maanantai 14. toukokuuta 2018

Ja näin ne vievät meidät takaisin kivikaudelle


Se on jo vanhaa tietoa, että feminismi tekee kaikkensa, jotta sen propagandassa maalaillut kehitysmaalaiset, ankaran vanhoillisen naiskuvan omaavat miehet tulvivat maahan, syrjäyttämään alkuperäisen väestön miehet ja lopulta kansan, sekä tämän kulttuurin.

Kun alistuminen on voimaantumista

Mutta on myös eräs toinenkin tapa, jolla meidät viedään aikamatkailulle, ja sen juuret ovat seksuaalisessa vallankumouksessa:

Nimittäin, eräänä punaisen pillerin, naiskriittisenä huomiona on ollut se, miten naisten pariutumistottumumset ovat kuin suoraan kivikaudelta, ja nyt tämä havainto on saanut valtavirrassakin jo tunnustuksen:

Missä ovat miehet, joista löytyy herrasmiestä ja luolamiestä, kysyy halukas nainen - nyt puhuvat seksin puutteessa elävät naiset


Uutisessa toistetaan hyvin selkeästi toistetaan tuttuja teemoja:

  • Ed. mainittu luolamiehen vaatiminen
  • Vastakohtien vaatiminen, esim. miehen pitää olla samaan aikaan pitkä ja lyhyt, laiha ja lihava (ok, nuo esimerkit olivat absurdeja, sillä nainen ei kelpuuta muuta kuin pitkän ja miesmallin kuosissa olevan miehen, mutta pointti tuli selväksi).
  • Lisäksi siinä vihjataan, ettei seksittömyys olisi naisen valinta, joka johtuu yksinkertaisesti naisen hypergamiasta
Sitten vielä ihmetellään, että miksi suomalaiset eivät lisäänny, ja miksi naiset eivät löydä miestä. Feministinen naisten pilalle hemmottelu ja logiikan korvaaminen tunteilla, sekä realismin korvaaminen fantasioilla, näkyy tässä erityisen hyvin.

Feminismi väittää olevansa moderni ja edistyksellinen liike, josta on hyötyä jokaiselle, mutta ollessa naisten edunvalvoja, jonka tarkoituksena on se, että naiset voivat elää pimeimpien vaistojensa mukaisesti, kuin viimeistä päivää, ilman minkäänlaisia estoja, onkin se aiheuttanut sen, että olemme palaamassa pariutumisessa takaisin kivikaudelle - miksi? Siksi koska naisten pariutumiskriteerit ovat yhä kivikaudella, ja silloin kiltit ja kunnon miehet, kuin myös miesfeministisoijapojat eivät kelpaa, kuin korkeintaan elättäjiksi naiselle ja tämän lapsille, joka ei kuitenkaan ole elättäjämiehen lapsi. Feminismin vuoksi naisen ei tarvitse olla vastuullinen aikuinen, vaan hän saa olla myöskin suoranainen primitivii.

Ai niin, ja tässä vielä aiheeseen liittyen- naisten karkkikauppa-appsi, joka on jokaisen karuselliratsastajan harrastuksen ehdoton must, eli tinder, tutkimuksen mukaan todellakin vahvistaa näitä primitiivisiä pariutumismenoja:

Ei kommentteja: