keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

#CNNblackmail - paljastiko tämä suvakkien kieron aseen? (myös Suomessa käytössä)

Suomessa:

Mediapersoona ja yrittäjämiljardööri, Riku Rantala, joka rikastui kaarnalaivabisneksellään ja nosti Suomen lamasta, doxxasi/doxxautti Päivän byrokraatti-blogin pitäjän, kun tuli ns. servatuksi tämän toimesta.

Toni Härkönen tarjosi julkisesti rahaa allekirjoittaneen doxxaamisesta ja uhkaili tämän toteutuneen (tai vain pelotteli), sen seurauksena kun hän ensiksi itse tuli valkoritaroimaan twitterissä ja tultuaan allekirjoittaneen ns, servaamaksi sai massiivisen raivokohtauksen

Ruotsissa:

Toimittajat ratsasivat ja doxxasivat "vihatrolleja", ja menivät kameroiden kanssa peräti näiden koteihin saakka. Myös muita vastaavia yksityisyysrikkomuksia on tehty toisinajattelijoita kohtaan Ruotsissa. (Tähän ei edes lasketa niitä tiedotusvälineiden kansanpetturuuden määritelmät täyttäviä temppuja, joilla syyllisiä on suojeltu ja kansaa täten höynäytetty - siihen ollaan totuttu jo täälläkin).

USA:ssa:

CNN blackmail/doxxing sai syntynsä, kun 15 vuotias meemivideon tekijä tuli CNN:n doxxaamaksi, ja päätyi heidän kiristämäkseen - ironista kyllä täysin samalla tavalla kuten muslimiterroristien videoilta tutut panttivangit, jotka pakotettiin antamaan lausuntoja - 15 vuotias Donald Trump vs. CNN-videon tekijä kiristettiin pyytämään anteeksi ja hänet vaiennettiin myös jatkoa ajatellen "jos et pyydä anteeksi ja sano mitä haluamme sinun sanovan, ja pysy jatkossa vaiti, julkaisemme henkilöllisyytesi!"

Mikä kuvottavinta, CNN esittää itsensä kovinkin jalona, kun ei ole antanut tämän pojan tietoja julkisuuteen - kiristäminen ei ole jaloa, vaan tuo on täysin macchiavellimainen taktiikka, koska heillä ei ole oikeutta alunalkaenkaan toisen yksistyisyyden rikkomiseen saati kiristykseen. Puhumattakaan siitä, ettei kenelläkään ole velvollisuus rajoittaa sananvapauttaan CNN:n tai muiden mielivallan vuoksi.

Uutena käänteenä se, ettei kyseistä videota luultavasti ole edes alunalkaenkaan tehnyt kyseinen 15 vuotias pikkupoitsu, vaan sen on tehnyt jo viime vuoden puolella joku meksikaani - mikä lisää erityisesti ironiaprosenttia, sillä onhan kyseessä kuitenkin Donald "the Wall" Trump.

Eli, kuten näkyy on tässä selvästi takana kaava jota pyritään noudattamaan.

Tässä herääkin kysymys, että mikä tähän ajaa? Mikä tässä on takana?

On olemassa kaksi teoriaa, joiden tarkoituksena ei ole käsitellä tai tarkoittaa tällä ketään henkilöä erityisesti, vaan katsoa tätä tilannetta yleisesti. Esittää kysymyksiä, niin sanotusti, sillä jäljet ovat nyt näkyvissä, mutta vielä ei ole täysin selvää, että minkä sortin sylttytehdas tätä masinoi.

1. Ihmistyyppiteoria (psycopath extraordinaire)

Onko suvakit oma ihmislajinsa, nilviäisihmisiä (aluksi piti nimetä heidät liskoihmisiksi, mutta se olisi ollut turhan lähellä reptiliaani-salaliittoteoriaa, jota Fundamentti ei tue, sen sijaan selkärangattomiin viittavat nilväiset sopivat oikein hyvin tähän, ihan myös termin puhekielisen käytönkin puolesta), jotka eivät omista minkäänlaista (itse)kunnioitusta ja moraalia, vaan käsittämättömän tuhoamis- ja mädättämisvimman ympäristöään kohtaan, jota he seuraavat tunteiden ja vaistojensa ohjamastana? Esim. Fundamentti on käsitellyt usein heidän (etenkin feministien käyttämää) häpäisykielenkäyttöä, johon turvaudutaan heti kun joku loukkaa tunteita ja hauraita, epärealistisia fantasioita argumentein ja faktoin - on tämä jo niin yleistä, että sen pistäneet merkille jo muutkin:

Mistä tietää että suvakki on hävinnyt väittelyn?Tämä puoltaisi ihmislajiteoriaa. Mikä on aika huvittavaa, suvaitsevaisto itse julistaa sitä, miten kaikki ja etenkin he ovat uniikkeja lumihiutaleita, ja vain rasistit ja muut pahat ihmiset yleistävät, kun samalla he itse ovat kävelevä ja kirkuva todiste sen puolesta, että yleistäminen on täysin aiheellista, sillä he ovat kuin hiilikopioita toisistaan!

Mielenkiintoista on myöskin se, että yliopistot ovat kaikken punavihreimpiä juuri toimittajaopiskelijoita myöden, ja toimittajat ovat taas lähinnä vihreitä.

On myös eräs toinen seikka mikä näitä yhdistää:

Tutkija: Näissä ammateissa on eniten psykopaatteja


Kymmenen synkimmän ammatin lista on seuraava:
  1. toimitusjohtaja
  2. lakimies
  3. televisio- tai radioalan ammattilainen
  4. myyntimies
  5. kirurgi
  6. toimittaja
  7. poliisi
  8. pappi
  9. kokki
  10. virkamies
Oho! Voisiko journalismin taos parantua jo sillä, että veisimme alan opiskelijat ja työhaastateltavat läpi psykologisen arvioinnin, joka ratkaisee voiko heitä päästää informoimaan kansan harmaita massoja? Vai onko niin, että nämä pääsevät hommiinsa juuri siksi, että he ovat valmiita tekemään mitä tahansa (no, toimitusjohtaja on suosituin psykopaatin ammatti, joten kummakos tuo on jos työetiikka on ihan omanlaisensa ja valitsemiskriteerit peilaavat omaa arvomaailmaa).

2, Teoria ylhäältä annetusta toimintametodista (Leading the rats)

Vai, onko tämä trendi, toistuva kaava, eli doxxaaminen jokin ylhäältä annettu toimintamenetelmä, jota nämä sitten seuraavat kaavamaiseen tapaansa? Jos on, niin kuka on se pillipiipari, joka tähän ohjastaa?

Jälkimmäinen toimintatapa viittaisi siihen, että kyseessä on toisaalta pelottelutaktiikka, ja yritys heittää uhri suvakkihyeenoille (ne jotka tuhoavat toisten omaisuutta, mielipuolisen raivon vallassa ja kasvot peitettyinä ja kutsuvat sitä "mielenosoittamiseksi" ja "paremmaksi väkivallaksi") toisaalta se paljastaa sen kenellä on valta: suvakit esiintyvät usein myös omilla nimillään SoMe:ssa, sillä heidän narsismilleen on erittäin soveliasta olla jonkinlaisena "hyvänä ihmisenä" (valkeiksi kalkitut haudat, jotka ovat täynnä mätänemispisteessä olevia ruumiita), sillä Virallinen Totuus on tällä hetkellä se, että kun identifioidut suvaitsevaiston jäseneksi, olet tällöin hyvä ihminen - esim. miksi julkkikset harrastavat näitä ulostuloja? Siksi, että maassamme media on massakontrollin ase, jolloin tämä palkitaan sinulle näkyvyytenä ja mahdollisena uranosteena, joten onnea vain jos olet artisti kuten Tero Vaara joka joudut mustalle listalle. Massakontrollin aseista eräs tärkein onkin tuplastandardit, jos kuulut hyötyjiin ja eturyhmään, olet  automaattisesti tasa-arvoisempi kuin toiset.

Toisaalta, tällä toiminnalla metsästetään väärinajattelijoita ja heistä pyritään tekemään varoittavia esimerkkejä - tähän ovat joutuneet ainakin James Hirvisaari, Markus Jansson, Anu Palosaari, Junes Lokka ja keitä näitä kaikkia nyt olikaan. jotka kaikki ovat saaneet tottua erinäisiin hyökkäyksiin. (Tätä taktiikkaa kutsutaan myöskin nimellä character assasination, joka on vanha anarkistinen taktiikka joka siis tarkoittaa henkilöntuhoamista - siitä on Fundamentin juttu tässä yhteydessä.)

Esim. Mitä tulee CNN:n juttuun, on kyseisessä mediatalossa käytännössä oma doxxausyksikkö, K-File, joka on pystyssä sitä varten, että se tekee tällaista! Siihen kuuluu Andrew Kaczynski, Nathan McDermott, Megan Apper ja Chris Massie. Andrew on heidän johtajansa. Tämä doxxausryhmä on vastuussa 15 vuotiaan pojan henkilöllisyyden selvittämisestä. (Ja mikä mielenkiintoisinta, aiemman Fundamentin jutun yhteydessä näytetty anti-(beta)mies-video oli puolestaan peräisin Buzzfeedilta, jonka työntekijöitä myöskin kuuluu K-File:n porukkaan! Poliittinen sitoutuminen on tosiasia siis, ja se on täynnä katkeraa vihaa valkoista kansaväestöä kohtaan)

Suomessa puolestaan Hyysärin sanomat ja Ilta-sanomat ovat CNN:n sisältökumppaneita - se, että onko Suomen mediataloissa tälläisiä yksikköjä, ei ole tiedossa, mutta esimerkiksi Riku Rantalan doxxaustapaus viittaa vahvasti siihen, että joku on tehnyt hänen likaisen työnsä, ja että siinä on käytetty suhteita. Mistä hän olisi muka voinut tietää, kuka on BP:n takana?

Samoin, Ruotsissakin ne olivat toimittajat jotka tekivät rikoksia yksityisyyttä kohtaan, yksityisiä henkilöitä vastaan.

Sattumaksi tämä kaikki on melkoisen verkostoitunutta ja kaikinpuolin hyvin organisoitua, eikö? Onko taustalla toimittajat, onko heillä suhteita nettirikollisiin, ovat he peräti itse sellaisia? Vai onko taustalla joku Virallisen Totuuden nukkeohjaaja, joka ohjailee myös toimittajia, sekä muita tahoja ja saa nämä ajamaan agendaansa? Kaikki hyviä kysymyksiä. Toki ainakin Suomessa toimittajat ovat käytännössä poliittisesti latautuneita, mutta pitää myös muistaa että tärkein on kuitenkin se taho, joka niille työn ja työtehtävät antaa. Ilman tätä tahoa, nämä olisivat luultavasti lähihoitajina tai kaupan kassoilla.  Kysymys lieneekin nyt tässä vaiheessa: kumpi oli ensin, muna vai kana?

Suomalainen puolueettoman median puolueeton "tutkiva toimittaja" tutustumassa lähteisiinsä ennakkoluulottamasti, mitään koskaan salaamatta mitään lisäämättä

Entä sitten ratkaisut? Mitä voimme tehdä, kun vastustaja ei kaihda likaisia keinoja ja pohjat joita he ruoppaavat, ovat loputtomat?

Ratkaisut

Askel kohti ratkaisua on ongelman myöntäminen ja osoittaminen. Se on tehty.

Nyt me tiedämme ongelman. Kaava on havaittu ja vastustajan taktiikka on paljastettu.

Fundamentti aina kunnioittaa yksityisyyttä, jopa sellaisten henkilöiden joista allekirjoittanut ei pidä. Esim. Risu-ukko-juttu oli sellainen, jossa eräs lukija olisi luovuttanut kuvaajan henkilöllisyyden, jopa julkaistavaksi, mutta siihen tarjoukseen allekirjoittanut ei tarttunut. Mutta nyt kun internetin syövereissä on alkanut heräämään vastarinta, joka mittaa suvakeille sillä mitalla, millä he mittaavat muille (esim. heidän vihaamansa MV-lehti tekee tätä, samoin ameriikkojen yhdysvalloissa on allekirjoittaneen tietojen mukaan jo doxxattu koko CNN:n porukka ja tieto jaettu kansan saataville!), on myönnettävä että se tuottaa tyytyväisyyttä kun paha saa palkkansa ja pääsee ottamaan oikein aimo siemauksen omaa lääkettään. Silti, allekirjoittanut ei toki kehota tekemään mitään laitonta. Se nyt vain on todettava, vertauskuvannollisesti, että ihmisapina kummasti tietää hyökkäyksensä seuraukset, kun siltä vetäsee oitis vastapalloon nenun poskelle. Se ei ehkä ymmärrä puhetta, ei moraalia, kunniaa tai muitakaan ylemmän kehitysasteen ihmisen hienouksia, vaan rakastaa eritteidensä hajua ja makua, ja on viettiensä ja vaistojensa ohjaamana, täten ylemmän olennon ohjauksen tarpeessa.

Vaan, ratkaisuksi kuitenkin lienee syytä selvittää ainakin lailliset toimintatavat - niin suojellakseen itseään, kuin myös vihollisen voittamiseen. Vihollisen ominaispiirre on olla ns. crybully, joten se tekee kyllä virheen, ja näyttää hyvin nopeasti tekopyhyytensä mitä tulee lainkuuliaiseen, hyvänä ihmisenä toimimiseen:

Heidän ei ole tarvinnut aiemmin murehtia laista, sillä he ovat olleet massakontrollin aseiden ansiosta "automaattisesti oikealla ja lain suojissa", puhumattakaan siitä, että Virallinen Totuus /TM) käyttää täysin yleisenä massakontrollin aseenaaan tuplastandardeja, jolloinka nämä lain- ja etiikan rikkomiset on katsottu sormien läpi, ellei jopa pidetty niitä hyvinä tekoina, vain koska ne ovat "oikeiden" ihmisten ja "oikean asian" puolesta tehtyja! (Tässä on totta kai se ongelma, että laki ei ole jokaiselle sama, sillä nämä ovat asettaneet oman "Tuplastandardien lain" muiden noudattaman lain yläpuolelle, ja he eivät epäröi riistää vihollisiaan sen oikeuttamana)

Toiseksi, mitä likaisemmaksi mädättäjien peli käy, sen enemmän he paljastavat todellisen tasonsa kansalle, ja vielä kun emme ole osa EU:n liittovaltiota jossa demokratia on kuollut ja korvattu näytösdemokratialla, me voimme vielä vaikuttaaa. Tämän estääkseen rappiollinen eliitti yrittää tosin luoda itselleen suojaa erinäisin keinoin, kuten luomalla vihapuhelakeja, jotta kansa ei voisi informoida toisiaan julkisissa yhteyksissä.  Tämä paniikkireaktio tosin osoittaa sen, että savijalkainen jättiläinen on alkanut huojua, ja se tarvitsee nyt painetta osakseen, jotta se saadaan kaadettua.

Esim. CNN:n kiristys-skandaali sai aikaan kunnollinen takapotkun sosiaalisessa mediassa, samalla kun jopa tunnetut nimet kävivät tuomitsemaan tämän toiminnan!


Tämä söi ainoastaan CNN:n omaa uskottavuutta, ja mikä parasta, se sai aikaan "hydaefektin" (hydra on antiikin hirviö, joka kasvatti aina uudet päät, jos vanha leikattiin pois).

Ei kommentteja: