maanantai 24. heinäkuuta 2017

Naiset yllättivät ISIS:n!

Harmiksi, tämä juttu ei kerro niistä urhoollisista naisista, jotka pistävät Isisiä turpaan rintamalla, samalla kun heidän kansansa miehet,  partavauvat, pakenevat meidän nurkkiimme ja vievät naisemme, mutteivat takuulla työpaikkojamme.

Jos kyseiset naiset ovat A-naisia, ovat nämä tämän jutun naiset B-, tai Ö-naisia.

Fundamentti on ennenkin tehnyt sen huomion, että nainen keskimäärin on luontainen narsisti, jolle maailma on solipsistisessa suhteessa; jos nainen sulkee silmänsä, katoaa silloin maailma, ja kun hän avaa ne jälleen, palaa maailma takaisin!

Miehet oppivat muiden virheistä ja omistaankin, kun taas naiset yleensä pistävät muut ottamaan vastuun omista virheistään, mutta he eivät opi niistä.

Se, että onko tässä kyseessä edes virheet, vaiko pelkästään pelit ja vehkeily, on yhdentekevää, sillä lopputulos on sama joka tapauksessa.

Tässä tapauksessa on kyseessä siis isismorsiammet, jotka ensiksi olivat luopioita omia kansojaan kohtaan suostumalla ISIS:n haaremin, ja nyt kun Isis on häviämässä ja "menossa pois muodista", ovat he pettämässä myöskin ISIS:n!

CNN: Isis-morsiamet pakenevat terroristien alueilta: ”Se oli kuin jihad-versio Tinderistä”

Ranskalainen Isis-leski Saida sanoo CNN:n haastattelussa haaveilevansa siitä, että hän pääsisi ottamaan bikineissä aurinkoa Välimeren rannoille. Hän kertoo rakastavansa elämäänsä, työtä, farkkujaan, meikkejään ja vanhempiaan.
– Haluan vain mennä takaisin. Ottaa autoni ja matkustaa takaisin, hän sanoo CNN:lle.
Massakontrollin aseet ovat suorastaan hämmästyttäviä; naiset on saatu niin uskomaan feministiseen "saat kaiken mitä haluat"-solipsismiin, että jopa täysin anti-islamilaisia arvoja rakastava nainen, on saatu pettämään oma kansansa ja lähtemään morsiammeksi vihollisen puolelle - ilman että tämä vielä tänäkään päivänä tiedostaa että se mitä hän "rakastaa", on jotain mitä vihollinen vihaa!

Naiset ovat naisia ensiksi, ja kansallisuus ja sidosryhmä tulee seuraavina, jos ollenkaan. He näkevät naiset naisina, ja miehet miehinä, mistä syystä he ovat myöskin luontaisia "maailmankansalaisia" jotka eivät täten koe lojaaliuutta omaa kansallista tai geneettistä tai uskonnollista ryhmäänsä kohtaan, vaan pyrkivät pikemminkin universaaliin naissolidaarisuuteen.

Esim. kuten lehtijuttu kertoo, nuo naiset eivät suinkaan ajaudu näiden terroristien syliin, vaan täysin tietoisesti hakevat heitä:

Naimisiin mentiin hyvin nopeasti. Saidan mukaan nainen kirjoittaa saapuessaan itsestään eräänlaisen CV:n. Miehet tekevät samanlaisen. Hän kuvailee sitä jihad-versioksi deittisovellus Tinderistä.
– CV:hen kirjataan ikä, nimi, persoonallisuuskuvaus ja mitä mieheltä haluaa. Miehet tekevät oman versionsa. Se on ”deittailua”. Sitten tavataan, jutellaan 15–20 minuuttia, ja se on kyllä tai ei. Jos molemmat hyväksyvät, he menevät naimisiin. Se on todella nopeaa, Saida sanoo CNN:lle.
Tämä johtuu siitä, että sodassa he valitsevat puolensa aina sen mukaan, että kumpi on heistä voitolla; kysy tätä suomalaisilta, jotka kuolivat puolustaessaan naisia, jotka vehkeilivät niin saksalaisten kuin venäläistenkin kanssa kun tilanteet kävivät ahtaisksi.

Tilanteen ollessa tämä, vain naisista parhaimmat, eli "yksisarviset", eli poikkeusyksilöt ovat heitä jotka ovat meille kyllin hyviä - oli kyseessä sitten ihmissuhde tai poliittinen liike, tai maamme tulevaisuus. Muihin ei voi, eikä pidäkään luottaa - eikö muka luottamusta ansaita, ja toisaalta myöskin tuhota hetkessä?

Siispä, jos olet huolissasi siitä, että mikä on naisten suhtautuminen sinun punaisen pillerin ideologiaasi, niin älä huolehdi enää, vaan vapaudu; lopultakin se syy, miksi oikean poliittisen liikkeen ja ideologian ei pidä välittää naisten mielipiteissä on siinä yksinkertaisessa syyssä, että oikeamieliset naiset tulevat liikkeeseen mukaan joka tapauksessa, loput naiset puolestaan tulevat puolellemme jos voitamme, ja vaihtavat puolta jos häviämme - petturit totisesti ovat niitä kaikista pahimpia!

Mutta palatkaamme takaisin tähän alkuperäiseen aiheeseen, opillisista periaatteista, joita on esitetty edellisissä lauseissa.

Nyt kun Isis on murtumassa, olisi parhainta kylvää heidän sekaan sitä samaa subversiivista propagandaa millä meidän mädättäjämme demotivoivat meitä.

Eli mitä?

Näyttää heille näitä luopionaisten lausuntoja, ja jopa kylvää heidän keskuuteensa kuvia heistä ei-muslimimiesten kanssa. Esim. miten musertavaa se onkaan eurooppalaisen miehen nähdä kun oman kansansa nainen pettää hänet - niin aivan yhtä musertavaa se on myöskin terroristeille!

Tosin, tässä on se ongelma, ettei tuollaisia naisia pitäisi missään olosuhteissa päästää takaisin, sillä he ovat tehneet valintansa; he uskoivat meidän tappioon,  ja he pettivät meidät ilman minkäänlaista kunniaa tai armoa.

Siispä ehkä sittenkin olisi paikallaan olla ottamatta heitä vaivoiksemme, ja jättää heidät sopimaan tämä "luottamuspula" terroristipuolisoidensa kera?

- Jotkut naiset nukkuvat pelkkä parfyymi yöpukunaan, niin myöskin he joita on käsitelty tässä kirjoituksessa.

Ei kommentteja: