maanantai 29. toukokuuta 2017

TIEDOTE: lue tämä nyt

Eli pari asiaa, niin alkavalle viikolle kuin myös koko kesälle.

Tästä päivästä, alkaa siis teemaviikko, joka käsittelee erityisesti mediaan (massakontrollin aseet) ja kriittiseen naistutkimukseen, pariutumiseen ynnä muuhun sellaiseen liittyviä, enemmän ja vähemmän ajankohtaisia ilmiöitä. Mukana on vastakkainasettelua ns. punaisen ja sinisen pillerin väliltä, - todellakin, mukana on esimerkkejä siitä, miten toisaalta mediassa on vahingossa punapilleröity (tässä on siitä aiempi esimerkki) mutta myöskin siitä, miten se sinipilleröi ja minkälaista ulosantia ja viestiä se haluaa välittää kansalle.


Tekstejä tulee erityisen paljon, yksi per päivä, joten kannattaa pysyä "kanavalla" (tämä sillä varauksella toki, että allekirjoittanut saa kaiken valmiiksi).

Toinen juttu puolestaan on ilmoitus kesäaikaan siirtymisestä. Eli tämän rysäyksen jälkeen hiljennetään tahtia kesäisemmäksi. Se tarkoittaa sitä, että nyt totutun keskimääräisen 3-5 viikkotekstin sijaan tekstejä julkaistaan vähemmän, 1-2 tekstiä vähemmän tarkalleen (mutta jos aihetta, niin toki sitten tietysti enemmän). Tällöin uumoiltu blogin kesäloma lyhenee myös, tai sitä ei pidetä olleenkaan.

Ja koska tämä tiedote täyttää myöskin eräänlaisen johdannon viran, niin laitetaanpa tähän samaan syssyyn seuraava pieni uutiskatsaus:

Kauniin Nellin, 21, päivitys koskettaa: En löydä miestä!


Tässäpä oiva johdanto viikon teemaan; media tekee siitä lehtijutun, kun markkina-arvonsa huipulla oleva hypergami, ei pysty löytämään kylliksi oman tasonsa yläpuolella olevaa miestä. Voi aikoja, voi tapoja!

Fakta on kuitenkin se, että yleisesti ottaen nainen joka ei löydä "kunnollista" tai "tasoistaan" miestä, on nainen joka ei sellaista ole alunalkaenkaan etsinyt. Naisen sanojen ja tekojen kohdalla, vain teot paljastavat minkälainen nainen on kyseessä.- Nainen joka ei löydä kunnon miestä, on nainen jossa on vikaa. Syytökseen tästä johtavat luonnollisesti feminismiin, joka riisuu naiselta kaiken vastuun toiveistaan ja teoistaan, ja antaa ymmärtää että naisen utopistiset ja tunnepohjaisimmatkin päähänpistokset on toteutettavissa ja on muiden vika jos niin ei tapahdu. Nykynainen tuntee vain vapauden, muttei vastuuta ja tämä on suuri onnettomuus.


Ei kommentteja: