maanantai 22. toukokuuta 2017

"Vain elämää-Petra" punapilleröi voimallisesti!

Nikke Ankaran härskien puheiden kohteena oleva Petra iski tv:ssä takaisin – ”Rupes ärsyttää se ylimielisyys”Allekirjoittanut ei seuraa kyseistä ohjelmaa vahingossakaan, mutta hän seuraa kylläkin uutisia, ihan tahallaan.

"– Se Niken alkuperäinen biisi kertoo siitä, että hän pokaa mimmin ja valkkaa sen mimmin sieltä baarista ja vie sen himaan, Petra taustoitti esitystään jakson alussa.
– Mua rupes ärsyttämään se ylimielisyys siinä pokaamisessa. Oikeastihan se on se mimmi, joka päättää, et lähenks mä sun mukaan vai en, Petra jatkoi.
Laulajatar sanoi, että sama pätee heidän väliseen höpsöttelyynkin.
Että niinhän sä luulet, mutta kyl se mimmi tekee ne päätökset aina."

Jos siis Petra löytyy lähiaikoina satama-aaltasta kellumasta, itsemurhan tehneenä (tekotapa: "ampununut itseään rintaan, ja niskaan",) niin älkää ihmetelkö, sillä feministit eivät halua kuulla tälläistä "vihapuhetta" ja "valeuutisia" hallinnoimassaan mediasfäärissä.

Syy miksi feministit ja naiset yleensä eivät halua että tämä fakta tulee ilmi, on siinä, että se muistuttaa meitä kaikkia naisten vallankäytöstä joka johtuu seksuaalisen vallan tuomasta etuoikeutuksesta, näin ollen se myös vähentää naisten uhristatusta ja muistuttaa meitä niin hypergamiasta kuin muistakin seksuaalisen syrjinnän muodoista, joita naiset harrastavat - on näet muistettava, että seksi on nykyisin WHO:n mukaan ihmisoikeus, ja täten ihmisoikeuksien puolustajiin lukeutuvat naiset saattavat olla erittäin usein niiden rikkojia itse. Eikö olekin hassua, ettei tästä ihmisoikeusläpimmurosta ole vain kuultu enempää ja ainoa kotimainen media joka siitä on uutisoinut on Fundamentti? Kyllä, se on hassua, muttei yllätä ketään, sillä kuten jokainen Fundamentin lojaali lukija sen jo tietää, niin tuplastandardit ovat massakontrollin ase. Olisikin agendan vastaista, jos tasa-arvoa ajettaessa oikeasti ajettaisi tasa-arvoa.

PS. Nikke ei ollut täysin väärässä - koska hän edustaa ylemmän tason miestä pariutumisessa (kyseessä on yksinkertaisesti - ei se jaloin ja suurin mies - vaan mies jota naiset itse suosivat eniten) hän tällöin omaa seksuaalista valtaa, koska naiset naivat hypergamisesti ylöspäin ja täten hänellä löytyy mistä valita. Siltikin tämä valta on hänelle naisten antamaa ja tätä valtaa säännöstelemällä naiset pyrkivät hallitsemaan massakontrolloituaj miehiä joihin on luotu anti-MGTOW-tyyppinen taustaohjelmointi naisten miellyttämisestä ja seksistä suurimpana palkintona maailmassa.


Ei kommentteja: