tiistai 28. marraskuuta 2017

Lue miksi #MeToo -kampanja perustuu oikeusmurhalle ja argumentointvirheelle

Argumentum ad ignorantiam. Jos leimataan syylliseksi ilman mitään todisteita, on kyseessä tämä argumentointivirhe.

Argumentum ad ignorantiam tarkoittaa käytännössä samaa kuin käänteinen todistustaakka: syyllinen, kunnes toisin todistetaan.

Siispä koko MeToo -kampanja perustui lähtökohtaisesti virheellisille olettamille ja suoranaiselle oikeusmurhalle - huomattavaa tosin on se, että vasta kun nämä tuplastandardit hyväksytään yhteiskunnallisesti /& jopa juridisesti, tämä oikeusmurha ja virheelliselle argumentoinnille rakennettu hirvitys aktivoituu ja toteutuu. Ja ikävä kyllä se toteutuu, sen sijaan että uhripääoman kalastelijat jotka välittävät vain itsestään, asetettaisi todistustaakkansa alle.

Mutta, kuten sanottua: tuplastandardit ovat massakontrollin mitä tärkein ase, niinpä feminismi ja sen kampanjat perustuvat ainoastaan feminismin agendan ajamiseen, eli miesvihaan ja naisten ylivaltaan, jossa miehiä eivät koske samat oikeudet kuin naisia.


Täsmälleen samalle idealle perustuu myöskin moniarvoisuus ja monikulttuurisuus, jossa siis kansan enemmistö on vähemmistöterrorin uhri ja asetettu olemaan toisarvoisessa asemassa vähemmistöihin - etuoikeutettuihin uhreihin (huomaa oksymoroni) - verratuna.


Living for rules you only break

1 kommentti:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Näistäkin hurmureista voisi jonkun sanan taas kirjoittaa suomalaissakin tosivalemedioissa (ylet jne)...
http://theduran.com/secret-service-agent-ready-blow-open-bill-clintons-lolita-express-orgy-island-trips/
Ai niin, mutta kun se Trump ajaa edelle. Nytkin meni sanomaan valeinkkaria Pocahontasiksi https://www.cbsnews.com/news/commentary-trumps-pocahontas-comment-wasnt-a-racial-slur/