tiistai 23. toukokuuta 2017

Manchesterin isku (monikulttuurisen unelman kuolinisku osa 635235)

Taas jysähti, eikä se enää sillä tapaa jaksa yllättää, muita kuin suvakkeja. Ehkei heitäkään, vaan kognitiivinen dissonanssi varmasti ruoppaa tajuntaam ja kovaam tälläkin hetkellä. Tavalliset kansalaiset eivät ole sen enempää yllättyneitä tekijästä kuin myöskään siitä, että tämä ylipäänsä tapahtui. Eivätkä he (me) myöskään ole oikein ostaneet "no siis ihan tavallinen haaverihan tuolla keikalla tapahtui, kun se kaiutin räjähti, eniten minä nyt miettisin keinoja vähentää rasismia sillä terroristit voittavat jos yritämme estää iskuja ja tehdä jotain tälle kysymykselle"-damage control-selitystä.Manchester Arena explosion: Suicide bomber kills 22 and injures 119 in terror attack at Ariana Grande gigTämän hetkin uhrilukuna on 22 kuollutta ja lähes 120 haavoittunutta.

Jo vuoden 2014 lopulla Fundamentti toi ilmi sen, että eurooppaa tulee kohtaamaan tuhoaalto ja etenkin Englanti saa maistaa osansa (HUOM! vielä se isoin isku odottaa tapahtumistaan). Tämä perustuu terroristien omaan ilmoitukseen ja tietysti siihen kehitykseen mitä olemme kaikki jo tottuneet näkemään. Nyt Manchesteria on pyyhinyt juuri tälläinen terroristikampanja, jossa nämä ns. Isis-solut ovat aktivoituneet. Eräs suurimpia ongelmia onkin juuri se, ettei kyseessä tarvitse olla edes isisläinen tai Isisin keskushallinon masinoima isku, kun kerran yksittäiset "mielenterveysongelmaiset" kaikki tunnustavat samaa totuutta ja samaa agendaa. (Isis tosin voi yhtä hyvin ottaa iskut nimiinsä jo siksi, sillä se saa siten haluamansa, sillä niin se kuin nämä muutkin yhteiskuntamme viholliset yksinkertaisesti vetävät yhtä köyttä ja kilpailevat siitä, kuka saa "kunnian" toiminnasta joka tunnetaan sanalla sanoen nimellä "jihad".)

Nyt aivopestyt, massakontrolloidut kansan harmaat rivit ovat alkaneet tajuta tämän, mutta he mielellään tuudittuvat siihen massakontrollin ooppiumiin jota on tarjoiltu tähänkin asti, eivätkä "suostu pelkäämään", vaikka juuri se on asia mitä tässä kannattaisi tehdä. On erittäin karua että kognitiivista dissonanssiaan vastaan kiukuttelevat kuplassaejät ennemmin uhraavat itsensä ja läheisensä, kunhan ei tarvitse myöntää olleensa väärässä. Heidän kypsyytensä on luokkaa pikkulapsi, joka on yllytyshullu ja joka siksi saadaan tekemään mitä tahansa, kunhan vain vihjataan "et kai vain pelkää?"(Hyvä esimerkki tästä on muuten nähty Matti Nykäsesestä kertovassa elokuvassa, jossa Matti teki yhtä sun toista, kunhan vain muisti sanoa suggestion päätteeksi taikasanat: "paitsi tietysti jos pelkäät"). Tästä normaalisti kasvetaan ulos, mutta porukka joka uskoo lapsenomaisessa joukkopsykoosissa maailmaan joka ei ole mahdollinen, ei tästä halua kasvaa ulos. Tästä syystä heitä ei kerta kaikkiaan voi ottaa vakavasti, saati sitten päästää päättämään asioista.


Eräs seikka mikä tässä oli synkän ironinen, oli se, että Arianna Grande on eräitä trendikään feminismin (ja sen "arvojen" edustajia, ja eräänlainen "roolimalli" nuorille tytöille ja naisille - nyt hänen keikallaan hänen faninsa saivat tuta mikä tämän kaiken hintana on. Tässäkin tapauksessa kuolleisiin lukeutuu mm. 8 vuotias tyttö. Tuossahan se yhteiskunta onkin miniatyyrimuodossa, leipää ja sirkushuveja, joiden ideana on ylistää naisten seksuaalista vapautta ja narsismia, maailmassa jossa lampailla ei ole mitään pelättävää vaikka sudet oltaisi päästetty aitaukseen jo aikaa sitten. Seuraukset sälytetään vihollisryhmille, joita kutsutaan nimillä valkoinen heteromies, natsit, fasistit yms. jotka ovat ikäviä ilonpilaajia, sillä "voi vain ymmärtää ja vika on aina ärsyyntyjässä".

Mutta mikäpä olisi kyllin suuri hinta, jotta aikamme sairain fantasia ja mahdottomin utopia voisi onnistua? Ikävä kyllä terroristien ja heidän ystäviensä työ ei tule loppumaan, ennen kun se lopetetaan. Islam ja monikulturistinen unelma, ovat länsimaille vaarallista taikauskoa kumpainenkin. Faktat ja dialogi ei pysäytä niitä, sillä niiden perustu on ihan muissa asioissa. Kumpikaan osapuoli ei mieti, että voisivatko he olla väärässä, vaan uskovat että maailmassa on virhe, joka pitää korjata hinnalla millä hyvänsä. Ja ei, näiden terroristien primääri tavoite ei ole levittää pelkoa, se on korkeintaan sekundäärinen, näiden primääri tavoite on islamilainen valtio ja pyhä sota. 

Mitä tuli aiempaan huomioon siitä, että tämä isku on pikemminkin sääntö kuin poikkeus, niin asian puolesta todistaa se, että miten iskut tehdään saman aikaisesti. Ruotsissa oli samaan aikaan pommiepäily, josta on vaiettu häiritsevällä tavalla. Manchesterissa tyhjennettiin mm. ostoskeskus ja myös sairaalan pihalla käveli asemies, ihmisten twiitatessa paniikissa sairaalaan lukittuneena, unohtamatta tietenkään metroa ja lentokenttää jotka molemmat olivat hälytystilassa. Kyseessä selvästi on järjestelmällinen sota, eikä niinkään mikään "katsotaan hei alkaako noi pelkään"-kepposteleminen.

Mutta myös Filipiineillä Isisin liittolainen on ottanut jo kokonaisen kaupungin haltuunsa - asia mistä ei myöskään olla liiemmin ilmoitettu, ettei vain pelko saisi valtaa. Nimittäin, kyseinen Marawin kaupunki on kuten muut iskujen kohteet, kaupunki jossa on tavallista suurempi muslimikeskittymä. Moisestahan voisi tehdä yhteenlaskuja, jotka eivät sovi Virallisen Totuuden narratiiviin, eikö? Etenkin kun kyseisen alueen muslimit ovat voineet nauttia suvaitsevaiston tukemista parannusehdotuksista, kuten sharia-lain sovelluksista. Voisiko olla, että muslimien vapautta tulee sittenkin rajoittaa ja kansallismielisesti asettaa oma kansa ja kulttuuri ensiksi?

Philippines soldiers battle Isis-linked gunmen on Marawi city streets

Vaan mitä tekevät suvakit ja eliitti? He toimivat kuten totuttua, ja muslimit kiittävät. Kansan kerätessä tämän puun sadon omalla kustannuksellaan, kuunnellen selityksiä kuten "yksittäistapaus, kyllähän suomalaisetkin ja kyllähän Raamatussakin käsketään noin tehdä, unohtamatta tietenkään että Donald Trump söi kaksi jäätelöpalloa kun muut saivat yhden sekä nautti majoneesipohjaista salaattikastiketta, muiden nauttiman vingretten asemesta".


Ei kommentteja: