maanantai 30. lokakuuta 2017

#MeToo - entäs ulkomaalaiset miehet?

Tätä katastrofaalista ja täysin mittakaavoista karannutta kampanjaa kohtaan tuskin voi olla kyllin kriittinen, joten pistetäänpä lisää höökiä.

Tuossa otsikossahan se jo on: miksi ulkomaalaiset miehet ovat säästyneet tältä?

Fakta nimittäin on, että puhdistukset joita on tehty näyttävästi mediassa, julkimoita myöten, ovat poikkeuksetta aina osuneet vain kantaväestön miehiin - tietenkin noudattaen feminististä "naisen sana on laki, ja mies syyllinen kunnes toisin todistetaan"-periaatetta.

No, kuten Fundamentissa on asia ilmaistu monen monta kertaa, perustuu moniarvoinen ja monikulttuurinen yhteiskunta sille, että siinä toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Tätä Virallista Totutta (TM) sitten puolestaan pidetään yllä massakontrollin asein - ja kuten on kirjoitettu olemaan, ovat tuplastandardit mitä tärkein massakontrollin ase.

Vaan, katsotaanpa asiaa myös pariutumisen kannalta, ja annetaan naisten tuomita itse itsensä, heidän omia sanojaan käyttäen.

Nimittäin, tässä hieman poimintoja paristakin lehtijutusta, jossa naiset kertovat syitä, miksi heistä ulkomaalainen mies on niin paljon parempi kuin suomalainen mies:

Miksi ulkomaalainen kiinnostaa?


Suomalaismiehet ovat paljon ujompia ja juroja. Juttu lentää paremmin paremmin itsensä tuntevien ulkomaalaisten kanssa. T-rex

Ulkomaalaiset miehet ovat yleensä rennompia, sosiaalisempia ja komeampia. Eivätkä käytä alkoholia liikaa. Jenna

Suomalaiset miehet ovat ahdistuneita, estoisia ja monet viinaan meneviä. Ei voi tietenkään yleistää. Nyt olen ollut amerikkalaisen kanssa ja tuntuu kuin mies olisi täysin eri planeetalta kuin suomalaiset... Suomalainen mies on varautunut ja ei paljon puhu, eikä pussaa. lo


"Kertooko tämä meidän naisten viehätyksestä ulkomaalaisiin miehiin vai viehätyksestä miehiin, jotka tekevät aloitteen ja ilmaisevat halukkuutensa? Veikkaan jälkimmäistä." - Amatsoni 
"Ulkolaiset miehet osaavat antaa huomiota ja posiitiivista palautetta sekä osaavat keskustella suomalaisten naisten kanssa - jopa nauttien siitä. Suomalaiset naiset kaipaavat huomiota sekä keskusteluseuraa! Suomalaiset naiset rakastaa keskusteluja ja toivovat saavansa sitä muutenkin kuin tyttöjen kanssa FB:ssa. Maamme on täynnä fiksuja naisia. Nyt miehet ja naiset pois kotisohvilta ja haastamaan jutteloita eri elämän alueilta." - Ymmärrän 
"Naisia kiehtoo ulospäinsuuntautuneisuus sekä suomalaisia kiehtoo yleisesti ulkomaalaiset turistit. Suomimies on valitettavan usein todella humalassa ja puhelahjat eivät ole kauhean hyvät. Valitettavasti." - 108.08. 


Mikä on näissä yhdistävänä tekijänä?

Aloitteellisuus, ulkospäinsuuntautuvaisuus ja ylipäänsä kaikki mitä vastaan Me Too -kampanja on! 

Nimittäin siinä kaikki edellä mainittujen ominaisuuksien harjoittaminen, on suurin ja pahin hyökkäys mitä vaatteet ja valot päällä suomalainen mies voi tehdä suomalaista naista kohtaan, sillä sehän on feministien mukaan "ahdistelua", "vallankäyttöä" ja "ei-toivottua tuttavallisuutta"!

Eli, teit niin tai näin, teet aina väärinpäin: olet huonompi kuin ulkomaalaiset miehet, jos et tee aloitteita tämän avuttoman ajopuusukupuolen "itsenäisen vahvan naisen" puolesta, mutta myös silloin jos olet aloitteellinen ja ulospäinsuuntaunut sekä puhelias, joudut tikunnokkaan ja todennäköisesti menetät työpaikkasi, maineesi yhteisössä ja saat rikosrekisterin.

Summa summarum 

Jos olet normaali, valkoinen suomalainen heteromies, et voi voittaa, vaan Me Too -kampanja, kuten feminismikin on nollasummapeliä, jossa sinä olet paha ja maksumies, kun taas feminismin muokkaama nykynainen ikuinen uhri ja mielivaltainen tyranni. Ja tietysti, myöskin se joka saa tuosta pelleilystä kaikki edut ja hyödyt - ulkomaalaisten miesten lisäksi - sillä kuten kerrottua, on tuplastandardit massakontrollin ase, ja niiden käytön voimme nähdä aatteissa kuten feminismi tai moniarvoisuus; eikö feministit ole suurin mahdollistaja ja mitä omistautunein puolustusasianajaja, mitä tulee ulkomaalaisten miesten suorittamiin (seksuaalisiin) kepposteluihin?Niinpä se paras promotoija MGTOW-liikkeelle, joka kasvaa huimaavaa vauhtia päivä päivältä, on nainen itse. Ja jos seuraava kappale ei ala soimaan päässäsi kuullessasi Me Too -kampanjasta seuraavan kerran, ole hyvä ja lue teksti uudelleen. 

Myöskin tämä seuraava, aihetta hieman laajammin käsittelevä teksti kannattaa lukea, joka tapauksessa:  

Ei kommentteja: