tiistai 12. syyskuuta 2017

Eikö Sinuakin harmita?

Nyt kun tässä taannoin Finlayson näytti miehille kollektiivisesti keskisormea (tosin uho loppui lyhyeen, ja nyt kyseinen firma on jo palannut ruotuunsa), on syytä kysyä pari kysymystä:

Eikö sinuakin harmita, että joudut ostelemaan homosaatiolakanoita ja vieläpä kalliimalla kuin naiset?

Eikö sinuakin harmita, kun rankan VOK-vapaaehtoispäivän/"kaikki valkoiset ja rmuut rasistinatsit pitää tappaa"-suvaitsevaisuusmielenosoituksen jälkeen tulet kotiin, ja löydät vaimosi Abdin seurasta juuri petaamiesi ja ostelemiesi Finlayson-lakanoiden välistä, jonka seurauksena poistut itkien huoneesta Abdin karjahtaessa "ULOS RASISTI!", juomaan lohduttavaa raakasuklaasoijapirtelöäsi ja pyyhkimään kyyneliäsi ed. mainitun firman pyyhkeisiin, miettien että mikä meni väärin kun sinua haukuttiin rasistiksi, kaiken tämän jälkeen?

Nyt sen kaiken on aika loppua, sillä on tullut parannuksen aika!

(Vaikkei edellä kirjoitettu koskenutkaan sinua, ole hyvä ja lue silti eteenpäin)

Nimittäin, vastarintaliike ja vastavoimana toimiva, takuulla poliittisesti epäkorrekti Xeimian Design jälleen shokkaa tätä feminismin strap on:illa raiskaamaa kansaa tarjouksella, jossa miesten ei tarvitse maksaa enempää kuin naisten!

Kyllä luit oikein! Tarjous koskee kumpaakin sukupuolta, niin miehiä kuin naisia!

Sellaista on elämä nykyisin, suvakit ovat heitä jotka näkevät kaikkialla rasistinatseja, mutta itse jaottelevat ihmisiä hierarkioihin, rotuihin ja antelevat näille omia sääntöjä. Samalla kun feministikapitalistit edistävät tasa-arvoa, taistelemalla seksismiä vastaan seksismillä.

Onneksi on vaihtoehto.

Vaan, mikä on tämä tarjous josta on puhe?

Se on seuraavanlainen:
15% pois kaikesta
Voimassa: 12 - 18.9. 2017
Kuponkikoodi: 150917
Kauppa: XeimianDesign (klikkaa tästä itsesi kauppaan)

Näin toivuttasi suvakkipsykoosista &/ feminismitartunnasta, voit esimerkiksi parantumisen tai ihan vain protestin merkiksi ostaa vaikkapa tämän, säihin sopivan hupparin, ja nauttia juomasi tästä kupista, ollen kuin tämä mies tässä, vastatessasi kysymykseen, mitä mieltä olet naisista ja tasa-arvosta:


(Vaikkei edellä ollut koskisi sinua, vaan kuuluisit heränneisiin ja punapilleröitöihin, on tämä takuulla myös silloin mukava yllätys, eikö? Tiesimme että se olisi!).

Ei kommentteja: