torstai 26. lokakuuta 2017

Kevennys: Näin rauhoitat anarkistit, vastamielenosoittajat ynnä muut "sananvapauden ystävät"

Noin viikko sitten pidettiin mielenosoitus sananvapauden puolesta.

Mutta koska anarkisteille on loogisinta vastustaa sananvapautta, oli heidän pakko mennä myös riehumaan paikan päälle. No, jos tämä kuulostaa epäjohdonmukaiselta, niin lukijalle tiedoksi, että näidän vappukulkueiden nimetkin olivat täynnä vihaa, tuhoa ja kuolemaa :"Tampere vihaa natseja", "kuolema fasisteille" jne. Kuulostaa todellakin melko perinteisiltä, kukkaiskansan rauhan ja rakkauden kulkueiden nimiltä, eikö? (Jostain syystä mieleen tulee eräs noilla hyveillä itseään markkinoiva uskonto). Tuosta selvästi huomaa, että kyseessä on porukka, joka sanoo taistelevansa epädemokraattisia, sananvapautta rajoittavia, väkivaltaisia natseja kohtaan - olematta koskaan itse sellainen.

Vaan, jos näidän mielenliikkeet eivät käy normaalilla tai sitä suuremmalla älykkyysosamäärällä ja loogisella päättelykyvyllä varustetun ihmisen järkeen, niin siksi varmaan kukaan ei tullut ajatelleeksi toimenpidettä, mikä on kuin laittaisi näille jättimäisille pikkuvauvoille tutin suuhun ja korvaisi astalon helistimellä - nimittäin, jos SVL:n "rasistinatsifasistit" olisivat tajunneet pitää anarkisteille Hitlerin puheita, olisi se ratkaissut tilanteen rauhanomaisesti.

Katso vaikka seuraava video, jossa antifanteille ja anarkisteille luetaan Hitlerin puheita, minkä seurauksena he ovat täysin myytyjä, eikä kenenkään tee mieli vetää kilareita!


Sitten jos nyt hieman vakavoidutaan, niin tähän porukkaan on kyllästytty jo muuallakin, ja heidän tyrannimaiset kasvot on nähty lopultakin, nyt myös Anonymous:in toimesta:Vaikka kyllähän se kummasti keventää mieltä, kun paha saa palkkansa. Antifa on terroristiliike, joka tukee muita terroristiliikkeitä, ei muuta.

Ei kommentteja: