tiistai 13. kesäkuuta 2017

Uusi vaihtoehto vs. Totuuden marttyyri

"He omistavat maan, ja he omistavat taivaan, mutta maa ja taivas eivät ole heidän puolellaan, he tietävät sen ja siksi he varustautuvat sotaan, he tuhoavat maan ja taivaan mieluummin kuin luopuvat omistuksestaan.
En usko heidän voittoonsa, sillä heitä on yhä vähemmän, ja yhä enemmän on niitä jotka eivät odota toimettomina, meitä on yhä enemmän, heidän asuntojensa ahtaudessa, heidän kouluissaan, heidän tehtaissaan, meitä on yhä enemmän, yhä enemmän he tarvitsevat meitä, yhä vähemmän me tarvitsemme heitä, me olemme jo kyllin kauan kantaneet heitä harteillamme ja sietäneet heidän epäkelpoa hallitustaan, heidän huonoa taloudenpitoaan, heidän vääriä oppejaan.
Me kannamme heitä harteillamme, eikä meidän tarvitse muuta kuin suoristaa selkämme, ja he putoavat, eikä meidän tarvitse muuta kuin avata suumme, ja he vaikenevat, lintu laulaa taas, puu viheriöi. "

- Pentti Saarikoski (lue koko runo täältä )
Allekirjoittanut oli jälleen oikeassa, sillä eilisessä tekstissä hän sanoi itsevarmaan sävyyn, ettei hallitus tule hajoamaan, eikä se hajonnutkaan. 

Allekirjoittanut sanoi että näillä samoilla porukoilla mennään, koska valtaapitävien menetys olisi aivan liian suuri (ja uudet vaalit olisi ollut jo heille totaalinen tappio) joten selitykset keksitään. Sitä, allekirjoittanut ei tosin arvannut, että eliitti pystyisi kansan lisäksi peräti hajottamaan ja hallitsemaan jopa muita puolueita, mutta näin kävi.

Perussuomalaiset hajosivat kahtia, ja edessämme on tilanne, jossa jokainen näkee mitä tapahtuu valtakunnalle joka riitaantuu itseään vastaan - se on tuhoontuomittu.

Uusi vaihtoehto (aka. wanna be-demarit, kepu jr:it, sinivihreät, takinkääntäjät, luopioiden linja ja mitä näitä nyt onkaan - luopiot kun eivät koskaan omista pysyvää identiteettiä) kieltämättä tuo väkisinkin mieleen sen, että oliko sittenkin Perussuomalaiset "kontrolloitua oppositiota", joka etsi vetonauloja ja äänimagnetteja,  mutta joka lopulta menettikin otteensa teatterista ja näin ollen joutui tekemään painamaan hätäjarrusta.


Nyt, on tehtävä selväksi seuraava asia: kansallismielinen tietää sen, että pelkällä mokutuksen ja haittamaahanmuuton vastustamisella, ei vielä pötkitä pitkälle; se ei ole hedelmällinen alusta, mutta sen voima on siinä, että se torjuu uhat. Kansankokonaisuuden kannalta on tärkeää, että on myöskin voimia jotka ylläpitävät kansaa ja sen hyvinvointia - kansallinen hyvinvointivaltio on kansallisaatteen lopullinen ja looginen päämäärä. Kompromissiton ja väkevä, jonka rajat ovat joustavat, mutta vahvat ja hajoamattomt!

Allekirjoittanut näin ollen oli perussuomalaisten suhteen ihan yhtälailla soinilainen kuin halla-ahoslainen, ja siksi tämä ei näytä hyvältä, sillä jos liikkeen siivistä toinen revitään pois, on tuho alkanut.  Jos siis nyt kansallinen vastarinta on saatu hajautettua, siten että siltä on revitty siivet pois, se ei voi lentää vaan jämähtää paikalleen ja kupsahtaa niille sijoillen.

Pahin skenaario onkin: yritys pelastaa Suomi varmalta, mutta hitaasti etenevältä sairaudelta on nyt torjuttu eliitin toimesta, ja kansakunnan lopullinen lähtölaskenta on täten alkanut.

Entä mahdollinen paras skenaario?

On fakta että Halla-aho oli ääniharava, ja kuten edellä kirjoitettiin, tärkeintä on kokonaisuus - nyt molemmista on hankkiuduttu eroon, mutta, on olemassa mutta.

Miksi kansa luottaisi takinkääntäjiin? Heitä ei kunnioita kansa eikä eliittikään- poliittiset broilert ja uraohjukset ovat aina poliittisten visionäärien ja heidän joilla on missio, vastakohtia.

Toki, eliitti ja viholliset ovat nyt hyvin mielissään tästä "uudesta vaihtoehtodsta", he silittelevät heidän päätä ja virnistelevät imelää tekohymyäm koska tietävät, että sielu on nyt myyty ja se on heidän omistuksessaan.

Petteri Orpo uudesta ryhmästä: Kunnioitettava ja rohkea päätös


Vihollisten huojentuneita pääntaputuksia ei tule ottaa tosissaan; todellakin parempi on aito vihollinen kuin epäaito ystävä. Aina.

Takinkäännön hinta eliitin mielistelyksi kuitenkin tulee käymään kalliiksi, se on varmaa.

Pitää muistaa, että nytkin Ruotsissa Ruotsidemokraatit on huimassa nousussa, mitä enemmän kansa pakotetaan mädätykseen, sen enemmän se haluaa siitä pois.

Kuten aiemmin Fundamentti on asian ilmaissut, on Perussuomalaisten voima ollut periaatteellisuudessa, ei eliitin nuorassa kulkemisessa.

Jo nyt on luopioperusjen muutos alkanut - heidän osaltaan uusi suunta on jo täysin selkeä ja tutut massakontrollin taikasanat, buzzwordit, on jo omaksuttu puheeseen ja agendaan:

PS:n Tiina Elovaara: Uuden eduskuntaryhmän tavoitteena edistää inhimillisyyttä ja tasa-arvoa


Nyt väkisinkin kansalle tulee mieleen, että syylliset löytyivät, kun mietitetään että ketkä päästivät maahan kymmeniä tuhansia matuja ja ketkä hyväksyivät kapitalistien hallintarekisterilobbauksen.

Onko tämä porukka, syyllisten lauma, uudessa vaiko vanhassa vaihtoehdossa?

Todellakin, on pitkässä juoksussa yksinomaan hyvä asia, että puolue pääsee eroon heikommasta aineksesta, jotta se voi olla voittamaton jatkossa. Uudistunut ja vahva!

Siispä, jos eilen Hyysärin Sanomien suosiollisella avustuksella, Jussi Halla-aho lyötiin galaktiseksi keisariksi, niin tänään hänestä tehtiin totuuden marttyyri ja siksi myöskin laulu on vaihtunut - fakta on, että Totuuden marttyyri suostui hallitusohjelmaan, mutta häntä ei ollut aikomustakaan päästää mukaan:"Judas Judas I thought you were my friend
Judas Judas you're just the same as them

I'm in hell and I'm alone
Liar liar you said you'd stay with me
liar liar laughing as you leave"

PS. Tämä draama ei tosin jää vielä tähän, vaan tämän toteuttamisessa on mutka jos toinenkin.
Nimittäin, Totuuden marttyyrille kun kerran pitäisi jäädä puolueen rahat.

Siksi onkin mielenkiintoista, miten media kääntää asian näin päin:

Perussuomalaisten sääntöjen mukaan puolueella voi olla vain yksi eduskuntaryhmä. Tuupaisen mukaan perussuomalaisten puoluehallitus joutuu nyt erottamaan jomman kumman eduskuntaryhmän.
Puolueen virallinen eduskuntaryhmä saa myös puoluetuen.
– Soinin ryhmä on nyt suurempi kuin (Jussi) Halla-ahon. Puoluehallitus saattaa siis erottaa Halla-ahon eduskuntaryhmän jäsenet puolueesta, jolloin puoluetuki jäisi vielä Soinin porukalle. Halla-ahon ryhmä voi jäädä siis nuolemaan näppejään, Tuupainen pohdiskelee.
- Nimittäin, Soini itse oli mukana kaatamassa lakia, jonka mukaan loikkarit saisivat mukaansa puoluetukia poistuessaan! Eli, jos hän tuomitsi itsensä omilla juudas-puheillaan, hän myös kaivoi itselleen tässä kuopan.


PPS. Kerrassaan hulvaton sattumus, että seuraava hanke on nyt samalla käynnissä:

Uusia vastaanottokeskuksia alaikäisille – LM: Migri varautuu turvapaikanhakijoiden uuteen tuloon


Maahanmuuttoviraston ylitarkastaja Mikko Välisalon mukaan pitää varautua siihen, että tulijoiden määrä jälleen kasvaa.

Olipa onni, että saatiin Totuuden marttyyri pois sotkemasta näitä vähemmistöterrorin edustajain bisneksiä!

Ei kommentteja: