maanantai 31. heinäkuuta 2017

666-siru-uutisia: Nyt Ruotsissa ja USA:ssa tapahtuu!
Ei jotenkaan enää jaksa yllättää, että hönttiä naapuriamme viedään tässäkin asiassa kuin litran mittaa; jos he toimivat monikulttuurisuuskokeen ruokamaana, ja ovat sen seurauksena YK:n arvion mukaan 2030-lukuun mennessä kehitysmaa, niin kuvaan sopii että myös Pedon merkkiä siellä testataan - mikä groteskeinta, se tehdään siellä ilolla ja suurella vapaaehtoisuudella - ainakin maan massakontrollin aseiden, eli tässä tapauksessa median mukaan:

Chip i handen kan ersätta vanliga SJ-biljetter


Unohda pankkikortit, jäsenkortit ja avaimet – jo tuhansilla ruotsalaisilla siru ihon alla


Massakontrollin aseet mainostavat, ja julistavat ilolla niitä onnellisia, tuhansia esimerkillisiä ja edistyksellisiä ruotsalaisia jotka jo ovat ottaneet tämän merkinm vieläpä täysin vapaaehtoisina! 

Sen sijaan, paperittomat, ja kyseenalaisin motiivein maahanmpyrkivät "pakolaiset" ovat ja pysyvät siruttamattomina - ei sillä, että he olisivat mitenkään suurempi turvallisuusuhka kuin kantaruotsalaiset (se luku, miten moni paperiton ja käännytyksen saanut katoaa päästyään määränpäämaahansa, olkoon se Suomi tai Ruotsi, on massiivinen).

Ja mikä on vähintäänkin mielenkiintoista, jos Ruotsin on arvioitu murskautuvan vuoteen 2030 mennessä, on myös arvioitu, että se olisi silloin täysin "käteisestä vapaa maa":

Tässä puolestaan uutisia USA:sta, jossa eräs firma siruttaa työntekijänsä - kyseessä on näin ollen maailmanlaajuine kampanjointi:

"Ota hei siru :D", "Eikun ihan oikeesti, ota nyt, tästä on vaan hyötyä!:D:D" t: 666-firm


Tässä vielä muistutus ja selkeä profetia siitä, kuinka ihmiskunta sirutetaan:

15. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi. 

Entä miten se tapahtuu tämän hetkisillä asetuksilla?

Näin kolmannen tien näkökulmasta, vallitseva oikeisto-vasemmisto-jako sekä sen takana häämöttävä eliitin kolmas tie, kaikki ovat tälle mitä parhaimpia "portinaukojia".

Oikeisto perinteisesti puoltaa kapitalisteja, ja kapitalistien mitä suurin ase on markkinointi - sen avulla aikoinaan saatiin naisetkin tupakoimaan, kun  tupakka markkinointiin "vapaussoihtuina". Niinpä nytkin kapitaalin muuttuminen yhtenäisvaluutan kautta "otsa- tai käsivaluutaksi" jossa on kätevästi kaikki bonuspisteistä 24/7 paikallistamiseen saakka (tätä markkinointivakoilua on tehty jo vaikka kuinka ja paljon), tullaan 666-merkkikin markkinoimaan ihmisille suurenmoisena, vapauttavana uudistuksena. - Kuten näkyy, niin USA:ssa kapitalisti ajaa tätä - kapitalisti tuo tämän maailmaan, ja lopulta Pedon alainen valtio ottaa sen omakseen.

Entä sitten vasemmisto? No, heillä on erittäin paha ja epäterve "modernismifetissi", eli kaikki mikä on modernia ja uutta, on täten edistyksellistä ja täysin oikein - tällöin parituhatta vuotta vanhat, ja täten "automaattisesti väärässä" olevat profetiat eivät paljoa paina, etenkään kun esim. kommunistinen perinne on tiukan sekulaaria, joten tmä kehitys otetaan totta kai ilolla ja auvolla vstaan heidänkin osaltaan.

Ja juurikin tuo scififanittaminen on monien merkin ottaneiden vapaaehtoistenkin innoittaja, kuten esim. Arvidin kohdalla on:

Arvid från Östersund betalar tågbiljetten med ett inplanterat chip i handen: "Fascineras av science fiction"


Arvid on niin onnellinen, sillä nyt hän voi matkustaa junalla ja leikkiä scifiä siinä samalla!

Eli, nyt kyseistä merkkiä testataan pääsääntöisesti "kätevänä maksuvälineenä" - mikä on yksi sen lopullisista funktioista. Mutta, jotta profetiat täyttyisivät, se edellyttää sitä että tällöin Pedon merkin taustalla on kansainvälinen hallitus, jossa ihmiset otetaan globaalisti yhden vallan alle; eliitin kolmas tie, oikeisto ja vasemmisto, ovat kaikki tyyni kansainvälisiä, joten liittovaltiokehitys, on vasta alkua.

Nyt sen ottaminen on vielä vapaaehtoista, mutta tulevaisuudessa se tapahtuu "henki tai otat merkin"-käytännöllä. Siksi nämä hyödylliset idiootit ja turbolampaat ovat heitä jotka nyt valmistavat osaltaan tietä kohti dystopiaa - siksi oli sitten suuri tai pieni, kristitty tai ateisti, tulisi unohtaa omat luutuneet ajatustottumuksensa yhteisen hyvän vuoksi, ja olla pikemminkin tälle kehitykselle esteenä, kuin sille eduksi.

Ja ainiin, allekirjoittanut on sitä mieltä, että "Pedon kuva, johon on puhallettu henki", on siis ihminen. Tämä siksi, koska tämä ikäänkuin on toisinto Raamatun alkupäästä, jossa Jumala puhalsi hengen omaan kuvaansa, ihmiseen. Itse Peto voi olla tällöin jotain absraktiakin, kuten ideologia, tai joku muu vastaava. Ja tämä merkki on näin ollen, maksuvälineen ja seurantalaitteen lisäksi merkki lojaaliuudesta tätä Pedon kuvaa ja Petoa kohtaan, joten olkaa siis tarkkoina!
Goodbye cruel world

Of this shape a star of five
Also applies to the one with six sides
Against the sun and against the moon
I warn you that the two combined
Will bring man’s doom
Of ten horns and seven heads
Count your fingers and the continents
On your head or in your right hand
This new moral code that the media commands

Believe not in their clever words
Because faith inact(ed) are the loudest heard
All these things I say are true
Understood sadly by a chosen few, you

Ei kommentteja: