torstai 5. lokakuuta 2017

Katso nyt 3 seuraavaa muslimiterroristien suunnittelemaa iskukohdetta!

Nyt kun on taas rytissyt, ja vieläpä ennätyslukemissa, on nyt syytä valistaa lukijaa, muutakin kuin vain jälkiviisauden muodossa. Se mainittakoon kuitenkin vielä viikonlopun iskuista, joita oli aina euroopasta Amerikkaan, että Las Vegasin iskun taustalla lienee mies, joka oli huhujen mukaan suvakki josta tuli muslimi(terroristi) - tämä tieto luultavasti tullaan pimittämään viimeiseen asti, eikä ihme, onhan - kuten sanottua - media pääasiassa punavihreiden poliittisten aktivistien käsissä, eikä se korppi korpin silmää tunnetusti noki.

Vaan, nyt asiaan.

Tässä siis terroristien itsensä vahvistamat, ja promotoimat, potentiaaliset iskukohteet:

1. ISIS varoitti amerikkalaisia muslimeita "suuresta iskusta, joka on tulossa", käskien heitä pysymään poissa julkisilta paikoilta.

ISIS Warns U.S. Muslims of New Attacks: Stay Out of Public Places

'We will explode, run over people by vehicles and cut off their necks'


Hyvinä ja huonoina uutisina se, että tämä isku voi olla jo ollut Las Vegasin isku - mikä meinaa sitä, että se ikävä kyllä on tapahtunut, mutta hyvänä puolena se, että se on tapahtunut, eikä täten enää mitään tämän isompaa pitäisi olla tiedossa.

Uutisen päivämäärä myös puoltaa sitä, että kyseessä voi olla tämä jo tapahtunut isku, mikä tosin samalla vahvistaisi ns. käännynnäisteorian, eli sen että kyseinen ampuja oli kääntynyt muslimiksi (sen vahvistaa myöskin ISIS).

Myös muuta siihen viittaavaa, kaavamaista ja hämärää liittyy juttuun:

Isis ei peräänny väitteistään – väittää sinnikkäästi olevansa Las Vegasin iskun takana, julkaisee tekijän jihad-nime
Isis ei peräänny väitteistään – väittää sinnikkäästi olevansa Las Vegasin iskun takana, julkaisee tekijän jihad-nimÄlkääkä kysykö miksi "totuusmedia" ei nähnyt tarpeelliseksi uutisoida tästä, sillä sehän olisi pelolle vallan antamista ja täysin väärin heitä kohtaan, joiden rikastuminen riippuu hallitsemattomasta maahanmuutosta. Myös suvakkien saamat verifiksit jäisivät tyystin saamatta, jos estämme terrorismia; jos he eivät voi tyydyttää verenhimoansa lukemalla yhä nousevista uhriluvuista ja uusista iskuista, sen sijaan he voivat seuraavaksi lähteä kuin vampyyrit tyydyttämään verenhimoaan kaduille. Todellakin, he rakastavat tuhoa, ja heidän käsityksensä rauhasta on se, minkä saa haudassa. Ei siis ihme jos he ovat kuin lapset jolta viedään lelu, heti jos terrorisrismia vastustetaan.

Nyt, joku voi kysyä, ihan aiheellisesti, että miten tämä liittyy Suomeen?

Jos et ole vielä huomannut, niin muslimiterroristit tekevät iskunsa eräänlaisina ketjuhyökkäyksinä tai kampanjoina, joten jos yhdessä paikassa pamahtaa, niin on erittäin todennäköisestä että heti perään tapahtuu myös muualla.

Fundamentin, jo vuoden 2014 lopulla tehty julkaisu, on osoittautunut lähes profetaaliseksi tietopaketiksi, eikä ihme sillä siinä tiedot perustuvat tietoihin joita vihollisemme on itse antanut, ja juuri siksi onkin käsittämätöntä, että päätetään olla antamatta pelolle valtaa, vaikka vastapuoli suunnilleen varoittaa ennen iskua: "Hei vääräuskoiset, me aiotaan seuraavaksi surauttaa rauhanrekalla erään tapahtuman läpi, ja vielä fileroida muutamat teistä kun ollaan saatu auto parkkiin. Ihan että tiedätte, ok?", ja vastauksenhan me tiedämme, älämölötyksen jossa toistellaan fraaseja tukkien korvat ja silmät: "älälälälälälälälä ei saa antaa pelolle valtaa älälälälälälälä".

2. ISIS kehottaa myrkyttämään kauppojen ruokavaraintoja.


ISIS tells its fanatics to poison food in Western supermarkets after testing the method on its prisoners in Iraq


He ovat testanneet jo tätä vangeillaan, ja ovat aikeissa siirtyä seuraavaksi suunnitelmista tekoihin. Tätä aiemmin liikkui vuotanut tieto siitä, miten heidän olisi ollut tarkoituksena toteuttaa tämä pitserioissa, mutta se haudattiin, sillä joko pitserian pitäjät eivät olisi suostuneet, tai tällöin syylliset olisi vain muuten ollut liian helpot jäljittää ja saada kiinni.

Ratkaisu? Tämä vaara voidaan ehkäistä ainakin lisätyllä valvonnalla - jo monessa marketissa on vartijoita sekä kameroita. Toivotaan, että ne pitävät vihulaisen poissa.


3. Junien suistaminen raiteiltaan.'IT'S TIME TO INSTIL FEAR'

Al-Qaeda terrorists teach fanatics how to DERAIL TRAINS and attack stations in the West in chilling new terror manual

Tällä kertaa kyseessä on Al-Quida, joka myös jakaa 19 sivuista manuaalia, jossa on ohjeita tämän toteuttamiseen.

Tämä ärsyttää allekirjoittanutta, etenkin kun hänen pitäisi lähteä eräälle junareissulle tässä joku päivä, ja nauttia rautateista, junakyydistä ja ruskaisista maisemista.

No, tämän ehkäisynä toiminee se, että tätä lienee aika vaikea onnistuneesti toteuttaa, ja nyt kun talvi on tulossa me tiedämme että VR:n kanssa menee terroristillakin hermot, sillä kyseiset junat eivät inahdakkaan jos raiteilla on lehtiä ja jos sataa lunta. Tai vettä. Tai joskus jos on "liian poutaista". (Tai sitten jos Bernerin Anne ehtiää myymään rautatieverkostomme ja junamme jollekin kansainväliselle kapitalistille, voi olla ettei niitä tarvitse enää tavallisen kansalaisen muutenkaan käyttää - kilpailuttaminen kun silloin kääntyy kansalaisen kannalta sikäli ikävästi päälaelleen, että kapitalisti voi kyykyttää kuluttajaa, siinä missä kuluttajalle ei juuri jää kilpailutettavaa kun kerran on vain yksi vaihtoehto mistä valita).

Lisäksi kohteiksi kirjanen kertoo olevan parhaita Englannin ja Ranskan - mikään hyvä teko, kuten uuden kotimaan antaminen ei siis jää taaskaan rankaisematta - joten Suomi ei liene ykkösenä listalla.

Summa summarum: Kuten tarkkaavainen lukija huomaa, jokainen nyt jo vuoroaan odottava ja suunnitteilla oleva isku on sellainen, että se ei vaadi ulkopuolista uhkaa, vaan sen toteuttajaksi haetaan nimenomaan maahan haittamaahanmuuton kautta päässeitä jihadisteja, jotka tekevät nämä iskut vapaaehtoisesti, jos niin on ollakseen. Paras suoja heille ja heidän pyrkimyksilleen, on olla "antamatta pelolle valtaa" ja "unelmassa" (multikultikuplassa) eläminen.

Tai no, kuten Las Vegasin isku (sikäli jos huhut tekijän poliittisista taustoista ovat totta), ja lisääntynyt antikansallismielinen, "suvaitsevaisuusmellakointi sekä parempi väkivalta fasismia vastaan" osoittaa, ei enää tarvitse olla edes muslimi jotta voisi harjoittaa jihadia, vaan sen pyytettöminä apulaisina (ja terroristeina itsekin) ovat antifantit, eli suvakkien oma terrorijärjestö. Se ei vain tue islamistista terroria, vaan myöskin kilpailee heidän kanssaan siitä, kuka edustaa puhtainta mahdollista pahuutta: he eivät vain vihaa lähimmäisiään, isänmaataan, sukuaan, naisia, lapsia ja miehiä, sekä kaupunkien irtaimistoa, vaan myöskin eläinten kivulias ja tuskallinen kuolema on nyt heidän sydäntään lähellä; eikä ihme, sillä koiria ei islamissa katsota hyvällä, joten tässä saa senkin solidarisuuden osoituksen hoidettua samalla:

Eli amerikkalainen Antifa for Islam-järjestö ("Antifa Islamin puolesta") on jakanut somessa viestiä, jossa neuvotaan myrkyttämään vääräuskoisten väärän mielipiteen omaavien koirat, kylvämällä näitä myrkkyä ja nauloja sisältäviä namusia pitkin ulkoilumaastoja.

Kyllä, kyseessä on amerikkalainen kampanja, mutta antifa on kansainvälinen anarkistiorganisaatio (mikä on hassu oksymoroni, mutta myös hyvin epätodenäköistä - tuskinpa mitään kansainväläistä organisaatiota johdettaisi ja rahoitettaisi muutoin kuin keskusjohtoisesti - antifan funktio on vain ja ainoastaan subversiivinen, ei muuta) , ja kuten tiedämme, niin esim. suomalainen femakkoskene on niin tuontikamaa amerikasta, että he eivät edes vaivaudu aina kääntämään termiensä nimiä, vaan tuloksena on kerrassaan karmaisevaa finglishiä, kaiken muun degeneraation lisäksi. Siispä, siksi myös Suomessa kannattaa olla tarkkana jos omistaa koiran. Olisi tosin mielenkiintoista saada tietää, että miten moni suomalaisista koirakuolemista on näiden kepposteluista johtuvia?

Se myös on mielenkiintoista miten näiden tahojen yhteistyö on nyt entistä saumattomampaa ja kuinka yhtäläisyydet heidän ja heidän toimintatapojensa kesken, lisääntyvät päivä päivältä. Esim. niin anarkistit kuin muslimiterroristitkin, molemmat omaavat jopa samanlaiset univormut, yhdemukainen univormu tietysti on agendan kannalta hyvin johdonmukainen asia, sillä molemmilla se on länsimaisten yhteiskuntien ja kansojen tuhon ja islamisaation edistäminen.

With friends like these ... Left-wing extremist group DEFENDS halal boss' claims Australian women need Muslim men to fertilise them - calling critics 'racist'
Puhumattakaan nyt siitä, miten tällainen järjestäytyminen anarkisteilta on yhtä hassua kuin se, että näin suvaitsevainen porukka pitää itseään suvaitsevaisuuden lähettiläinä ja kuinka  nyt tämä "vegaani-ISIS" löytänyt jälleen uusia ulottuvuuksia lemmikkien tappamisen muodossa.

Mitä tästä voi vielä sanoa?

Kyseessä ei ole vain kansamme tulevaisuus ja kohtalo, vaan tässä on vastakkain elämän ja kuoleman, kasvun ja tuhon voimien keskinäinen taistelu.

3 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Olen odotellut milloin tapahtuu biologin isku. Ebolaa ei ole saatu hävitettyä, vaikka se on saatu hyvin rajattua. Vapaaehtoistyötä tekevä ebolapotilaita hoitava kulttuurinrikastuttaja voisi tahallisesti tartuttaa itseensä taudin. Lentokoneessa matkalla esim. Eurooppaan voisi jo aloittaa kulttuurinrikastamisen, ja kohdemaahan päästyään mennä rentoutumaan urheilutapahtumiin, konsertteihin, oopperaan, eduskunnan lehtereille jne.
Tämähän on tietysti mielikuvituksen sivuraide, mutta hyvän dekkarin siitä voisi kirjoittaa...

XeimA kirjoitti...

Hyvä huomio, varmaankin ainakin mukavuudenhalu on yksi syy miksi tuota ei olla vielä koitettu - tehokastahan tuo tosiaan on, sillä pandemian saa yllättävän helposti kertomallasi tavalla käyntiin - nimittäin onhan se paljon vaivattomampaa huutaa islamistinen loitsu ja posauttaa itsensä tai tulla lopetetuksi riehumisen jälkeen, kuin että kärsisi tuskallisia oireiluja.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Mutta täytyy muistaa ne 72 neitseellistä rusinaa, jotka odottavat... Ja voihan metodeja kombinoida?!
Edelleen, vain dekkarin ideoiksi nämä ajatusvinksahdukset.