemaan, vaan nousemaan, sillä tulevaisuus on robottien. Siispä, aina kun tällaisia keskusteluja käydään, ei siinä pedata tämän hetken työttömien asiaa, vaan tämän päivän työläisten huomista.

Toiseksi, on nähtävä narratiivi asian tiimoilta.

Mikä on kapitalistien tapauksessa se, että köyhyys on aina omaa syytä, ja mikään yksilön vaiva ei saa olla sen esteenä, että häntä käytetään voiton maksimointiin. - Tuplastandardit ovat massakontrollin ase, ja niinpä niitä käytetään jälleen, kun tarkoituksena on kohentaa omien eturyhmiensä asiaa, ja hyökätä vihollisen kimppuun.

Esim. Anna-Maija Tikkasen asemaa ja vaivoja on väheksytty, Kosken narratiivia noudattaen, eli "jokaisellahan tuollaisia on", mutta on unohdettu vain se, että mitä se on kun ne kaikki ovat yhdellä ja samalla ihmisellä.

Koski myöskin yritti saada Tikkasen mukaan narratiiviiinsa, kysyen, että eikö työttömät ole niitä, joiden lisäarvoa ei kukaan halua. Se taisi olla freudilainen lipsahdus, sillä lisäarvo on juurikin se, mitä kapitliasti työläiseltä riistää, mutta joka on niin ainutlaatuinen työläiselle, että kapitalisti ei itse saisi sitä ilman työläistä. Todellakin, jos kuvittelet että kapitalistia on kiittäminen inovaatioista ja hyvinvoinnista, olet harhaan johdettu, sillä kapitalistin on kiittäminen työtä ja työläistä niistä, kuin myös siitä että hän voi maksimoida voittonsa.

Se, ettei kapitalisti pysty tarjoamaan työtä, on vain merkki kapitalismin ominaisluonteesta, ja sen kriiseistä, ja perinteisesti se on yritetty kääntää kpaitlaistin voitoksi siten, että hän voi riistää työttömiä nälkäpalkalla - tähän on palattu sittemmin, ja kyseistä toimintaa kutsutaan nimillä kuten työelämänvalmmenus, työkokeilu ja kuntouttava työtoiminta.

Kuitenkin työttömyys on jo niin kannattavaa, että meitä pidetään tahallisesti työttöminä. Politiikka jossa annetaan keppiä, ja orwellilaisittain puhutaan aktiivimalleista, on tämän kaiken takana, ja jokainen tietää mille sylttytehtaalle jäljet johtavat.

Esim. lue seuraava:

Mielipide: Kylmä viesti työttömille

Työttömyyttä voidaan vähentää 30 000 henkilön edestä, sitten tulee vastaan tilanne, jossa palkkojen on noustava jotta työvoimaa saadaan. Tämä yksistään kielii jo, ettei mitään työvoimapulaa ole, eikä tule.
Sen lisäksi, että palkatessa työntekijöitä, heille joutuisi maksamaan oikeaa palkkaa, eikä heitä voisi pitää yhteiskunnallisesti kustannetulla nälkäpalkalla, tarkoittaisi suurempi työttömyyden kohentaminen myös palkkojen nousua - ja se jos jokin olisi kerta kaikkiaan kamalaa!Ei kommentteja: