maanantai 3. heinäkuuta 2017

Video: "Hei pilkataan betamiehiä jotka eivät saa naista!!!" - t: Buzzfeed


Tällainen video oli pulpahtanut pihalle jokunen aika sitten julkaisijalta, joka antaa ymmärtää olevansa tasa-arvon (feminismin mukaan) kannalla, ja joka mm. ylistää selvästi ylipainoisia "vaakakapinallisia" naisia - jo tässä vaiheessa moni arvaa, että kyseessä on feministinen tiedotuskanava ja propagandatuutti.

Ja tuo arvaus viimeistään varmistuu, kun tarkastellaan itse videota:

Videolla betauros* etsii epätoivoisesti tietään ulos syrjäytymisestä, naisettomuudesta, yksinäisyydestä jne. niin netistä kuin sen ulkopuolelta. Suorastaan hulvattomaksi käy meno, kun selviääkin miten hauskaa onkaan seurata tämän miesparan jatkuvaa epäonnistumista ja rämpimistä. Johtuen esim. naisten epärealistisiin odotuksiin vastaamisen mahdottomuudesta, hänen omista sosiaalisista peloistaan jne. Eli, ei ole vain sallittua pilkata valkoisia, syrjäytettyjä heteromiehiä, vaan se on myöskin hauskaa!

Vai voisiko joku kuvitella että vastaava video tehtäisi naisista ja että mitkä seuraukset sillä olisi? Ei. Sillä naisille pariutuminen on aina valinta, joten sellainen video olisi aivan liian epärealistinen. Toisaalta, naiset on asetettu miesten yläpuolelle ja heidän puolellaan on tuplastandardien tuoma koskemattomuusperiaate (massakontrollin aseista ehkä tehokkaimmat, ovat tuplastandardit, ja niitä ei olla taaskaan säästelty.)

Tämä muistuttaa meitä siitä, että feminismiä ei tarvita, vaan se mikä on feminismistä lähtöisin, on puhdasta epätasa-arvoa ja miesvihaa, joka ajaa miehen ja naisen sotaan keskenään. Tämä muistuttaa meitä myöskin siitä, mitä naisten hypergamia saa aikaan; jotta mies voisi oppia pariutumisen kuviot, hänelle tulisi antaa siihen mahdollisuus ja jotta hän voisi omata itseluottamusta, pitäisi hänellä olla tällöin onnistumisia - jos siis video jotain todistaa, on se silloin se, että miten peli yksinkertaisesti on miesten valtaosan kannalta aloitettava suoraan difficult-tasolta, siinä missä naisilla on kaikki huijauskoodit ja easy mode käytössään.

Mitä siis luulet tapahtuvan, kun miehelle ei olla annettu mahdollisuutta edes oppia tai saada tuntumaa pariutumiseen? Niinpä, siltä pohjalta ei pitkälle ponnisteta.

Tosin, monien kohdalla peli on enemmän tai vähemmän säädetty olemaan häntä vastaan joka tapauksessa. Sillä vaikka mies kuinka hakisi tuntumaa, on se väärään markkina-arvoluokkaan joutuneelle miehelle monesti vain raskas ja turha reissu, joka perustuu katteettomiin lupauksiin ja illuusioon kontrollista (yleinen ohje on tunnetusti se, että miehen kannattaa hoittaa aloitteellisuus, mutta jostain syystä naiselle tätä aloitteellisuuden ohjetta ei markkinoida lainkaan) jossa joutuu huomaamaan ettei kelpaa vaikka mitä tekisi - mies itse ja miehen persoona on ykkösenä kyllä naisten puheissa, mutta valinnat ja teot todistavat sen puolesta, että nainen nai rahaa, ulkonäköä ja statusta. Naisen hypergamia on ilmiö, missä nainen pyrkii naimaan tasonsa yli. Se vahingoittaa jokaista, mutta antaa edesvastuuttomalle naiselle epärealistisen käsityksen itsestään ja toisaalta myös valintojensa seurauksista.


Ehkäpä tällöin tilaisuus saada tuntumaa, olisi miehelle melkeinpä sama, kuin se että sadistiset metsästäjät antavat saaliilleen etumatkaa, kunnes tämä lopulta uupuneena joutuu toteamaan kaiken olevan ohitse - samalla tavoin myös miehiä aivopestään unohtamaan se, että nainen suorittaa valinnan ja että nämä valintaperusteet ovat hypergamiset ja täten epäreilut miestä kohtaan jo pelin alusssa.

Tähän vielä kaiken kukkuraksi se, että ymmärryksen sijaan tästä epäkohdasta huomauttava mies saa huomata, kuinka hänet yritetään häpäistä hiljaiseksi, usein vieläpä törkeällä uhrin syyllistämisellä, jo niin tutuiksi tullein häpäisytaktiikoin (häpäisykieli engl. shaming language) kuten: "miehisty!, lakkaa valittamasta! kuka tahansa normaali mies saa naisen!". Tai sitten: "naisia ei saa syyttää siitä, ettei mies saa naista, se on miesten eikä naisten vika" - miten naisten valinnat voisivat olla miesten vika? Nainen on se, joka valitsee ja täten myöskin määrittelee omasta vapaasta tahdostaan myöskin kriteerit joita seuraa, oli se sitten ailahtelevat ja primitiiviset tuntemukset, tai kylmän materialistinen hyötynäkökulma, on nainen itse valinnut valita tältä pohjalta ja se on yksin ja ainoastaan naisen oma vika. Ja kyllä, juuri siitä valinnasta naista saa ja pitääkin arvostella.

Mikä pahinta, joskus tähän hiljaiseksi häpäisemiseen syyllistyvät myös muut miehet, nuo halveksittavat miesfeministit ja muut valkoritariluopiot, jotka ovat mentaliteetiltaan kuin koirat karjan syöttökaukalossa; he eivät itse syö karjan ravintoa, mutta pitävät huolta ettei karjakaan saa sitä syödä.Mistä tulikin mieleen, että tämän videon on vähemmän yllättäen tehnyt valkoritari ja 100% cuck - massakontrollin aseet ovat purreet lujaa siihen miesten petturi- ja paarialuokkaan, joita kutsutaan miesfeministeiksi ja valkoritareiksi - he osallistuvat pilkkaan, jossa unohtavat että osoittaessaan muita yhdellä sormella, osoittavat käden kolme muuta sormea heihin itseensä. Betat nauramassa toisille betoille. Siinä vasta oiva esimerkki sisäistetystä miesvihasta ja siitä, kuinka massakontrollin aseet ovat saaneet miehet tappelemaan keskenään, samalla kun todelliset syylliset pääsevät kuin koirat veräjästä.


* On mielenkiintoista, ellei jopa freudilainen lipsahdus, miten video käytännössä myöntää sen, että pariutumisen ja seksin keskiluokka, eli KTM-luokka ("keskitason miehet") jotka perinteisesti ovat olleet yhtä kuin betat, ovat alkaneet kadota ja nyt jäljellä on enää 90% alemman tason miehiä ja loput 10% alfoja eli ylemmän tason miehiä, jotka korjaavat potin. Nimittäin videolla sinittelevä beta on lähempänä habitukseltaan pikemminkin alemman tason kuin keskitason miestä.

Fundamentti on sanonut, että nainen on pariutumisen kapitalisti - ja ihan kuten kapitalismissa joka päästetään rajattomasti riehumaan, niin myös tässä tapauksessa lopulta keskiluokka katoaa, ja jäljelle jäävät vain kourallinen rikkaita, sekä massoittain hyväksikäytettyjä/&hyväksikäytettäviä köyhiä. Syy miksi molemmat riistojärjestelmät tarvitse köyhiä, ja vielä köyhempiä, on siinä että keskiluokka joka omaa suurimmat vastuut (keskivertomies on kapitalistille palkkaorja ja naiselleen työnorja) täytyy pitää sen verran unessa, että se luulee pääsevänsä johonkin, samalla että se voi tuudittua fantasiaan, että "en sentään ole ihan pahnueen alimmainen", kuitenkaan tajuamatta sitä, että hän rakentaa itselleen uunia, johon lopuksi hänetkin talutetaan.


Ei kommentteja: