maanantai 20. marraskuuta 2017

Ne eivät enää edes vaivaudu peittelemään mädätystään

Nyt kun taannoin Kärkkäinen sai aikaan suoranaisen suvaitsevaiston moraalisen pakokauhun, omaamalla vääränlaisia mielipiteitä ja myyntiartikkeleita, on meidän syytä tarkastaa se todellinen boikotoimisen arvoinen ongelma, mikä todistaa kapitalistien ja mädättäjien toimivan käsi kädessä.

Tässä on nyt jotain, mikä sai allekirjoittaneenkin hetkeksi miettimään, että onko tässä kysessä nyt jokin parodia mädätyksestä, jota massakontrollin aseet jemmaavat esim. mainoksiin vai ihan vakavissaako ne tätä meille tyrkyttävät?

Vaan kovin tosissaan ne ovat:Viesti on hyvinkin tulkinnanvaraton.

Tai oikeastaan tässä on lyöty kaksikin mädätyskärpästä yhdellä iskulla, ja tiputettu ne kuluttajan aamupalapöydässä sijaitsevaan tuoremehuun: joko kyseessä on homojen sijaissynnyttäjä tai sitten aito, moderni ja suvaitsevainen perhe, jossa valkoisesta miehestä, perheenpäästä, on tullut aisankannataja vaimolleen ja tämän mustalle poikaystävälle.

Vaan, itse firma kommentoi tätä seuraavalla tavalla:


Hei! Tavoitteenamme on parantaa aamuja Pohjoismaissa ja yksi tavoistamme on näyttää hetkiä erilaisista aamuista, tavallisista ja poikkeuksellisista, jokapäiväisistä ja" vain kerran elämässä tapahtuvista" aamuista. Olemme saaneet muutamia kysymyksiä siitä, mitä tässä filmissä tapahtuu. Näytämme ikimuistoisen aamun, jossa kaksi pariskuntaa, jotka ovat päättäneet hankkia lapsen yhdessä, pääsevät ensimmäisen kerran näkemään lapsen. Mitä näytämme, ei ole adoptio taikka sijaissynnytys, vaan vauvan, jolla on kaksi äitiä ja kaksi isää. Kaikille rakkautta ja lämmintä viikonloppua toivottaen, God Morgon

No mutta sepäs olikin helpottava tieto!

Kyseessä olikin vain monirotuisen polyamorismin mainostaminen!

Ja todellakin, nimenomaan monirotuisen polyamorismin mainostaminen, vai näkikö kukaan tuossa videolla jälkeäkään tuotteesta, jota siinä piti mainostaa? Olisivat nyt mädättäjät edes sen verran vaivautuneet, että olisi tässä lisääntymisessä kakkoseksi jäänyt valkoinen poloinen, kilistellyt hänet hedelmöittämisessä voittaneen kanssa kyseisellä litkulla.

Unohtamatta slogania:

- Cuck morgon, jokaisen valkoisen tuhkamuna-aisurin virallinen kisajuoma! Osallistu myös kilpailuun, palkintona estrogeenipistoksia, siveysvöitä ja ihana kahden hengen romanttinen yö vaimollesi ja tämän poikaystävälle!


Ei kommentteja: