keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Massakontrollin aseet: Jälleen yksi taitelija mustalle listalle - "Jos syytä ei ole, me keksimme sen!"

Viime vuoden puolella, Fundamentti näytti erään allekirjoittaneen lempitaiteilijan ja animaattorin, hyvinkin allegorisen ja massakontrollikriittisen animaation.

Ironia ei olisi ironiaa, jos tämä ei olisi mennyt ns. Isoveljen tunteisiin - älähdys tuli, kun kalikka osu.

Nimittäin. tämä kyseinen punapilleröidyn piirteitä uhkaavasti osoittava taitelija, joutui kuin joutuikin mustalle listalle, ja täten maksamaan moisesta nullikoimisestaan - kuten seuraavista twiiteistä selviää:

Aika hassua, että hän äkkiä saa jäähyä mustan huumorin videostaan, jota on esittänyt noin 13 vuotta erinäisissä medioissa, eräänlaisena ystävänpäivän perinteenä. Vaan, kuten hänen kuittauksestaan näkee, tietää hän myöskin hyvin miten massoja kontrolloidaan:

Normaalisti ne ovat vain maahanmuuttokriitikot jotka ovat tuon tuostakin "jäähyllä" milloin miltäkin some-alustalta, milloin mistäkin (teko)syystä. Tämä totta kai siksi, koska he esittävät vääriä mielipiteitä ja kertovat totuuden valheen sijaan, mitä ei saa tehdä, sillä tällöin kansan johtaminen harhaan Virallisen Totuuden (TM) naaratiivilla ei onnistu.

Ulkopuolisen silmin tämä näyttää vainoamiselta, mitä se toki onkin.

Nyt, kyseinen taitelija ei identifioidu maahanmuuttokriitikoihin, ainakaan allekirjoittaneen tietojen mukaan, mutta hän kuten maahanmuuttokriitikot epäilemättä identifioituvat globalistisen eliitin ja näiden sumutusten vastustajiin. Päivä päivältä, se on yhä enemmän sama asia. Kyse ei ole siitä, ettäkö maahanmuutto ja avoimet rajat olisivat pyhä asia, vaan siitä, että siitä hyötyvä eliitti on "pyhä", joten sitä ja sen toimintatapoja ei tule tavallisen tallaajan arvosteleman, mutta koska tästä yhteiskuntakriittisestä ajatusrikoksesta ei suoraan voida rankaista, niin sitten haetaan jokin veruke.

Tai sitten, koko tämä keissi on vain sattumaa. Hyvin raflaavaa sellaista.

Lopuksi vielä eräs tuota Cream-videota edeltänyt piirretty tältä taitelijalta. Kyseessä on Spoilsbury Toastboy -sarja, jonka surrealistisen ahdistavassa maailmassa eliittinä ovat ihmistä alemmat olennot, jotka kuitenkin manipuloivat ja kontrolloivat ihmisiä. Ei kovinkaan imarteleva kuva eliitistiä? Tässä nimenomaisessa jaksossa "-2", myöskin tapaamme eräänlaisen Isoveli-hahmon, "suurtorakan", jonka ruokahalu on kyltymätön.


Katso ja "nauti" siis, arvon lukija.

Ei kommentteja: