tiistai 20. maaliskuuta 2018

Mikä ratkaisu oikeasti ehkäisee MeToo:ta ja parantaa pariutumista?

Hyysärin sanomat ovat päättäneet antaa sen normaalin ulinan lisäksi nyt myös ratkaisuja. Vaan, jos naiivimmat ovat tässä kohtaa uteliaan innoissaan, ovat punapilleröityneet lähinnä valmistautuneita pettymyksiin.

Mistä siis on kyse?

Kuten Henry Laasanen sanoi, niin pääsääntöisestihän tuo on todella huono ohje, sillä miesten tunteet ja mielipiteet eivät kiinnosta ketään.

Vaan, käsitellään nyt jokainen kohta, ja lopuksi annetaan vielä Fundamentin ratkaisu.

Kohdat 1. ja 2. ovat kaiken kaikkiaan käsiteltävissä yhdessä ja samassa vastauksesta.

Kuten jo edellä on sanottu, niin miesten tunteista ei piitata. Tämän lisäksi naiset, ja etenkin feministit häpäisevät miestä (häpäisykieli, engl. shaming language) väittämällä tätä tunteelliseksi, etenkin jos mies tuo esiin epäkohtia. Joten millä tavoin tuo naisten vihaama ominaisuus muka parantaa miehen onnistumista?

Toki, on ymmärtäväisiä, naisellisia ja empaattisia naisia, jotka eivät ole tunnevammaiseksi feminismin aivopesemiä luonnevikaisia primitiivejä, joiden pariutuminen ja tunne-elämä on suoraan kivikaudelta - mutta tämä hyvien naisten ryhmä, on yksisarvisiin verrattava vähemmistö, ja pääosa naisista inhoaa kaikenlaista heikkoutta miehessä. Joten ainakaan keskivertonaista ei noilla ohjeilla saa. Naiselle kun on ominaista näet pitää lempeyttäkin heikkoutena - feminismin valhe empaattisesta sukupuolesta, on koomisesti kaikkein epäempaattisimpien naisten levittelemä. Onko siis ihme, että verisimmät  rikolliset ja vaarallisimmat vangit ovat heitä, jotka saavat säkkikaupalla rakkauskijreitä naisilta? Me kaikki kun tiedämme, miten rikasta on psykopaatin tunne-elämä.


Ainoastaan se itsekunnioitus on tässä se pointti, jonka voi ottaa onkeen. Se tunnetaan kollektiivisesti nimellä MGTOW-liike. Se on sitä, kun on kyllin itsekunnioitusta, ettei enää seiso ottamassa osumaa toinen toisensa perään, ja olemaan naisen työorjana, eräänlaisena varasuunnitelmana, johon turvaudutaan vuosien kaltoinkohtelun jälkeen.Kohta 3. Tämä on taas kerran väärin. Yksi suuri tämän ongelman aiheuttaja on disinformaatio, feministisen ideologian iskostaminen massoihin totuutena. Näin ollen, valhe sukupuolisen polariteetin unohtamisesta, on suorastaan perkeleellinen moka. Nainen haluaa miestä, ja mies naista - etenkin feminismissä nainen saa haluta miehekästä miestä,. ja miehen pitäisi puolestaan tyytyä epänaiselliseen naiseen. Joten jos jotain pitäisi tehdä, se on silloin nimenomaan se, että sukupuolet opiskelevat omia roolejaan.

Ratkaisu?

Se, että naiset ryhtyvät ottamaan itse vastuun elämästään ja pariutumisestaan - eli pistävät ne ison tytön hamoset (tai sukupuolestaan epävarmojen kohdalla ne ison ihmisoletetun, sukupuolineutraalit housut) jalkaansa, ja lusikan kauniiseen kätöseensä, ja ryhtyvät itse lähestymään miehiä

Miksi?

Ensinäkin, tällöin vältymme väärinkäistyksiltä, jotka näkyvät MeToo-päivityksinä, sillä naiset itse ensin sanovat että eivät välitä rahasta, ulkonäöstä ja statuksesta, vaan kun heitä lähestyy mies joka on moisesta "toksisesta maskuliinisuudesta" ja sen rooliodotuksista vapaa, hänet torjutaan julmasti ja tuomitaan ahdistelijaksi. Näin naiset voivat itse lähestyä niitä miehiä, joita haluavat.

Toiseksi, kuten tiedämme, on tutkimusten mukaan naisten flaksi - yllätys, yllätys - parempi silloin, kun he itse ovat aloitteellisia:

ALOITTEEN TEKEVILLÄ NAISILLA ON ENEMMÄN ONNEA RAKKAUDESSA, PALJASTAA KYSELYTUTKIMUS

Vaan käykö näin?

No, eipä tietenkään. Feminismi on opettanut, että nainen voi olla aikuinen pikkulapsi, joka ei ota vastuuta itsestään tai mistään, ja kaikki tuodaan hänen nirppanokkansa eteen, kunhan parkuu kyllin kovaa ja kauan - jo tämä epäkohta tekee miehestä ja naisesta epäsopivia, sillä mieheltä edellytetään aikuisuutta, ja naiselta ei, joten he eivät ole samalla kypsyysasteella edes!Toiseksi, hypergamisten naisten alitajunnassa voi jo olla pieni epäilyksen siemen siitä, ettei hän tavanomaisena pirkkosuomisena, täysin naiseudessaan epäonnistuneena sellaisena, ehkä sittenkään ansaitse sitä 195 cm pitkää, bodarimiesmallilääkäripankkiirijääkiekkoilijaa, joka elättää hänet ja hänen lapsikatraansa - naisen hauras, kivitalon kokoinen ego, kun ei kestä minkäänlaista torjuntaa. Ihan jo siksikin, että naisen mielestä jokaisen pitäisi pitää hänestä, vaikka hän ei pidä jokaisesta. Tämä on joukkosieluisen sukupuolen helmasyntejä, ja peruspsykologiaa.

Lisäksi nainen rakastaa uhriutumista, joten mikäpä olisikaan mukavampi sosiaalinen peli, kuin tämä kuuluisa MeToo-peli? Siinä kun voi samaan aikaan uhriutua ja esittää suosittua, jokaisen narsistin unelma.

Unohtamatta toki, että tuplastandardit ovat massakontrollin mitä tärkein ase; niin kauan kun feministit ovat vallassa, niin kauan vastuu ja velvollisuudet kuuluvat miehelle, ihan jo periaatteestakin. Niinpä kiitos feminismin, meistä jokainen kärsii, kuin olisimme persoonallisuushäiriöisten kasvattajien lapsia.

Lisäksi MeToo:n tarkoituksena ei ole sen enempää tasa-arvo, kuin feminisminkään. Se on pelolla hallintaa, ja se tähtää naisten ylivallan lujittamiseen, ja miesvihan lietsontaan. Mitään muuta funktiota sillä ei ole, ei ole ollut, eikä tule olemaan.

Vaan nyt, tässä lopuksi vielä mielenkiintoinen video, jossa naispuolinen "rakkausvalmentaja" (matchmaker) tunnustaa, että MGTOW:n pointti on täysin validi ja miehet ovat kirjautumassa pois tästä leikistä ihan aiheesta, sillä heillä on rationaalinen syy tehdä niin. Lisäksi, hän kertoo miten feministeiltä lähtöisin oleva suoranainen miesviha aiheuttaa sen, että miehet antavat naisten pitää tunkkinsa - etenkin, kun naiset jatkavat miehen häpäisemistä, vaikka miehet ovat tehneet kaiken mitä naiset haluavat. Hän kysyy hyvin, että miltä naisista tuntuisi vastaava?

Ei kommentteja: