keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kiukutteleva Ilkka Kivi ja naiskoomikot ("Huumori on patriarkaatin ase!!!")

Koomikko Iikka Kivi tuohtui stand up -kiertueen ”seksistiseen viestiin”, jätti kiertueen antaakseen tilaa naisille ja muunsukupuolisille – Promoottorin mukaan 24 miehen kiertue luultavasti peruuntuu

Allekirjoittanut joskus miettii, että mitä pitäisi tapahtua, ennen kun miesfeministit punapilleröityvät, eli heräävät näkemään todellisuuden kahdesta seikasta:

  1. Valkoritarointi ei paranna mahdollisuuksia saada naista ja seksiä
  2. Feministit eivät halua olla miesfeministien kavereita, vaan miesfeministit ovat hylkiöitä molempien sukupuolten mielestä (feministeille tosin hyödyllisiä hylkiöitä)Esim. Nimenomainen Ilkka Kivi juuri sai taannoin täyslaidallisen feministeiltä, mutta siltikään hän ei oppinut mitään, vaan ajoi heti seuraavasta kaarteesta ulos "satalasissa".

Opettavaista, eikö?

On, sillä tässä näemme jälleen feministien typeryyden - se fakta, että naiset hyvin harvoin ovat hauskoja, ei muutu millään määrällä poliittista korrektiutta tai muuta "keisari ei ole munasillaan, sillä on vain uudet vaatteet"-hapatusta.  Täsmälleen sama pätee myöskin naisen euro-myyttiin, miehet tekevät enemmän töitä, aloilla jotka naisia eivät kiinnosta - tätä ei tule eikä tätä voida muuttaa millään muulla kuin naisten omalla toiminnalla. Jos näin ei tehdä, toimitaan kuten vihreät jotka ovat avoimen seksistisiä naisen suosimisessa, ja täten heidän agendanaan on, että pätevyyden sijaan valitaan sukupuolen perusteella. Siispä, liittyen tähän tapaukseen, on tässä esimerkki siitä, miksi mädättäjät onnistuvat degeneroimaan Suomen jo valmiiksi vaatimattoman stand up-skenenkin - hauskuuttajat korvataan sukupuolikiintiöillä, eikä enää kenellekään ole hauskaa, paitsi huumorintajuttomilla feministeillä.


(Itse asiassa, jos tarkkoja ollaan,  niin Suomen kuin koko läntisen maailman kehitys kaikilla aloilla kulminoituu mieheen - sivilisaatio on miehestä, naisen funktiona on olla siinä sopiva apu, jos nainen ei täytä tätä funktiota, hän tällöin voi olla jopa degeneroiva elementti.)

Lisäksi, mitä tulee tähän tapaukseen, niin koko kiertueen ideanakin oli alunperin Suomalainen mies (se oli sen työnimi), mitä helvettiä naiset ylipäänsä olisivat siellä tehneet? No, koska mies-sukupuoli on kielletty Suomessa, piti tietysti kiertueen nimi vaihtaa.

"KIVI KUITENKIN pettyi, kun kiertueen nimeksi muuttui hänen yllätyksekseen Vuosisadan suomalainen.
”Siinä kontekstissa naisten puute on todella, todella perseestä. Se nimittäin antaa viestin siitä, että viimeisen vuosisadan suomalaisuus määrittyy pelkästään cis-miesten kautta. Ja se on paska viesti, josta irtisanoudun tässä selvästi ja yksisanaisesti”, tykittää Kivi."

- Hyvä Ilkka, näytä niille!!!

Entä sitten naiskoomikot? Mikseivät he ole yleensä hauskoja? Tässä muutamia pointteja:

  • Naiskoomikot esim. kiroilevat, käyttävät alapäähuumoria ja maskuliinisia stereotypioita, kuvitellen että se olisi hauskaa (pahimmillan myötähäpeä on ollut sitä luokkaa, että on herännyt jopa isällisiä tuntemuksia "voi tyttöparka sinua"). He muistuttavat lapsia, jotka ovat nähneet aikuisten "kjeh kjeh röh räh"-porukan naureskelevan, ja he täten matkivat näitä juttuja sellaisinaan kuvitellen että ne toimivat yleisestikin.
  • Valkoritarikoomikot puolestaan välttelevät moisia "maskuliinisia vikoja", ja miettivät mikä varmasti ei loukkaisi eturyhmiä ja mikä varmasti miellyttäisi naisia. Samalla tälläiset miehet ovat lähellä naista hauskuudessaan, sillä he ovat feminiinisiä muutenkin.
  • Molemmat epäonnistuvat, sillä molemmat ovat feminiinisiä luonnoltaan, eivätkä täten tuo olennaisia elementtejä komiikkaan, mihin kuuluu tietty rajojen rikkominen, räävittyömyys ja määrätty edelläkävijänä toimiminen; sen sanominen hauskasti, mikä on totta mutta mitä muut eivät ole sanoneet. Ennalta-arvattavuus ja kaavamaisuus, mikä liittyy naisiin, tekee heistä tälläisiä papukaijamaisia jäljittelijöitä, sama pätee myöskin "beta-kuohilaisiin miehiin". Puhumattakaan siitä, että naiset yleisesti pitävät hauskoina asioita, jotka ovat muistakin hauskoja ja joillle nauraminen liittyy pikemminkin statuksen ylläpitoon ja sosiaaliseen yhteenkuuluvuuden tunteen lisäämiseen; nainen siis nauraa jos muutkin nauravat tai jos hän pitää henkilöstä, on tällöin mikä tahansa hänen juttunsa hauska, eli nainen katsoo henkilöön, eikä suinkaan osaa arvostella objektiivisesti onko juttunsa hauska vai ei. Kun taas miesfeministit luopuvat maskuliinisuudestaan ja täten jostain ainutlaatuisesta, polarisoivasta elementistä mikä vetää naisia, he myöskin luopuvat vapaaehtoisesti hauskuudestaan - molemmat johtavat huonoon päämäärään. 


Kumpaakaan näistä ryhmistä, ei kukaan halua kuunnella tai katsella, ja lukittautuminen suljettuun tilaan, tajuten että on maksanut lipun hinnan moisesta, ei ole huvittelua vaan suuri virhe.

Joten, voidaan sanoa, että nyt kun Kivi jää pois kiertueelta, on ainakin taattu, että kiertue on hauskempi kuin se olisi ollut hänen kanssaan. Puhumattakaan, että sinne olisi ladattu mukaan kiintiönaisia, ja jokaista joka ei olisi pitänyt heidän juttujaan hauskana, oltaisi katsottu pahasti.

Tätä vetonaulaa järjestäjien soisi käyttävän hyväkseen. Yleisö varmasti on mielissään, kun sitä ei aliarvioida, vain koska mädättäjät haluavat änkeä itsensä lavalle.  Samoin, kiertue voi vedota myöskin anti-seksismiin ja tasa-arvoon: sinne ei olla valittu esiintyjiä (naisia) heidän sukupuolensa perusteella, vaan kaikki esiintyjät ovat mukana pätevyytensä perusteella!

"Feministivapaa stand up-kiertue, vapaa kaikesta mykkä paskalla-tyylisestä "nauretaan kannatuksen vuoksi"- pelleilystä ja poliittisesta korrektiuudesta!"
Se, että jos nyt koko kiertue kaatuu, on osoitus totta kai tuplastandardeista, sillä miten muuten olisi mahdollista että esimerkiksi paljon vakavammat kokoontumiset, kuten tasa-arvotapahtumat olisivat vain naisten tilaisuuksia naisille? (Joissa luonnollisesti palkitaan vain naisia).

Tässä lopuksi vielä klassikkovideo missä aihetta selitetään - lyhyesti voi siis sanoa, että miehille huumorintaju on kehittynyt pariutumisen seurauksena, nainen ei ole tätä kykyä tarvinnut.


Ei kommentteja: