maanantai 7. elokuuta 2017

Hyysärin sanomien yhdistetty valkopesu- ja miesvihakampanja

Ensimmäisenä mainittakoon, että mainittu "Hyysärin sanomat" on siis Fundamentin antama nimitys julkaisulle nimeltä Helsingin sanomat - toki, se on kuvaavampi kuin lehden oikea nimi, mutta toisaalta onhan Helsinki pian läpimätä, joten molemmat nimitykset viestivät lukijalle, että kyseessä on hyysärin julkaisu muille kaltaisilleen.

Tällä kertaa meillä on tarkasteltavana kaksi yllättävää valkoisen heteromiehen rikosta, joista yllättävän tekee se, sillä kumpikaan niistä ei ole valkoisen miehen rikoksia, paitsi erittäin epätoivoisella, älyllisellä akrobatialla (jonka seurauksena tosin tämä "akrobaatti" kannetaan esiintymislavalta pois ensiavun toimesta, täysin uskottavuutensa menettäneenä).

Tämän kertainen uutiskatsaus ei vain todista Fundamentin oppeja, vaan myöskin selittää oivallisesti esimerkein sen, miksi tietyt mädättäjätahot tapaavat toistella iskulausetta "rasismi ja naisviha kulkee käsi kädessä".

Viiden pisteen vihje: projisaatio
Kolmen pisteen vihje: asioiden kääntäminen päälaelleen

Vastaus jutun lopussa.

Vaan, tässä tarkasteltavina olevat tapaukset, joissa yhdistyy eturyhmien valkopesu sairaalloiseen miesvihan lietsomiseen.

Ensimmäinen tapaus:

Ruotsalaisfestivaalin päätös oli poikkeuksellisen vahva kannanotto raiskausuutisiin – moni kysyy, oliko se ainoa syy tapahtuman perumiseen


Eiköhän jokainen tiedä, että ketkä kullannuput ovat olleet toteuttamassa itseään naisten ahdistelun merkeissä, mutta koska olemme niin epäseksistisiä ja ei-rasistisia, me syytämme tästä käytöksestä puolta ihmiskuntaa, eli kaikkia miehiä, sen sijaan että myöntäisimme vastakkaisten kulttuurien täydellisen yhteensopimattomuuden ja täten moniarvoisen yhteiskunnan mahdottomuuden.

Koska monikulttuurinen unelmayhteiskunta on osoittanut käytännön tasolla olevansa täysin mahdoton utopia, pitää vaikka ennemmin rikkoa omia periaatteitaan vastaan, kuin myöntää olleensa väärässä.

Todellakin, esim. feministit sanovat taistelevansa seksismiä ja rasismia vastaan, eli sitä vastan että tehdään yleistyksiä, saati sitten syytöksiä toisen sukupuolen ja rodun suhteen, mutta tilaisuuden tullen syyllistytään juuri siihen että mennään "se on kaikki miesten syytä"-linjalle. Se jos mikä on edistyksellisyyttä ja suvaitsevaisuutta!

Hauska yksityiskohta: Ruotsissa tehtiin ihmiskoe, jossa toisessa oli jaettu tietylle ryhmälle ilmaislippuja festareille, samalla kun oli saman kokoinen festari, jossa niitä ei jaettu .

Lukija arvanneet tässä vaiheessa jo, että kumpi näistä festareista säästyi seksuaalisilta ahdisteluilta ja muilta vastaavilta?

Voisiko sillä olla jotain tekemistä esim. yleisön koostumuksen kanssa?

Toinen tapaus:


Nuoret miehet lykkäävät isäksi ryhtymistä niin kauan, että monelta jää lapsi tekemättä – se on outoa, sillä biologisesti näin ei tarvitsisi olla

Jaa, että miehetkö ne nyt ovat heitä jotka ovat seksissä valitsijoita ja jotka eivät halua lapsia tai perhettä?

Entä koska Hyysärin sanomat tai muut feministisen maailmankatsomuksen omaavat julkaisut ovat alkaneet piittaamaan tieteestä ja biologiasta?! (On lisäksi kerrassaan hävytöntä, että he olettavat tällä tapaa, jutun yhteydessä, sukupuolen)

Onko tämä jostain rinnakkaistodellisuudesta vai onko naisten hypergamian kulta-ajan ja miehiin kohdistuvan seksuaalisen syrjinnän riivaamana aikakaudella joku oikeasti noin pihalla, vai onko kyseessä vain tietoinen valehtelu massoille?

Kaksi jälkimmäistä lienee totta - jolloin jokainen voi miettiä sen puun hedelmiä; tuottaako se naisia, jotka ovat vaimo- ja vuoden äiti-matskua, vaiko naislapsia joita jaksaa juuri ja juuri sen yhden yön?

Fundamentti julkaisi seuraavan, tätäkin kehitystä luotaavan jutun jo alkuovuonna:

Naisten itku ja valitus nousee Helsingistä (+ 3 syytä)


Se, miksi tälläistä väitetään on siinä, että moniarvoisuuden sääntöjen mukaan, eturyhmillä on koskemattomuus, eikä heitä saa syyttää mistään, sen sijaan he ja heidän lobbarinsa saavat syyttää (ja riistää) kaikesta enemmistöä, eli uhrejaan.

Niinpä kun nyt feministien luoman sinkkuelämää-dystopian ja rappiollisen naisten kullikaruselliajelemisen seuraukset on nähty, pitää siirtyä damage control-moodiin, ja tietysti syyttää miehiä siitä, mikä johtuu yksinomaan naisista.

Nainen on sukupuolista se joka valitsee, joten tämä kehitys on yksinomaan naisten syytä.

Sen lisäksi, että tämä artikkeli koittaa kääntää tämän miesten syyksi, se pyrkii tällä myöskin tekemään kaksi muuta asiaa:
1. Nyt kun seksi- ja parisuhde on myönnetty ihmisoikeudeksi (lue juttu tästä), mikä tekee tällöin naisista seksuaalisen syrjijän ja ihmisoikeusrikkojan, on tästä syystä syy vieritettävä naisten uhrien ylle, eli miesten. Moniarvoisuus perustuu eturyhmien suosimiseen, ja feminismi naisten suosimiseen - molemmat näistä ideologioista ovat yhtä mieltä siitä, että valkoinen heteromies on vihollinen jota saa ja kuuluukin riistää, ellei sitä sitten voi tuhota heti. Näin ollen valkoisten, heteroiden ja miesten ihmisoikeuksia ei myöskään myönnetä, sillä heitä ei pidetä käytännössä ihmisinä.
2. MGTOW-liike kasvaa kasvamistaan, samalla kun miehet alkavat punapilleröityessään penätä oikeuksiaan, tulee tällöin massakontrollien aseilla kiire johtaa mahdollisimman moni mies harhaan; tämä artikkeli syyllistää miehiä, ajatuksenaan se, että nyt mahdollisimman moni beta-elättäjä, joita myös moderneiksi aisankannattajiksi sanotaan, ottaisi elätettäväkseen "juoksunsa juosseen" ja "pelimiehet nähneen" entisen karusellikuskin ja tämän lapsilauman - sillä naisella on alkanut kello tikittää, ja on tärkeää ettei miehet tajua sitä, että nainen joka ei antanut miehille parhaita vuosiaan, ei ansaitse tätä huonoinakaan vuosiniaan (puhumattakaan siitä, että miehen markkina-arvo kasvaa pikemminkin iän myötä, siinä missä se naisilla pääsääntöisesti laskee - olisi feministeille ja muille seksikartellin pitäjille katastrofi, jos mies pariutuisikin vaikkapa itseään 15-20 vuotta nuoremman sulottaren kanssa).

Näin, tässä siis vastaus siihen, miksi "rasismi ja naisviha kulkee käsi kädessä" - todellisuudessa viha valkoista heteromiestä kohtaan  kulkee käsi kädessä naisten ylivallan ja muunmaalaisten miesten suosimisen kanssa - tästä heräävä aiheellinen närkästys ja kritiikki, puhumattakaan vastatoimista tulkitaan rasismiksi ja naisvihaksi, jotka ovat myös tunnettuja kortteina jotka lyödään pöytään tappion hetkellä.
Summa summarum: Fundamentin oppi siitä, että tuplastandardit ovat mitä tärkein massakontrollin ase on fakta, jotka valhemedia ei enää edes vaivaudu peittelemään vaan suorastaan trollaa lukijoita, ja nauraa asiakkaiden typeryydelle.

Fundamentin lojaali lukija ei ole tälläinen pelle, vaan hän tietää, eikä hän siksi suostu eksymään.

PS. HS kuitenkin lienee pehmentymässä, sillä se taannoin "korotti" Jussi Halla-ahon Hitleristä Staliniksi - mikä on HS:n arvomaailmaa miettien lähestulkoon freudilainen lipsahdus, sillä onhan Stalin heidän arvomaailmaansa hyvinkin lähellä.

Ei kommentteja: