keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Orwellusta: Terrorismi tuli, mutta yksityisyys meni

Orwellus: Fundamentin termi överiksi, ellei jopa örvellykseksi, menevästä orwelilaisesta toiminnasta

Pitihän se arvata, että kun ensiksi maahan päästetään potentiaalisia terroristeja, on odotuksien ja pelkojen käytyä toteen kansan maksettava. Jo toistamiseen.

Vaihtoehtoisesti, tässä yritetään lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä sopeutumattomien kulttuurien sekoittamisella nopeutetaan erinomaisen hyvin subversiota ja hajota ja hallitse-strategiaa, ja kuten tässä tapauksessa: tämä mädättäjien itsensä luoma asiantila on nyt syy ja peruste sille, että massakontrollin aseista vakoilu ja yksityisyyden vieminen kansalta otetaan käyttöön "kaiken hyvän edistämiseksi".

Tätä ei tapahdu vain Suomessa, vaan kyseessä on maailmanlaajuinen trendi, sensuurikampanja ja lainsäädännön uudistaminen, joka jostain kumman syystä kohdistuu eritoten maihin joissa on rikkaus, unelma ja mokutus näyttäneet todellisen toimivuutensa; puhumattakaan siitä, miten se on saanut näiden kansojen kypsyysasteen erittäin korkealle.

Katsotaanpa siis, mitä tähän mennessä on tapahtunut täällä ja maailmalla. (Mielenkiintoista on muuten se, että näitä kaikkia vaientamisia yhdistää se, että tämä sensuurikampanja tapahtuu somessa, ja vieläpä niinkin suuren firman kuin Facebookin maailmassa.)

Tapaus Syrian Girl


Damaskoksessa syntynyt Maram Susli tunnetaan paremmin nimimerkillä Syrian Girl. Hän aloitti arabikevään aikoihin (2011) kommentoida maansa tapahtumia, ja vähitellen hänestä tuli suuren kansainvälisen suosion saavuttanut aktivisti. Hänen Facebook-tilillään oli 75 000 seuraajaa, kunnes se hiljattain suljettiin.
Sen jälkeen Maram Susli kommentoi tapahtunutta omalla Youtube-kanavallaan, jolla on 73 000 tilaajaa ja kanavalla yhteensä yli viisi miljoonaa näyttökertaa. Videolla hän kuvaili Fb-tilinsä sulkemista absurdiksi. Tämän seurauksena kyseinen video poistettiin vedoten siihen, että Maram Susli harjoitti vihapuhetta. Lisäksi hänen koko Youtube-kanava uhattiin sulkea.
Suomessahan tähän on jo totuttu, sillä milloin kukakin maahanmuuttokriittikko ilmoittaa jonkun vaihtoehtoisen kanavan kautta, miten hänen FB-tilinsä on jäädytetty määräajaksi. Nyt vain erona on se, että bannit on entistä helpompi saada:
Myös Las Vegasin iskujen syiden, vaihtoehtoiset teoriat ovat olleet tulilinjalla:

Facebook sensuuri iski Las Vegasin tapahtumista kertoville


Entä miten monta suvakkia ja mokutusta ylistävää blogia, tiedonlähdettä ja sen sellaista olet kuullut vaiennettavan? Niinpä.Entä mitä on luvassa?

Saksa kyllästyi vihapuheeseen: Uusi laki määrää jopa 50 miljoonan euron sakot rasistisesta some-kommentista

Saksassa on tullut voimaan laki, joka määrää tuntuvan rangaistuksen vihapuheen julkaisemisesta.
Lain tarkoitus on suitsia sosiaalisessa mediassa leviävää vihapuhetta. Laki määrää tuntuvat sakot sosiaalisen median alustoja ylläpitäville yrityksille, jotka eivät poista vihapuhetta sisältäviä tekstejä sivustoiltaan määräajassa.
Sakko voi vaihdella 5–50 miljoonan euron välillä.
"Selvästi lakia rikkova sisältö" pitää poistaa 24 tunnin kuluessa siitä, kun se on tullut tietoon. Epäselvissä tapauksissa aikaa on viikko.

Laki koskee niin suuria sosiaalisen media alustoja, kuten Facebookia, Youtubea ja Twitteriä että niitä pienempiä julkaisijoita kuten Reddit, Flickr ja Vimeo, kertoo Spiegel Online.
Laki tuli voimaan lokakuun alussa. Sakkoja aletaan jakaa ensi vuoden alusta lähtien.
Saksa on varannut 50 henkilön työpanoksen valvomaan lakia.
Kun taas Iso-Britanniassa kaavaillaan seuraavaa:

Britanniassa terroristisen aineiston katselemisesta voi joutua jatkossa 15 vuodeksi kaltereiden taakse


Tämä brittiläinen ratkaisuhan voi toimia, jos se tehdään esim. brexitin hengessä, jolloin se ei enää noudata "yleiseurooppalaista monikulttuurista agendaa":

Britannian sisäministerin Amber Ruddin mukaan Britannian uusien tiukennettujen terrorilakien perusteella henkilöt, jotka jatkuvasti katselevat terroristista sisältöä verkossa, saattavat joutua jopa 15 vuodeksi lukkojen taakse. 

Uuden lakipaketin mukaan 15 vuoden maksimirangaistus koskee myös terroristeja, jotka julkaisevat asevoimien, poliisin ja turvallisuuspalvelun henkilöiden nimiä terrori-iskun valmistelutarkoituksessa. 

Terroristisen materiaalin katselusta saatavat rangaistukset ovat osa Britannian hallituksen terrorisminvastaista strategiaa.
Tämä olisi sinällään loistava tapa lopettaa tiedonlevitys terroristeilta, mutta, ongelmana on se, että tässä on tarkoituksena myöskin tarkkailla "väärinajattelijoita", jotka kulkevat koodinimellä "äärioikeisto" - eli jokainen joka ei istu monikulttuuriseen agendaan:

– Haluan varmistaa, että ne jotka katselevat terroristista aineistoa verkossa, kuten jihadistista materiaalia, äärioikeistolaista propagandaa sekä pomminteko-ohjeita, joutuvat kohtaamaan lain koko voiman, Rudd sanoi.
Jokainen vähänkään asioihin perehtynyt ei voi sivuuttaa sitä havaintoa, että "äärioikeistolainen propaganda" on hyvinkin tulkinnanvarainen termi, jolla useimmiten tarkoitetaan esim. maahanmuuttokritiikkiä, tai suvaitsevaiston, feministien tai muiden mädättäjien ja heidän toimiensa arvostelua.

Suomessa puolestaan on luvassa seuraavaa - tämä projekti kulkee nimellä tiedustelulainsäädännön muutos, ja voit ladata sen pdf-muodossa klikkaamalla tästä.

Tässä puolestaan itse ehdotus:

Ehdotus siviilitiedustelua koskevaksi lainsäädännöksi; työryhmän mietintö 8/2017


Ja tässä, lyhyt maistiainen, siitä mitä päidemme, eikun siis tietysti "terroristien päiden menoksi" suunnitellaan:

Do dih, sellaista, jos et osaa pitää turpaasi kiinni Virallisen Totuuden(TM) suhteen, pääset maasta riippuen esim. linnaan samaksi aikaa kuin murhaajat, tai maksat tuhansien ellei jopa miljoonien viulut tai vaihtoehtoisesti koneesi saastutetaan spywarella!

Joten jos alkaa ahistamaan, niin muista vain Virallisen Totuuden (TM) syyllistysmantrat, kuten "vika on aina ärsyyntyjässä" ja erityisesti tätä varten suunniteltu: Jos sinulla ei ole mitään salattavaa, niin sinulla ei ole mitään pelättävää, ti-hii!  Siispä, kansalainen, muista että sinulla ei ole mitään oikeutta ajatella, kuulla tai nähdä miten asiat ovat, koska Virallisen Totuuden (TM) narratiivi (Totuuskomission tarkastama ja hyväksymä) kyllä kattaa tämän kaiken, riittää että olet tottelevainen osa makoneistoa, harmaasävyn pikseli, suuressa harmaassa massassa.Ei mutta, on tässä melkoinen vaivannäkö ja sanktioiden määrä siitä, ettei kansalainen enää usko "unelmaan", eikö?

Hyvänä uutisena tässä on tosin se, että tämä todistaa sen miten mädättäjät ovat paniikissa, koska muuten ei noin järeitä aseita otettaisi käyttöön.


Onkin tärkeää muistaa, että nämä vihapuhelait eivät ole mitään muuta, paitsi eliitin keinoja vaientaa kriittiset kansan äänet heidän huonoja päätöksiään arvostelemasta. Mitään sen jalompaa merkitystähän ei näillä ole kokaan ollutkaan, eikä kyllä tule olemaankaan.


Ei kommentteja: