torstai 26. huhtikuuta 2018

”Incel-vallankumous on jo alkanut! Me kukistamme kaikki Chadit ja Stacyt!”
Otsikossa on Alek Minnassianin sanat, ennen kun hän lähti kostoretkelleen.

Nyt se on tapahtunut, mistä Fundamentti varoitti jo tässä vuoden 2014 tekstissä. Tänä aikana on paljon virrannut sillan ali, paljon on kasautunut vihaa, katkeruutta ja miesten seksuaalista sekä yhteiskunnallista syrjintää, mutta mitään parannuksia ei silti olla tehty - lopputulos ilmeinen. (Muutenkin tapauksen ajoitus on aika osuva, sillä ihan hiljattain julkaistiin tämä teksti).

Kyseessä on siis ns. beta uprising -isku, tai tarkemminkin ottaen incel uprising -isku, ja suomalaisittain ATM-vallankumous. Tämä siksi, koska kyseessä on tarkempi termi. Miksi? ATM, eli seksuaalisen markkina-arvoteorian mukaan "alemman tason mies", on paljon tarkemmpi termi tässä yhteydessä, sillä Fundamentti ei tunnusta alfa- ja beta -jakoa, koska se on sangen epätarkka kuvaus, joskin sitä käytetään ajoittain sen valtavirtatunnettavuuden vuoksi, jotta jokainen ymmärtäisi mistä puhutaan. (Ja sikäli kun seksuaalinen epätasa-arvo ja syrjintä kasvaa, ja hypergaminen sekä gynosentrinen viha miehiä kohtaan, joista ei ole ollut naisten hypergamian kannalta hyötyä, voidaan puhua siitä että on olemassa "alfat" jotka saavat ja "betat" jotka eivät saa mitään - nainen on pariutumisen kapitalisti, ja niin myöskin kapitalismissa päämääränä on rikkaiden totaalinen valta ja köyhien totaalinen köyhyys - hyödyttömät yksilöt nähdään kuona-aineksena). Syy siihen, miksi Fundamentti ei noudata ja tunnusta alfa- ja beta-jakoa on yksinkertaisesti siinä, ettei ihmisten maailmassa olla pystytty kuunnolla määrittelemään näitä kahta, vaan ainoa määritelmä käytännössä alfalle on se, että se on mies jolla on korkea status. Toki, valtavirassa ja deittailuteollisuudessa tykätään luoda erinäisiä käsityksiä siitä, minkälaisia nämä ovat, mutta ne ovat yksiinkertaisesti kestämätöntä spekulaatiota. Miksi? Otetaan esimerkki: Baarissa riehuu stereotyyppisen alfan tavoin käyttäyvä"miesgorilla", joka rikkoo paikkoja, merkkailee reviiriään pitkin poikin ja välillä nousee rummuttamaan rintaansa pöydälle, vaan mitä tapahtuu jos paikalle tulee joku, jolla on yhteiskunnallista statusta, mutta ei näitä "käytöstapoja"? Vaikka kyseessä oliskin julkkis, jonka ainoa syy olla julkkis on se, että kyseessä on julkkis, se menee välittömästi pariutumishierarkiassa tämän alfan ohitse. Näin, koko alfa-beta-teoria on kumottu. Lisäksi, betahan on käytännössä tavallinen työmuurahainen, ja usein keskiluokkainen mies, eikä suinkaan niin syrjäytynyt tapaus, kuin yleensä näiden käsitetään olevan. Tosin, eihän tuollainen keskivertomies nyt naista saa, vaan olemme jo hyvää vauhtia menossa kohti yhteiskuntaa, jossa naiset kelpuuttavat ulkonäöllisesti vain 20% miehistä, pitävät tärkeimpänä ominaisuutena stastusta ja vain 10% miehistä pääsee lisääntymään. Hypergaminen helvetti on jo täällä.  Niiltä osin feminismin päämäärät ja tavoitteet ovat täyttyneet.
Tämä tapaus onkin osoitus tyypillisestä tilanteen kärjistymisessä, kuten vuoden 2014 tekstissä ounasteltiin: kun sorto jatkuu, ja pahenee, on vain ajan kysymys milloin alkaa paukkumaan. Kyseisen iskun tekijän internetpäivitykset eivät anna mitään epäilyjen varaa tässä asiassa.  No, Fundamentti on tehnyt voitavansa estääkseen tämän kehityksen, mutta maailma ei halua pelastua. Tai no, ehkä haluaisi, mutta niin kauan kun elämäämme ahdistaa ja määrittelee Virallinen Totuus (TM) ja sen narratiivi, ei mikään muutu - eikä ihme, naiset nauttivat feminismin etuoikeuksista, kapitalistit keräävät voitot kun miehet ja naiset kilpailevat keskenään ja lopuksi vielä korkean varallisuuden ja sttuksen kapitalistit saavat ne naisetkin. Niin, miksi he ainakaan muuttaisivat mitään?

Entä mitä on odotettavissa, sen lisäksi, että nämä iskut todennäköisesti lisääntyvät?

Virallisen Totuuden (TM) narratiivin suojelijat käyttävät tilaisuuden hyväkseen, ja miesten auttamisen sijaan saadaan nyt yhä suurempi syy demonisoida miehiä. Esim. tässä tapauksessa voidaan puhua ulkomaalaisperäisestä tekijästä, mutta yllätys yllätys, puhutaankin kristitytstä kanadalaisesta heteromiehestä. Ja tietenkin siitä, miten incelit, eli ei-vapaaehtoisesti selibaatissa olevat miehet ovat se kaikkein pahin turvallisuusuhka - toisinsanoen, heidät yritetään näyttää muille juuri sillä tavalla, millä hypergamiset naiset näkevät miehet, joista he eivät voi hyötyä.

Todellakin narratiivina on: "Se on naisvihaa, jos mies ei saa seksiä ja syrjäytyy."  Niinpä siis se syy, joka nämä lieveilmiöt aiheuttaa, onkin nyt ottanut uhriviitan ylleen. Kuitenkin kaikilla reaktioilla on aina vastareaktio, ja tämä on yksi esimerkki siitä. Jos perimmäiseen syyhyn ei puututa, ei tilannekaan muutu.

Tämä hyökkäys tosin on jo alkanut:


Ja niinpä myöskin tämän tapauksen uutisoinneissa ja otsikoissa käytetään säännönmukaisesti termiä naisviha, jolla ei vain tämä tapaus, vaan myös tähän tapaukseen liittyvät taustailmiöt niputetaan naisvihaksi - eli siis, ne alemman ja keskitason miehet jotka ovat ei-vapaaehtoisessa selibaatissa.

Kyseessä on totaalinen sota, kaikkia feminismin vihollisia vastaan. Tuplastandardit ovatkin siksi hyvin ilmeiset.

Vaan, "paras" on vielä tulematta. Kun kerran ennustajan hommiin tässä on ryhdytty, niin annetaan uusi ennuste, joka tulee aiheuttamaan erittäin kiusallista kognitiivista dissonanssia:

  • Alek istuu linnassa, mutta ei kovinkaan pitkään, koska onhan Kanada sivistynyt maa, jossa linnatuomiot ovat lähinnä vitsi
  • Ja kuten yleensä sarjamurhaajat, hän saa naisilta säkkikaupalla rakkaus- ja fanipostia
  • Hän vapautuu suurena naisten miehenä ja kaltaisiensa sankarina.

Tämä kaikki johtuu yksin siitä, ettei ongelmaa voida parantaa sillä, mikä sen aiheutti.

Toisaalta, hyvänä puolena on se, että nyt punaisen pillerin tietoisuus tulee ilmi sinipilleröidylle valtaviralle, kuten käy ilmi tässä uutispätkässä:


Vaan, tässä vielä lopuksi incel-yhteisön oma podcast ja heidän kannanottonsa tapahtuneeseen, sillä luultavasti massakontrollin aseet tulevat käyttämään tilaisuuden surutta hyväkseen, siksi onkin hyvä antaa myös syytettyjenpenkillä istuville oma puheenvuoro:


1 kommentti:

Olavi Koskela kirjoitti...

Niin no, jos tälle puutteelle haluttaisiin oikeasti tehdä jotain, niin senhän täytyisi tarkoittaa seksipalvelujen myynnin ja ostamisen laillistamista ja vaikkapa virallistamista. En usko etteivätkö alan kieltämättä vastenmieliset sivuilmiöt olisi hallittavissa ja kontrolloitavissa. Toinen kysymys on tietysti se, kuinka pitkälle tai todella pelkkä seksi sitten riittää, ainakaan kaikille miehenpuolille. On siitä kuitenkin kainalosauvaksi ja parempi ratkaisu hetken helpotukseksi kuin viinan vetäminen.