perjantai 16. kesäkuuta 2017

Juudas pettää - minä en!

Koska kesä ei ole vain ovella, vaan jo astunut ovesta sisään, on meidän juhlistettava sitä tästä maamme poliittisesta rajumyrskystä huolimatta.

Ja vaikka kesä onkin hienoa aikaa olla ilman vaatteita, ei Fundamentti silti henno laskea lukijoitaan menemään kylillä ns. kelteisiltään, joten siksi onkin suotavaa tarjota teille vaatteita.

Ei pelkästään vanhan malliston, vaan myöskin uuden.

Unohtamatta tietenkään tarjousta, joka on seuraava tällä erää:

15% pois t-paitojen hinnasta
Voimassa: 21.6.2017 saakka
Kuponkikoodi: TS0617
Kauppa: XeimianDesign

Entäs ne uudet tuotteet?

Ne ovat seuraavat, klikkaa nimestä, niin pääset ihastelemaan, ellet jopa ostamaan kyseisen ihokkaan!

Liittyen tämän hetkiseen poliittiseen tilanteeseen, on seuraava tuote ilmeinen valinta - mikä parasta, sen viesti ei vanhene vaikka tämä tilanne menisi ohitse, eli kyseessä on:
Juudas pettää - minä en!-t-paita

Toisena uutuutena puolestaan on odotettu ja kysytty klassikkoslogan, jota saa nyt myös paitana, ja jonka viesti toivon mukaan ei tulevaisuudessa vanhene vaan osoittautuu todeksi:
Make Finland Great Again-t-paita

Muuten taas tarjouksen kannalta suositeltaviin tuotteisiin lukeutuu ainakin seuraavat, yleisön suosion saaneet tuotteet:

Meninist-t-paita (punainen teksti)

Meninist-t-paita (valkoinen teksti)

(Lue lisää ko. paidasta täältä HUOM! sisältää feministin triggeröitymisen)

Destroy feminism

Exit feminism - Enter masculism

Minulle ei lämpene edes ilmasto 

Ja kuten jotkut ovat voineet kuulla, niin hienot naiset nukkuvat pelkästään parfyymi yöasunaan, mutta onkin hyvä tietää, että heidän lisäkseen on myöskin kaiken maailman uuvatteja, jotka heittävät kaverinsa bussin alle, päästäkseen itse pälkähästä ja voidakseen nautiskella petturuuden hedelmistä. Heidän teemoittama oli tämä tarjouskampanja, samoin mitä tulee parfyymin kanssa nukkumiseen, heidän tunnus- ja tuutulauluksi kelpaa seuraava kappale:


PS. Tuotteita saa useamalla värillä, lisäksi niissä on 30 päivän takuu ja palautusoikeus - sillä juudakset pettävät, XeimianDesign ei. Kiitos.

Ei kommentteja: