sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Presidentinvaalit 2018: Pikainen ehdokaskatsaus

Otetaanpa vielä näin "sunnuntain erikoislähetyksen" muodossa, tällainen viimehetken tarkituslista ehdokkaista. Jokainen ehdokas on jaettu omaan ryhmäänsä, ja jokaisesta on myöskin mukana omakohtainen kuvaus. Tämä samainen listaus pätee myös toisella kierroksella, joten kannattaa pistää talteen.

Näissä vaaleissa näemme jo syntymässä olevan kolmannen tien, jossa vasemmiston ja oikeiston rajat haalenevat, ja entistä selkeämpi erotus on lähinnä siinä, ajaako ehdokas kansan vaiko globalismin asiaa.Eliitti

Nils "Ohjelmoitsijajäbä" Torvalds on siinä mielessä turha ehdokas, että meillä ei myöskään ole mitään Venäjän kansan puolueen ehdokasta mukana, joten siksi tämä entisen Suomen alistajain puolueen edustaja on aavistuksen absurdi lisä näihin vaaleihin, ja ylipäänsä maamme politiikkaan. Hän pyrkii kampanjassaan tuomaan korkean ikänsä etuna esiin, ja mistä pitää antaa pisteitä on, että hän tekee tämän siten että tuo paljon esiin (anekdoottien lisäksi) esimerkkejä historiasta, mikä on viisasta, sillä kuten tiedämme: historia toistaa itseään, ja joka ei ota siitä opikseen, on tuomittu toistamaan sitä.

Matti "Lautakasa" Vanhanen on tyypillinen elitistinen ehdokas, jolla on taustallaan niin vaalirahakohuja ja maakuntakapitalistein lobbausta. Kyseessä on myöskin cuckservatiivi joka pyytelee anteeksi Muhammed-sarjakuvia ja jonka mielestä Suomen kansan eläkeikää voisi nostaa, vastauksena taloudelliseen nousuun. Muuten varsin harmiton häiskä (niin paljon kuin tuossa kontekstissa nyt voi sitä olla), ja ammattipolitiikko.

Sauli "Säätö" Niinistö. Median lemmikki, ja eliitin tärkein ehdokas - ihan siksi, sillä hän todennäköisimmin näistä ehdokkaista pääsee läpi. Siksikin kyseessä on tärkein ehdokas, että vaikka Niinistö on selvinnyt odotettua paremmin presidenttikaudestaan, ei hänestä saa millään ilveellä kansan ehdokasta, vaan voisikin sanoa, että vaikka hän ei ole saanut aikaan pahaa, ei hän saa aikaan mitään hyvääkään, ja näin status quo pysyy. Samoin, hän vie arvoja kohti globalismia ja kansainvälistä kapitalismia, jotka ovat mm. maahanhmuuttokysymyksenkin taustalla. Hän kuten Vanhanenkin kannattaa eläkeläisten työelämään palauttamista.

Sauli Niinistö: tolkuton maahanmuuttopolitiikka jatkukoon


Ruskeisto

Merja Kyllönen ja Tuula Haatainen. Ruskeiston (punavihreiden) naisedustajisto totta kai koostuu naisista, (ja homosta), sillä ruskeistossa vain he saavat elää. Haatainen ja Kyllönen jäävät vaaliväittelyissä sivustaseuraajiksi ja statisteiksi, joista ei jää oikein mitään mieleen, liekö siis ihme että he tarvitsevat feminismiä? (On tekijänaisia ja on ulisijanaisia, ja jälkimmäiset ovat aina järjestään feministejä). Me taas emme tarvitse sitä, joten unohdetaan koko juttu, sillä näiden kahden aatteet ja arvot ovat ihan yhtä absurdejha maan presidentiksi, kuin Torvaldsilla. Muutenkin koko punavihreä, aka. ruskea klikki pitäisi poistaa vasemmistosta, kuin syöpäkasvain, puhumattakaan että maan arvojohtajaksi pitäisi näitä päästää.
Pekka Haavisto.  Mitä häneen tulee, niin siitä huolimatta että kyseessä on vihreä ja vieläpä homo, onkin hän ihmeen siedettävä, eikä tursua sitä omahyväisyyttä, mitä kyseinen yhdistelmä ennustaa; ruskeiston maailmankuvassa jos kuulut ns. sorrettuihin kuulut tällöin eturyhmään joka on hierarkiassa muita ylempänä ja jonka eduksi tuplastandardit toimivat - tämä selittää ruskeiston ja heidän eturyhmiensä käytöksensä ihmisten keskuudessa. Mutta se havaito ei poista sitä faktaa, että tyypillinen Haaviston äänestäjä on joku seuraavista: nainen, jolla on ruskeiston arvomaailma ja jonka mielestä "Haavisto on homo ja söpö, joten six mä ainaski äänestän sitä", homo jonka mielestä kuuluu äänestää kaltaisiaan, tai sitten numale-aisuri joka tekee mitä kaksi edellä olevaa hänen haluaa tekevänsä.

Eli jos ruskeisto tarjoaa kullinimijöitä, tarjoaa elitistinen oikeisto verenimijöitä - on siinä kansalla mistä valita!

Kansa

Tässä eräs huomattava seikka, mikä todistaa näiden kahden jäljellä olevan ehdokkaan, olevan nimenomaan kansan edustajia ja sen asialla:


Heikki Hursti vetoaa Suomen päättäjiin: "Nyt jos koskaan olisi tosi hieno kädenojennus"


Väyrynen ja Huhtasaari tullessaan valituksi presidentiksi lahjoittaisivat ensimmäisen vuoden palkastaan 50 000 euroa Hurstin avustustyöhön
Hedelmistään puu tunnetaan sano; minkä eliitti riistää Suomen köyhältä ja kurjalta, sen kansan pelastajat palauttavat! 

Laura Huhtasaari on punainen pilleri, jota Virallinen Totuus (TM) ei pysty pureksimaan ja nielemään. Samaa oli Trump, ja kaikki viha häntä kohtaan tekikin hänet vahvemmaksi ja lopulta hänestä tuli presidentti. Samalla tavalla hän Virallisen Totuuden (TM) vihollisena ei saa medialta silkkahansikaskohtelua, vaan jotain mitä juuri ja juuri kehtaa televisossa näyttää. Ei ole syytä olla äänestämättä Laura Huhtasaarta. Kyseessä on myöskin ehdokas, joka ei herätä myötähäpeää ulkomaalaisissa, vaan päinvastoin, hän kieltäytyy suvakkien ja feministien aisuroimisilta, jotka ovat vain aj ainoastaan alemmuuskompleksisten junttien perusoireita, jäänteenä ajalta kun olimme milloin Ruotsin, milloin Venäjän vallan alla - kyseessä ei ole jalous, vaan sairauden asteelle ylittynyt vieraskoreus, josta pitäisi kansakunnan tasolla jo parantua. Laura Huhtsaari edustaa tässä parannuksen voimia, niin siihen kuin moneen, moneen muuhunkin kansalliseen sairauteen jota ilman olisimme kukoistavia ja onnellisia, niin yhdessä kuin yksinkin! Muut ehdokkaat ylläpitävät sairautta. Lauran mottona voisi helposti näissä vaaleissa olla: Ensiksi he sivuuttavat sinut, sitten he nauravat sinulle, sitten he taistelevat sinua vastaan ja sitten sinä voitat.Paavo Väyrynen? No, hän edustanee myöskin vastavoimia. Mutta, pari sanaa: Ennen muinoin hänet tunnettiin poliittisena broilerina, nyt luultavasti Suomen sitkeimpänä miehenä. Jotkut ovat jopa väläytelleet salaliittoteorian mahdollisuutta, että siitä, että kyseessä olisi myyrä jonka tarkoituksena on jakaa Laura Huhtasaaren äänet. Ihan mielenkiintoinen teoria, mutta jäänee salaliittoteoriaksi, sillä yleisesti ottaen Väyrynen on ollut oikealla, kansan asialla.

Lopuksi vielä kuriositeettina seuraava, Huhtasaaren äänestysnumero 5 merkitsee numerologiassa muutosta, ja tässä seuraavassa puolestaan raamatullinen (Huhtasaaren elämänkatsomus) merkitys numerolle:


Näyttää erittäin lupaavalta. Donald Trump oli myöskin vastaavien numeroiden suosiossa, ja me tiedämme miten siinä kävi.Uskoit noihin juttuihin tai et, niin et voi kieltää etteikö tuo ole lupaavan raflaava asiantila.

Raamatussa oli 5 viisasta ja 5 tyhmää, ja allekirjoittanut tietää kummassa seurassa hän tulee olemaan.

Ei kommentteja: