torstai 25. tammikuuta 2018

Paluu: Lue mitä tähän mennessä on tapahtunut (suvakeista ja heidän valheistaan)

On tullut aika hiljaksiin palata joululomalta ja talvitauolta, ja kommentoida muutamaa tapahtumaa, joka tänä aikana on tullut ja mennyt.

Ensinäkin on sanottava, että heti kun hetkeksi käännät selkäsi, heti hiiret hyppivät pöydällä.

Toiseksi on sanottava, että kunnon tauko tekee terää, sellainen missä ajatukset menevät hetkeksi ihan muualle; näin paluu on raikas eikä suhuttele samalla ladulla paikallaan.

Entä nämä tapahtumat?

Ensiksi tapahtui kuuluisa Alpakkagate, joka käynnisti uuden ajan*. Lisäksi, välipäivinä allekirjoittanut pääsi todistamaan miten Heikki Eskolalle kävi kuten tuli Fundamentissa ounasteltua: hän sai vihaisen suvakkilauman, kuin hyeenat, kimppuunsa. Tämä otti paikkansa twitterissä, jossa allekirjoittanut pääsi osallistumaan kyseiseen keksusteluun ja näkemään mitä siinä tapahtui. Nyt Eskolan twitter-tili on jäädytetty, eli toisinsanoen; hän ei itse ole poistanut sitä, vaan mies on saanut bannit. Suvakkien taktiikka: ole passiivis-aggressiivinen crybully (tyrkkivät kunnes joku tyrkkäisee takaisin, jolloin he alkavat itkeä.), joka hyökkäät uhrisi kimppuun kaikkea muuta kuin asiallista keskustelua käyden, ja jos tämä osallistuu keskusteluun samalla tasolla kuin sinä, järkkäät hänet porukalla ongelmin (he täyttävät yhdessä näitä "valita käyttäjästä" -kaavakkeitaan - tämä selittää miksi maahanmuuttokriitikotkin ovat jatkuvasti bannissa somessa).

Mitä muuten tulee tuohon, jo hajonneeseen/kadonneeseen twitterkeskusteluun, niin se oli siitä mielenkiintoinen, että ihmiset saattoivat poliittisesta näkemyksestään huolimatta vaihtaa näkökantoja ja vertailla niitä, kun taas suvakkien saapuminen keskusteluun näyttti tältä - sanoja ei tarvitse muuuttaa paljoakaan, sillä saen verran sisältövapaata "rasisminatsiäärikeistolainen" -jankuttamista se oli:Samoihin aikoihin alpakkagaten kanssa,  otti paikkansa tapahtumahorisontissa veteraanien tiedottajan paljastuminen suvakiksi: hän kaappasi työpaikkansa ja sen nimen tuoman arvovallan alustaksi omalle propagandalleen ja sen levittämiselle. Voikin kysyä, että onko röyhkeydellä rajaa, kun anti-isänmaalliset valjastavat sotaveteraanit ajamaan agendaansa, pyrkien antamaan sen kuvan asiasta, että sotaveteraanit ovat isänmaataan vihaavia, antipersusuvakkeja?

Vaan, suvakkien ulosmarssit eivät loppuneet vielä tähän, sillä seuraavaksi oli vuorossa kuuluisa Laasasen kirjaroviocausti.  Joulu oli hädin tuskin mennyt, kun jo kirjastossa työskentelevä suvakkifemakko (vieläpä miespuolinen), pisti laittomasti ja luvattomasti Laasasen kirjan pois valikoimasta ja hävitettäväksi, ettei vain ihmiset saisi tietoa ja punapilleröityisi. Suvakki ja sananvapaus on mahdoton yhdistelmä, taas se nähtiin.

Kuvaan sopien, näinä päivinä tapetilla onkin se, kuinka feministipuolue kärähti valheista - suvakkien ja femakkojen yhteinen tavaramerkki ja toimintatapa.

Hieman tätä ennen taas saimme todistaa valeraiskaussyytöskulttuuria, kun opiskelijatar jäi kiinni valeraiskaussyytöksien tehtailusta - mitä massakontrollin aseisiin lukeutuva, Virallisen Totuuden (TM) narratiivia ylläpitävä ja levittävä media ei kertonut, oli se, että kyseinen nainen oli niin vihreiden kuin feministipuolueen kannattaja. Ajatusleikkinä lukijalle: ajattele jos kyseessä olisi ollut valkoinen, heteroseksuaalinen, miespuolinen perussuomalaisten kannattaja? Sitä voisi verrata seuraavaan sarjakuvaan:

Kaikki persuiksi tunnustautuvat lähetettäisi suoraan uuneihin, ja suvakeilla erite lentäisi ilosta, onnesta ja syvästä sairaudesta

Mitä taas feministeihin tulee, niin maailman mittakaavassa feministeihin ollaan kyllästymässä jo todenteolla - kuka nyt jakaisi heidän miesvihaansa ja loputonta vallanjanoaan, etenkin kun feministeillä ei ole minkäänlaisia edellytyksiä omata moista valtaa


Paradoksaalisesti, #MeToo ja #Timeisup -kampanjoiden paljastuminen totaaliseksi flopiksi kaikessa miesvihamielisyydessään, edistää tätä anti-feminististä punapilleröitymistä erinomaisen hyvin. On havaittavissa, että paha on alkanut saamaan palkkansa, niin maailmalla kuin Suomessa - oman töpeksintänsä johdosta.

Tunnetut ranskalaisnaiset allekirjoittivat me too -kampanjaa arvostelevan kritiikin – lue koko kirje sanasta sanaan


36. minuutin ja 42. minuutin kohdalta alkaen, Sir Ian McKellen puhuu mm. siitä miten teatterin maailmaan on kuulunut se, että naiset kiipivät sosiaalisesti ja uramielessä reittä pitkin, vaihtaen seksiä rooleihin:


 Todellakin, näiden kampanjoiden ulostulot julkkisnaisten osalta ovat pääasiassa kohdistuneet rikkaita ja tunnettuja miehiä vastaan, heitä joille he ovat itse tarjonneet seksiä ylennyksiä vastaan, toimien juuri kuten naiskritiikki on sanonut heidän toimivan.

Nyt, joku voi kysyä, että eikös juuri tuollaiset raha ja status -miehet ole sellaisia, joista naiset tykkäävät ja joilla on "oikeus" lähestyä naisia, siinä missä tavalliset pulliaiset saavat oitisi syytteen, ja pääsevät MeToo -päivitykseen? Hyvä kysymys! Vastaus on simppeli: naiset on se laumasieluinen sukupuoli, joka valitsee miehet rahan ja statuksen perusteella (ulkonäkökin periaatteessa liittyy tähän, sillä onhan komistus nyt eräänlainen sosiaalinen näyttelykappale), joten jos aiemmin oli naisten maailmassa muotia harrastaa seksiä näiden miesten kanssa, on nyt muotia kääntyä näitä miehiä vastaan, ja samalla tyhjätä uhripääomapajatsoa, ja paukutella henkeiseleitä siitä, että on saanut tällaisen miehen, jonka kaikki muutkin naiset haluavat.

Summa summarum

Voi siis sanoa, että tämä vuosi jatkanee siitä, mihin vuonna 2017 jäätiin - vaikka suvakki-termi ei olekaan mihinkään poliittiseen suuntaukseen sidottu nimitys, niin Ruskeiston (viherpunainen klikki) suvakit jatkavat siitä mihin edellinen inkarnaationsa, eli kommunistit jäivät: he pyrkivät valloittamaan instituutiot poliittisilla aktivisteillaan, kuin syöpä joka valtaa kehon kasvaimillaan, jotka sitten tekevät tässäkin kirjoituksessa havainnollistettua myyrän työtä, ajaen agendaansa. Nyt he tosin ovat siinä mielessä paiseessa, että nämä itsensä hyviksi ihmisiksi raamittaneet muikelot ovat joutuneet kokemaan raskaita imagotappioita, kun heidän  todelliset pahat sisunsa ja luonteet ovat tulleet julki, samalla kun he ovat paljastuneet soluttautumistehtävissään. (Edellä mainitussa töpeksinnässään pitkälti kyseessä on oman maalin tekeminen, ja heidät tuntien he eivät selitä sitä tolppien siirtelyllä, vaan voivat alkaa uskottelemaan sitä, että se voittaa joka tekee oman maalin.)

Tämä on heidän loppunsa alkua, ja meidän voittomme alkua. Asiasta voidaan kiittää heitä itseään, mutta myös internettiä, sillä aiemminhan kansalla ei ollut vastaavaa tiedonjakokanavaa, joten kummakos tuo jos intenetin "vihapuhetta" yritetään ktikeä keinolla millä hyvänsä. Se on myöskin eliitin keino suojella itseään arvostelulta, ja kun suvakkeja katsoo, niin he ovat moderneja hyödyllisiä idiootteja eliitille, kuin jokin kansallinen autoimmuunisairaus suomineidossa.


* Uusi aika ei ole vain siinä, kun nyt suvakkien todellinen luonne on paljastunut, vaan myöskin siinä kun vasemmiston ongelma on diagnosoitu, ja on paljastunut kuinka heidän keskuuteensa ovat pesiytyneet kommunistien perilliset, Ruskeisto, joka on myös siellä ottanut vallan, ja joka vie koko lössin mukanaan, jos vasemmistossa ei tähän aleta herätä. Heikki Eskolan lanseeraama järkivasemmisto on vastalääke, mutta otetaanko sitä? Sillä jos allekirjoittanut uskoisi salaliittoteorioihin, niin ruskeisto olisi täydellisin kansainvälisen kapitalistin keino murskata poliittinen vastapoolinsa perustaansa myöten.

Ei kommentteja: