keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Turun iskun aftermath: Jussi Halla-ahosta TS-lehteen ja uusiin löytöihin!

Tämä teksti on koostettu, alkuperäisestä Turun terrori-iskusta kertoneen tekstin yli jääneestä materiaalista - ei siksi, että materiaali olisi sekundaa, vaan siksi koska kyseisestä laajasta ja syväluotaavasta tekstistä oli yksinkertaisesti pakko jättää jotain pois - ja koska tämä  on edelleenkin ajankohtainen aihe, julkaistaan materiaali tässä ja nyt, eikä vasta 15. päivä (materiaalin julkaisu jossain tulevaisuudessa ilmestyvässä "Fundamentin leikkaamon lattian helmet"-kokoomateoksessa ei palvelisi ketään, johtuen huonosta ajoituksesta). Tosin, tekstiä on rikastettu (pun unintended) viimeisimmillä päivityksillä, ja sitä on kirjoitettu luonnollisesti ajankohtaisempaan muotoon. 

On kulunut kokolailla nyt kuukausi kun tätä aihetta on käsitelty aiemmin, joten on tullut aika nostaa tämä kirjoitus mappi Ö:stä/"jätetään se nyt hautumaan"-arkistosta, etenkin nyt kun juttuun on saatu päivitystä.

Aloitetaan päivityksellä:

Viimeisin päivitys: Turun iskun tekijän taustakartoitus

Poliisin mukaan Turun iskun tekijän taustalta, ei löytynyt mitään keskusjohtoista organisaatiota, tai käskytystä. 

Miten tämä tulisi käsittää?

No, Virallisen Totuuden (TM) narratiivissa tämä tietysti yritetään kääntää siten, että "nyt on rasisminatsit servattu, ei ole ollut mikään järjestö tämän taustalla - R(A)AJAT AUKI ja kaikki tulokkaiden taustojen tarkistukset  kiellettävä lailla!!!!"

Tosiasiallisuudessa tuo löytö, jos se nyt jää lopulliseksi totuudeksi asiasta, ei suinkaan ollut monikulttuurisen unelman laariin satanut löydös, vaan jotain, mikä on nimenomaan myrkkypistos "unelman" eliniänodotteelle, sillä jos kerran tämä muslimi on täysin vapaaehtoisesti ja ilman  minkäänlaista terroristiorganisaation käskyä kirjoittanut manifestin, huutanut allahu akbaria, ja puukottanut "vääräuskoisia", eikö se nimenomaan todista oikeaksi sen "rasistien" väittämän, jonka mukaan kyseessä tässä ja muissa vastaavissa iskuissa on ensisijaisesti islam, joka täten on yhteensopimaton sekä sopeutumishaluton uskonto ja kulttuuri, sen edustajistoa myöten - sen sijaan, että tämä viimeisin havainto tukisi Virallisen Totuuden (TM) narratiivin mukaista "yksikään terroristi ei ole muslimi, ei edes muslimiterroristi"-opinkappaletta? (Ja ei, tässä ei sanota, että jokainen heistä tekisi niin, vaan esitetään vain kysymys).

No mutta! Eihän sellaista saa sanoa, ajatella, kuulla, nähdä, tai edes miettiä! Sellainen näet on rasisminatsismia, ja täten täysin vastoin Virallisen Totuuden (TM) kehittäjien ja edunsaajien voittoa "kansan hyvinvointia ja yhteistä Unelmaa".

Saa siis nähdä milloin tuo "virhe" huomataan, ja valitaan Virallisen Totuuden(TM) narratiivin kannalta "se pienempi paha" ja todetaan, että kyseessä oli yksiselitteisesti keskusjohtoinen terrorititeko, eikä sen pohjalta voida sanoa että islamissa, ja/tai sen edustajissa olisi mitään vikaa, vaan myöskin jatkossa paras ase terrorismia vastaan on suvaitsevaisuus ja rajojen avaaminen.

Nyt, fakta on se, että meitä kansallismielisiä yhdistää koti, uskonto ja isänmaa - eritoten jälkimmäinen - ne yhdistää myöskin heitä, jotka ovat julistaneet sodan meille, ja jotka eivät lopeta ennen kun "Suuri Saatana" lampaineen on heidän valtansa alla. (Eromme on mm. siinä, että meillä on isänmaa, heillä taas on sen laajennus hakusessa, profeettansa sanan velvoittamana - meidän kannalta tässä on täten kyseessä nimenomaan puolustussota!). Näiden rintamien välissä puolustustamme sabotoivat, sairauttaan ulisevat suvakit, tulevat ennen pitkään tallatuiksi sotatantereelle, jonka he itse tänne tuovat. He tulevat oman sairautensa kuluttamiksi, kaatuneiksi omaan degeneraatioonsa ja utopistiseen (dystopiseen) mahdottomuuteensa. Tästä syystä meidän on pidettävä kiinni siitä mikä on hyvää ja mikä tuo meille voiton ja tulevaisuuden.Aiemmin tapahtunutta: Jussi Halla-aho, TS-lehti ja "Avulias Ahmetti"

Jussi Halla-aho, MV-lehti ja Turun sanomat olivat ottaneet yhteen tämän puukkoiskun jälkipyykin tiimoilta. Oli jotenkin odotettavaa, että joku Virallisen Totuuden (TM) äänitorvi pahoittaa mielensä MV-lehden kannanotosta, mutta maailmanloppu starttasi etenkin silloin kun Jussi Halla-aho jakoi tämän MV-lehden jutun. Turun Sanomat/sen toimittelija unohti paniikkireaktiossaan sen, että se on kyseisen lehden ja sen toimittelijan vastuulla on hoitaa väittämänsä todistaminen, sillä todistustaakka on heidän, ei lukijoiden. Röyhkeys massakontrollin aseita lkäyttäessä on jo melkoisella tasolla, kun lukija haastetaan oikeuteen koska ei ole uskonut hänelle syötettyä narratiivia!

Olisitko uskonut, että tässä on kyseinen TS-lehden toimittelija? 

Mitä tulee itse kiistakapulaan, eli "Auttavaisen Afganistanilaiseen", niin allekirjoittanut sanoo asiasta vain sen verran, jos nyt TS:n jutun henkilö oli lehtikuvissa esiintynyt ruutupaitamies, niin eipä häntä ainakan väitetyissä avustushommissa näkynyt netissä  nähdyissä kuvissa ja videoissa, sen sijaan eräässä kuvassa ja videossa oli ruutupaitainen, ulkomaalaisperäisen näköinen mies, katselemassa vierestä, kun suomalainen hoiti haavoittunutta naista. Jos siis TS omaa muita todisteita, niin ne toden totta olisi paikallaan näyttää meille muillekin!

Asiaa on siis kiintoisa jäädä seuraamaan, sillä "avulias Ahmed" on lupautunut todistamaan tämän jopa oikeudessa, joten voidaan sanoa, että panokset ovat korkealla tässä tapauksessa.

Asiasta ei voi sanoa tästä sikäli muuta kuin sen, että on kiintoisaa nähdä mikä se totuus loppujen lopuksi sitten on. Tällä hetkellä tosin tuntuu siltä, että osapuolet ovat tyytyneet tasapeliin, eikä kumpikaan ole kiinnostunut jatkamaan kistaa.

Vaan, ihan vertailuksi voidaan silti sanoa, että eipäs haittaa, kun saman tekee eturyhmäläinen!

”Husu” Hussein myöntää levittäneensä väärää tietoa ”muslimipuukotuksesta”: ”Ei ollut mitään syytä epäillä kertomusta”

MV-lehdestä tipahti tutkintapyyntö, ja poliisi tutkii Jussi Halla-ahon "vihakampanjaa", mitäs Husun kanssa tehdään?

Ai niin, se oli vain "inhimillinen erehdys, eikä sellaisesta saa toista moittia, etenkin kun se oli hyvän asian puolesta".

Mitäs Fundamentissa on sanottukaan?

Tuplastandardit ovat massakontrollin ase, ja kertaus on opintojen äiti.

Eritoten tuo "vihakampanja" on kyllä uskomaton syytös - missä muka olemme nähneet Jussi Halla-ahon sellaista lietsovan? Kyllä kyseessä on akuuttia kuumotusta kokeneen, suvaitsevaistoon kuuluvan toimittajan uhriutuminen, kun kansa antoikin haisevan vastalauseensa.

Vaan, eihän tämän nykyisin pitäisi tulla enää yllätyksenä.

Tässä edellisessä, syväluotaavassa, ja kattavassa tekstissä oli käsitelty näitä median esittelemiä "terroristinehkäisymamuja", jotka jättävät "suomalaiset vellihousupottunokkapersujuntit varjoonsa, räpläämään puhelimia", samoin kyseisessä tekstissä sanottiin, miten toimittajista on huolestuttavan iso osa - ei suinkaan puolueettomia tiedonvälittäjiä, vaan täysin agendastaan tietoisia poliittisia aktivisteja.

Ongelmana on vain se tilanne, jossa meidän on joko valvottava toimittelijoiden ja lehtien (julkaisu)politiikkaa, samalla kun meitä yritetään lain voimaisesti saada nielemään mukisematta se mitä ne meille yrittävät syöttää!

Ja ai niin, vielä yksi juttu: eräs mamuauttajista on jo pitkän aikaa pitänyt Youtube-kanavaa, jossa on mm. puolesta puhumista monikulttuurisemman Suomen puolesta:


Allekirjoittanut ei yleensä usko salaliittoteorioihin, mutta joutuu jälleen esittämään kysymyksen: eikö tämä olekin kerrassaan perhananmoinen sattuma?

Joku salaliittoteoreetikko voisi jopa pitää outona sitä, että nämä laupiaat samarialaiset olivat sattumoisin mies, joka odottaa turvapaikkaa, ja mies joka on tehnyt propagandavideoita monikulttuurisemman huomisen puolesta?

Vaan älä sinä, kansalainen, sellaisia ajattele, vaan tee kuten videollakin kehotetaan ja "vapauta mielesi", toistellen seuraavaa uskontunnusta:

Suvaitsevamattomuus suvaitsevaisuutta
Et voi olla rasisti valkoisia kohtaan
Et voi olla seksisti miehiä kohtaan
Puolueellisuus objektiivisuutta


Ei kommentteja: