maanantai 23. huhtikuuta 2018

Hypergamian tiedostaminen alkaa olla jo valtavirtaa - onko jo liian myöhäistä?

Hypergamia on eräitä Fundamentin usein toistamia ns. punaisen pillerin oppeja. Kyseessä on pitkälti feminismistä johtuva, erittäin haitallinen yhteiskunnallinen lieveilmiö, johon syyllistyvät naiset. Sen tuhot näkyvät mm. miesten ja lopulta myöskin naisten omana pariutumattomuutena, miesten syrjäytymisenä, ja koko maan huoltoasteen ja syntyvyyden vähentymisenä. Se on hyvä esimerkki siitä, mihin vastuuton, narsistinen ja ahne gynosentrismi johtaa.


Tässä on tunnettu kaavio siitä, miten nainen on pariutumisen kapitalisti, ja kuinka hypergamiassa kyseisen mallin mukaisella tavalla rikkaat rikastuvat, ja köyhät köyhtyvät.


Tarkastelkaamme nyt muutamia esimerkkejä siitä, kuinka hypergmia on alettu tiedostamaan jo valtamedioissakin. 

Tässä viime aikaisia uutisia, täältä ja maailmalta:

Hiljaisuuden koodi on murrettu, kun kokemusasiantuntijat, eli miehet avaavat nyt suunsa - tämä nyt lähinnä kertoo naisten seksuaalisesta vallasta, mutta sehän onkin koko hypergamian perusta, siinä missä hypergamian essenssi on seksuaalinen syrjintä ja vallankäyttö:

IL:n suuri tasa-arvokysely: Lähes puolet suomalaisista miehistä uskoo, että naisten on miestä helpompi löytää puoliso


Hypergamia tarkoittaa sitä, että nainen etsii aina vain parempaa diiliä, ja itseään tasokkaampaa miestä. Feminismi komppaa tätä kooditermillä "naisen seksuaalinen itsemääräämisoikeus" ja "vapaus valita". Yleisimmät ominaisuudet joiden pohjalta nainen pariutuu, ovat puolestaan raha, status ja ulkonäkö, joiden on aina oltava korkeammalla tasolla kuin naisten vastaavien (feminismi ajaa tässä entisestään sitä, että naisella on oikeus olla minkälainen on, eikä hänelle saa asettaa minkäänlaisia odotuksia). 

Tässä kaavio, joka todistaa, että sosioekonominen (raha ja status) tilanne on miehelle sama kuin taso pariutumismarkkinoilla:

Tässä puolestaan tutkimus, jossa naiset myöntävät että miehen ulkonäkö merkitsee enemmän kuin miehen persoonallisuus: 

Näin on laita myöskin Tinder-tutkimuksissa, silloin kun katsotaan miten matchit jakaantuvat miesten kesken:


Eli pyöristäen, 80% miehistä, tappelevat 20% vähiten viehättäviä naisia. Tämä puolestaan on täysin sopusoinnussa sen aiemman tiedon kanssa, jonka mukaan naisista 80% miehistä ei ole hyvännäköisi; ja kiitos hypergamian, naisille kelpaa vain se 20% miehistä, jotka ovat suunnilleen miesmallin tasoa.

Tämä käy järkeen, sillä jopa 90% miehistä ei enää lisäänny, johtuen naisten hypergamiasta. 


Ja vielä näin kaiken kukkuraksi sitten tietenkin tämä uutinen - sinkkuelämää-naiset karusellissaan jakavat miesten lisäksi myöskin samat sukupuolitaudit, jotka ovat samoilta miehiltä peräisin:

HS: Hämmentävä ilmiö näkyy poliklinikan tippurijonossa – ”Kaikki ilmoittavat olevansa saman henkilön vakituinen seksikumppani”

Kukaan ei tunnista muita odotushuoneessa, ja kaikki ilmoittavat hoitajalle olevansa saman henkilön vakituinen seksikumppani, sairaanhoitaja Monika Storberg kertoo HS:lle.
On varmasti kiva yllätys sille feminismin muokkaamalle, uusmies-beta-aisurille, kun "juoksunsa juossut" ja jo kypsään keski-ikään päässyt ensimmäinen "tyttöystävänsä" ei vain tuo elätettäväksi toisen miehen lapsia, vaan häneltä saa myöskin taudin johon ei kohta enää antibiootit pure - kiitos sen, että naiset levittelevät näitä tauteja, ja syövät sitten vahinkoihinsa antiobiootteja kuin karkkia, jolloin niiden teho alkaa suuressa mittakaavassa mennä. Todellakin, se jolla on seksuaalinen valta, on vastuussa myös sen vallan lieveilmiöistä, kuten taudeista.

”Maailman pahin” supertippuri leviää, antibiootit eivät tehoa - tauti voi alkuvaiheessa olla lähes oireeton


Summa summarum

Todellakin, meillä on hampaiden kiristelyn ajat. Ne ovat seurausta naisen feministisestä "vapautumisesta", sillä niin on historia jälleen toistanut itseään: jo Raamatussa saatana valitsi naisen, jonka avulla korruptoi ihmissuvun ja eksytti miehenkin - seurauksena kenkää paratiisista. Ja niin myös samaa strategiaa käyttäen mädättäjät onnistuivat degenaaratiossa, jonka hintana on koko kansakunnan elämä ja tulevaisuus. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Naiset on niin leväperäisiä seksin suhteen nykyään, että ihan justiinsa niiltä saa varmaan jo sinilevänkin. Jos alkaisi vaikka tuohon kaljun päälle kasvamaan, niin sehän olisi melkeinpä parannus nykytilaan.

XeimA kirjoitti...

:D