keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Kiltin ja kunnollisen miehen palkka feministisessä yhteiskunnassa (kun hyvät neuvot ovat kalliit)

Koska marraskuu tuntui olleen oikein sukupuolten sodan teemakuu, sillä seurauksella että feministien maailmanlaajuisen vihakampanjan johdosta useiden, etenkin julkkismiesten urat ja elämät tuhottiin; jälkimmäistä tapahtui jopa kirjaimellisessa merkityksessä, sillä miesten itsemurhatilastoja saatiin pahennettua tämän vihakampanjan seurauksena. Siispä pistetäänpä kuukausi pakettiin, ja samalla katsotaan mikä on sellaisen miehen palkka, joka tekee juuri kuten feministit paperilla ja naiset sanoissaan haluavat hänen tekevän (tosin, nyttemmin tässä asiassa ollaan jo tekemässä täyskäännöstä, koska feministit myöntävät avoimesti inhonsa näitä miehiä kohtaan - siinä missä muut naiset näyttävät sen vain passiivis-aggressiivisesti, seksuaalisena syrjintänä).

Ja kuten otsikko sanoo, niin kiltti ja kunnollinen mieshän tässä on kyseessä.

Aloitetaan muistin virkistämisellä, tällä klassikolla, joka toimii myöskin johdantona tässä keississä:

Tutkimus: Miehen kannattaa vältellä kotitöitä


Ja jatketaan tällä:

Kotiväkivaltaa kokeva mies on usein kiltti konfliktien välttelijä
Neuvo, joka artikkelissa on annettu tähän, on toisaalta hyvä, toisaalta ei.

Syy miksi se on hyvä, on siinä että se toki toimii. (Ainakin melkein aina, sillä jos sinulla on naisena draamakuningatar, niin hänen laittaminen paikalleen auttaa vain hetken, kunnes hän taas tarvitsee draamakiintiönsä täyteen; jos nämä naiset olisivat koiria, ne vietäisi piikille, nyt lähin vastine lienee eroaminen heistä) 

Syy miksi se on huono, johtuu siitä että siinä vastuu asetetaan uhrille - ei naiselle - ja täten jatketaan gynosentrisen yhteiskunnan ylläpitämistä ja tukemista. Toiseksi se on huono ohje siksikin, että mies joka lyö naista takaisin, ei eroa yhteiskunnan silmissä miehestä, joka lyö naista ilman syytä.

Vaan, on olemassa eräs ilmiö, joka liittyy tähän kysymykseen, ja jonka hallitsemalla mies voi ratkaista suuren osan - ellei kokonaan -  tämän ongelman.

Mistä siis on kyse?

Testaamisesta. Kyseinen ilmiö kulkee myöskin sofistikoituneesti nimellä paskatesti.

Yhteiskunnallisessa mielessä feminismi on kollektiivinen sellainen.

Feminismi on uskotellut, että kaikki mitä nainen sanoo, on kirkossa kuulutettua, täysin erehtymätöntä, harkittua ja vakavasti otettavaa - jos yrität sanoa vastaan, mansplainaat (tämä implikoi, ettei miehellä ole oikeutta sananvapauteen, toisaalta se on keino tukkia miehen suu, joka aiheuttaa inhottavia tunteita puhumalla naiselle faktoista) ja olet muutenkin naisvihaaja. Kiltti ja kunnollinen mies totta kai kiltisti tottelee, ja nielee tämän kaiken. Niin myöskin valkoritarit ynnä muut miehimykset. Parisuhdetasolla tämän seurauksena on yhä jatkuvat ja syvenevät ongelmat, yhteiskunnallisella tasolla samoin; jos he eivät saa miestä kantasuomalaisesta, he hakevat sen muslimeista, sillä jokainen tietää että heillä ei ole aikomustakaan alistua feminismille, eikä feministeille.

Teit näin

sait tämän.
Jordan Petterson asian tässä hyvin muotoileekin (videon nimi suomeksi olisi "miehet testaavat ideoita, naiset miehiä"), joten päättäkäämme tämän kertainen kirjoitus seuraavaan lyhyeen luentopätkään:


Lopullinen ratkaisu kuitenkin lepää yhteiskunnallisessa reformaatiossa. Sillä ei ole kestävä eikä edes pitkän tähtäimen ratkaisu, että yksittäinen mies edes testien voittamisen muodossa alistuu gynosentrialle ja päästää täten naiset vastuusta yhteiskunnallisella tasolla. Todellakin, naiset ovat ne jotka ovat väärässä ja tekevät väärin, joten heidän on velvollisuus muuttua. (Miehille suunnattu pariutumiseen tähtäävä selfhelp-kirjallisuus tekee sen virheen, että se tarjoaa suurien ja usein katteettomien lupausten lisäksi, myöskin moraalisesti vääriä ratkaisuja, eikä muuta perusongelmaa miksikään vaan auttaa vain korkeintaan elämään sen kanssa).

Voimme vain odottaa että mitkä seuraukset on myrkkyllistäkin myrkyllisemmällä, ja täysin moraalittomalla MeToo-kampanjalla ja sen sallimisella. Kyseinen kampanja todisti, että nainen ei tarvitse todisteita miestä vastaan, jotta mies saadaan tuomituksi niin sosiaalisella kuin juridisella tasolla. Tämä osoittaa että naiset eivät ole sorrettuja, vaan etuoikeutettuja sortajia. Kyseinen kampanja on poikinut naisille uhripääomaa, miehille itsemurhia, uran ja elämän tuhoamisia - ilman minkäänlaisia todisteita.

Annahan sen marinoitua hetkisen verran.

Lue myös:

I DON’T HELP MY WIFE. YOU SHOULDN’T EITHER.


Ja sitten vielä tämä. Eikö ole melkoista ironiaa, että juuri ne oikeasti "kiltit miehet, jotka eivät ole oikeasti kilttejä ja kunnollisia" ovat juurikin niitä ihmiskunnan alhaimpia olentoja, eli valkoritareita ja miesfeministejä, jotka tekevät itsensä tykö naisten helmoihin, samalla kun puukottavat omaa sukupuoltaan selkään - vain että he saisivat seksiä siitä palkkioksi! Juuri he ovat myös niitä, jotka nyökyttelevät kun naiset rationalisointihamsteroivat sitä, kuinka pahoja ja petollisia kiltit ja kunnolliset miehet ovat "koska he vain esittävät sellaisia saadakseen seksiä", vaikka ne ovat juurikin nämä miesfeministit ja valkoritarit, jotka ovat juurikin tämän feministikuvan mukaisia "kiltin ja kunnollisen miehen" karrikatyyreja, joiden todellinen luonne on ihan jotain muuta kuin kultainen ulkokuori:

Todellakin, eivätkö he ja feministit ole ansainneet toisensa? Ei ihme jos feministien kuva miehistä on niin karsea, kun miesfeministit on heidän ainoa kokemuksensa miehistä!

Ja tässä vielä kuunnelma aiheeseen liittyen:


Ei kommentteja: