keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Uusi askel kohti eliitin kolmatta tietä on nyt otettu - kansa maksaa

Ettei pääse unohtumaan, niin otetaanhan tämä nyt pöydälle:

Vasemmisto ja oikeisto löysivät toisensa: harvinainen lakialoite eduskuntakäsittelyyn - seuraa suoraa lähetystä


Lakialoite koskee työvoiman saatavuusharkinnasta luopumista. Aloitteessa ehdotetaan ulkomaalaislakia muutettavaksi siten, että EU- ja ETA-alueen ulkopuolelta tuleviin, Suomessa työlupaa hakeviin sovellettavasta, ns. työvoiman saatavuusharkinnasta luovuttaisiin.
Saatavuusharkinnalla tarkoitetaan käytäntöä, jossa jo ennen työntekijän oleskeluluvan myöntämistä TE-toimisto selvittää, onko työmarkkinoilla saatavilla työhön sopivaa työvoimaa sekä huolehtii, ettei työntekijän oleskeluluvan myöntäminen estä työmarkkinoilla jo olevan työvoiman työllistymistä.
Lue: globalistipetturit.Fundamentin kirjoitukset toteutuvat jokaista piirtoa myöten, kun vasen-oikea-jako vaihtuu globalisti vs. nationalisti-jakoon. Globalistit ajavat kansainvälisen kapitalistin ja eliitin asiaa. Esim. tässä ollaan liikuttavan yhdenmielisiä siitä, että maahan pitäisi tuottaa halpatyövoimaa, joka puolestaan edistää niin hajota ja hallitse -strategiaa, kuin myös luokkasodankäyntiä, joka rikastuttaa kapitalistia ja heikentää suomalaisen työläisen asemaa. Niin oikeistolaiset kuin myös vasemmistolaiset politiikot  siunaavat tämän Suomen kansan selkäänpuukottamisen. Eikä ihme, sillä moderni vasemmisto on jo isolta osin unohtanut ensimmäisen rakkautensa, ja uskoo että tämän sallinen on hyväntekeväisyyttä (lue lisää tästä klikkaamalla), siinä missä perinteisesti isänmaan asialla ollut oikeisto on muuttunut monikansalliseksi ja moniarvoiseksi, kansainvälisen kapitalistin lobbarijärjestöksi.


Mitä helvettiä suomalainen tekee tuollaisella luopiolaumalla?


Onko sitten toivoa?

On, jos kansa herää ja jos puolueiden fiksuimmat yksilöt heräävät.

Sillä kuten tämä vasemmiston ja oikeiston sulautuminen eliitin agendan ajajaksi, ja eliitin kolmannen tien raivaajaksi on alkanut toteutumaan jo kaikkien silmien edessä, on meidän ymmärrettävä että vastavoima löytyy tällöin kansasta, jonka tulee löytää oma kolmas tiensä.

Mutta löytääkö se sitä?

Voi löytää, sillä niin yksilöiden kuin jopa yhteisöjen joukossa on herännäisiä, jotka eivät enää suostu nielemään sinistä pilleriä.


Ei kommentteja: