maanantai 28. elokuuta 2017

Näin Finlayson rikkoo ihmisoikeuksia ja vihaa miehiä

On harmi, että Finlayson lähti tälle linjalle. Allekirjoittanut on pitänyt siitä firmasta, mutta nyt se on joutanut boikottilistalle.

Se on kyllä tehnyt kaikkensa sille pääsemiseksi.

Tämän firman imagon uudistamisen alkuperä lienee omistajain vaihdoksessa - he toden totta "räjäyttivät koko yrityksen":

"Räjäytettiin koko yritys" - Uudet omistajat nostivat Finlaysonin pinnalle


Siispä, katsotaanpa nyt tätä viimeisintä tapausta:

IL: Tasa-arvovaltuutettu tutkii Finlaysonin kampanjan laillisuuden – Tempaus jakaa odotetusti tunteita sosiaalisessa mediassa

Eikä asiaa juurikaan paranna se, että jopa ministeritasolla tätä pidetään hyvänä asiana:

Missä kapitalismi, siellä sorto ja sikailu

Jo aiemmin Fundamentti on tuonut ilmi, että pariutumisen kapitalisteja ovat naiset, ja kapitalismi on monilla tavoin ollut pillipiiparina naisille ja feminismille; tupakkakapitalisti sai naiset polttamaan, kun markkinoi lähinnä miesten röyhyttelemät tupakat "vapaussoihtuina" naisille. Naiset shoppailevana ja muodin perässä menevänä, joukkosieluisena sukupuolena ovat muutenkin erinomaista riistaa kapitalismille. Heille on paljon helpompi markkinoida tuotteita, ja etenkin tunnepohjainen mainonta on tässä suhteessa kuin suunniteltu naisille. Nyt sitten kun vedotaan feminismin istuttamaan ja vahvistamaan naisten narsimiin, jossa heidän julistetaan olevan maailman napoja, on lopputulos taattu. (Mika Waltari totesi että naisen hyve on kuin vaha, joka sulaa sitä lämmittäessä. Se pätee myös "valvetuneisiin" naisiin, jotka unohtavat aatteensa heti, kun uusin iPhone on kaupassa.)

Nyt Finlayson pelaa täysin kuten feminismi, eli jos normaalisti feminismi riistää miehiä ja maksattaa näille naisten edut, niin Finlayson epäilemättä maksattaa tämän kampanjan miehillä, naisten eduksi. Tietysti vieläpä mahdollisimman miehiä halveksuvalla tavalla.

Symbolisena eleenä, voitot tästä kampanjasta lahjoitetaan feministiselle Naisasialiiton unionille, joka ei hyväksy miehiä jäsenikseen, eli voitot menevät "hyvään tarkoitukseen".


Laki vs. tuplastandardit


Finlayson ottaa kantaa palkkaeroihin: naiset maksavat syyskuussa 17 prosenttia vähemmän pyyhkeistä ja lakanoista – ”Totta kai me rikomme lakia”

”Totta kai me rikomme [lakia], kyllä me sen tiedämme. Tämähän rikkoo varmasti tasa-arvolakia, mutta tämä oli ihan tietoinen ja harkittu riski. Emme halua antaa lain estää meitä puhumasta vääryydestä”, Kurttila sanoo.

Laki yksiselitteisesti kieltää syrjimisen sukupuolen nojalla ja mikä parasta, Finlayson on täysin avoin asian suhteen, eli se ei vain halveeraa miehiä, vaan se halveeraa myöskin lakia. Tämähän sopii kapitalistille - kapitalismille on ominaista ns. piilonihilismi, jossa ei ole mitään arvoja, paitsi ne jotka ovat pinnalla ja joita tunnustetaan omaksi edukseen - sillä kapitalismissa ei toki ole kyseessä se, että ahkerin rikastuu, vaan se että raha on valtaa, jolloin rikkain on se joka on pyramidissa korkealla. Siispä, tämä "rikomme lakia ja tiedämme sen"-tempaus ei eroa sukupuolisortona lainkaan siitä, jos vaikkapa joku tehtaan omistaja laskisi jätteet vesistöihin ja toteaisi "hällä väliä, tuo tänne sakko, minulla on kyllä varaa maksaa se".

Kuluttajavirasto ja tasa-arvovaltuutettu muistuttavat, että sukupuoleen perustuva hinnoittelu on kielletty sekä Suomen laissa että EU-direktiivin perusteella. Sukupuoleen perustuva syrjintä elinkeinotoiminnassa on kielletty myös rikoslain perusteella. - Lähde
Lue myös: https://fi.wikipedia.org/wiki/Syrjint%C3%A4

Vaan on mielenkiintoista miten tässä käy. Lakia on selvästi rikottu, joten seuraukset ovat ne jotka kertovat paljon asioiden tilasta; tuplastandardit ovat massakontrollin aseet. Siispä saa nähdä onko jälleen toiset tasa-arvoisempia kuin toiset.


Hyvältä näyttää sikäli, että feministien röyhkeät rikokset ihmisyyttä vastaan ovat jo alkaneet saada aikaan vastareaktioita:

Rikkoiko ministeriö tasa-arvolakia? Naisvaltaisesta sote-työryhmästä kanneltu


(Eräs todennäköisyys onkin, että jos tämä napsahtaa Finlaysonin näpeille, he uhriutuvat "tasa-arvon marttyyreina", mutta se tie tulee olemaan turmion tie pitkässä juoksussa.)

Ihmisoikeusrikkomuksia, toinen toisensa perään

Jos tässä ei ollut vielä kyllin ihmisoikeusrikkomuksia, niin lisää on tiedossa:
Kielteisestä palautteesta aimo annos on tullut Kurttilan mukaan miehiltä.
”Suomessa ihmettelen tätä miesten raivoa. Jos näkisin jonkun ottavan puheeksi palkkatasa-arvon korjaamisen, niin jumalauta pitäisin suuni kiinni siinä kohtaan. Sieltä ovat peräkammarin ihmiset nousseet taas puhumaan”, hän sanoo.

Tässä näemme feminismin luoman sairaan mieskuvan: miehet jotka eivät salli silmilleen hypittävän, tai päältään käveltävän ovat "peräkammarin poikia" tai muuten reppanoita. Kun taas feminismin luoma kuohilas ja naisen ohjailema lobotomiapotilas, "uusuros" (engl. numale), puolestaan on tavoittelun arvoinen (alennus)tila, ja tosimiehen malli!Tämä miesten reaktio on oikein ja hyvä! Se osoittaa että toivoa on! Miehuus kytee, ja nousee kuin Feenix tuhkistaan.

Entäs häpäisykielen käyttö (engl. shaming language), jota tässä tapahtui? Se on ilmiö jota Fundamentti on käsitellyt monesti. Sen mekanismi menee kutakuinkin niin, että feministi (myös suvakit harrastavat tätä) hävitessään väittelyn ja huomatessaan että hänen hauras argumenttinsa on murskana, hyökkää toisen henkilöä vastaan, ja tämä hyökkäys on yleensä joku tolkuttoman kulunut ja väsynyt loukkaus, joita käytetään muutoin lähinnä peruskoulun välitunneilla. Tämän hetken eniten muodissa olevat ovat katkeruuteen vetoaminen, tai miehelle lällättely siitä, että hän ei ole saanut seksiä (nämä kaksi ovat jo niin tuttuja ja universaaleja, että niille on omat värikooditkin! Lue koko luettelo tästä). Jälkimmäistä käyttävät lähinnä lutkat, jotka tietävät ettei heillä ole mitään muuta tarjottavaa miehelle kuin seksi, joten he tästä syystä pyrkivät asettamaan itsensä pimppeineen jalustalle. Kuitenkin tämä kaikessa miesvihassa, ja ennen kaikkea vihassa naisten syrjimiä miehiä kohtaan sekä asiattomuudessaan on jo sinällään jos ei nyt ihmisoikeusrikkomus, niin sen sympatisointi Finlaysonin toimesta.

Lue lisää aiheesta:

Seksi on nyt ihmisoikeus ja seksittömyys hoidettava tila!


Tämä kaikki todistaa ettemme tarvitse feminismiä, vaan maskulismia.

Naisen euro-myytti - hiekalle rakennettu perusta


"Kampanja syntyi vaimoni ansiosta. Hän oli syystäkin tuohtunut siitä, että yhä 2010-luvun Suomessa naisen euro on miesten euroa pienempi. Päätimme Finlaysonilla, että me voimme ainakin osaltamme tehdä jotain. Tiedämme, että kampanja voi synnyttää myös närää, mutta velvollisuutemme on puhua tästä epäkohdasta välittämättä siitä pahoittaako joku mielensä", Finlayson toimitusjohtaja Jukka Kurttila sanoo. - Lähde

Tätä sortokampanjaa, kuten monia muitakin feministien nollapelitavoitteita perustellaan naisen eurolla. Kyseessä on yksinkertaisesti siis myytti, jolla ei ole mitään tekemistä tosiasioiden kanssa.

Lyhyenä selityksenä on siis se, että naiset tekevät vähemmän työtä ja pienempi palkkaisilla aloilla kuin miehet, jolloin pienellä laskennallisella, 100% tarkoitushakuisella, kikkailulla asiat saadaan vastaamaan feministipropagandaa.

He joita kiinnostaa asiasta pidempi oppimäärä, suositellaan tutustumaan seuraaviin linkkehin:

Miesten ja naisten palkkaero on 17,6% - mutta samoissa tehtävissä ero katoaa lähes täysin


PS. Nyt kerran kun Finlayson on aloittanut, niin mitä suotta jarruttelemaan. Seuraavaksi voisi olla varsin johdonmukaista aloittaa naisille oma burkha-kampanja!Viihdearvo olisi tolkuton, jos modernit, avarakatseiset ja kansainväliset naiset saataisi pussittamaan itse itsensä, ja vieläpä maksamaan siitä - tämä kaikki tasa-arvon nimissä!

PPS. Koska Finlaysonin Kurttila tämän myötä myönsi, että he syrjivät naisia palkkauksessa, odotamme innolla että he joko 1) korjaavat asian 2) eivät korjaa asiaa, vaan jatkavat kaksinaismoralistisella feministilinjalla.

Ainakin asian kommentoiminen sai aikaan melkoista takeltelua:

Tienaavatko miehet ja naiset Finlaysonilla yhtä paljon, toimitusjohtaja Jukka Kurttila?


Samoin, mikä onkaan se uusi ja innovatiivinen tapa tarkistaa ihmisen palkkatulot, kuin palkkakuitit, oi tasa-arvon lähettiläs, Jukka Kurttila?

Ehkä jonain päivänä saamme vastauksen näihin kysymyksiin!

PPS. Ei, et kokenut Mandela ilmiötä, vaan tekstiä on muokattu: tekstiä lyhennettiin poistamalla alun pohjustus, ja mukaan lisättiin pari tekstiriviä kommentaaria, sekä uusi linkki. Näin saimme tekstistä hieman lyhyemmän ja ytimekkäämmän. Kiitos.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri oli radiossa Finlaysonin toimitusjohtaja Kurttilan kommentit. tldr; uhriutuminen x100.

XeimA kirjoitti...

Hah, ja näinhän siinä sitten kävi. :)

Kirjoitukset toteutuivat: "(Eräs todennäköisyys onkin, että jos tämä napsahtaa Finlaysonin näpeille, he uhriutuvat "tasa-arvon marttyyreina", mutta se tie tulee olemaan turmion tie pitkässä juoksussa.)"