tiistai 18. huhtikuuta 2017

Tätä media ei kerro Clevelandin sarjamurhaajasta

USA:n Clevelandissa on tilanne päällä. Siellä mies on ottanut, ja pistänyt tappoputken päälle, kuvaten ainakin yhden murhan.

Hän väitti että kuolleita olisi jo toistakymmentä, ja että murhaaminen jatkuu, kunnes hänet otetaan kiinni.

Suomen mediassa asiasta on ilmoitettu ohimennen parissa uutisessa, mutta siinä se pitkälti olikin.

Nyt, moni varmaankin arvaa, että tämä salailu ja vaikeneminen merkitsee vain sitä, että koira on haudattu, palaneen käry haisee ja sylttytehtaalle vievät jäljet - tälläkin kertaa.

Nimittäin, tämä tapaus on hyvin hankala Virallisen Totuuden ja sen ajaman agendan kannalta:
Musta muslimi, on lähtenyt lahtaamaan porukkaa.

Motivaatioksi hän kertoo sen, että ensiksi meni rahat, ja seuraavaksi lähti nainen, näin ollen enää ei ole mitään hävittävää. Tuttu tarina? Feministien ja suvaitsevaiston narratiivissahan valkoinen mies aina tekee noin, joten RAJAT AUKI!

Tässä Fundamentin tekstissä, tätä samaa "ATM-kostaja/vallankumous"-ilmiötä on käsitelty, ja nyt se näyttäisi toteutuvan. Hieman vain yllättävästä suunnasta, nyt kun eturyhmäläinen onkin lähtenyt tekemään omaa, viimeistä vallankumoustaan. Toisaalta, tämä ei olisi ensimmäinen kerta kun muslimi kunnostautuisi "hienoisessa ylireagoimisessa". Eräs selitys miksi tässä on käynyt näin, löytyykin siitä, että kyseessä on ns.kotoutunut muslimi, joka näin ollen ei voi enää nauttia omasta kulttuuristaan toisen kulttuurin sisällä, vaan nyt häneen osuu ne samat osumat, jotka osuvat kantaväestön edustajiin (miehiin).

Sillä mitä tulee ATM-vallankumoukseen, niin myöskin se huomio pätee, miten henkisesti heikoimmat lenkit alkavat murtua ensimmäisinä, ihan kuten näemme kouluammuskeluissa. Lisäksi mitä tulee ATM-vallankumoukseen, niin tässä on kyseessä KTM-tason mies, joka eron myötä tippui alemmalle tasolle, eli ATM-luokkaan (ja tyhjän päälle), mikä puolestaan meinaa sitä, että reagointia tapahtumaan on mahdotonta välttää, sillä yhä useampi mies on punapilleröity ja täten "luokkatietoinen" mitä tulee pariutumistasoihin; he tietävät miten naisten hypergamia on aiheuttanut huomattavia vaikeuksia pariutumisessa, sillä jotta mies voisi saada tasoisensa naisen, hänen tulisi käytännössä olla tuota naista tasokaampi ja näin ollen eilisen KTM voi olla tänään ATM, jonka seuraava tasokorotus KTM-luokkaan, voi olla tiedossa vasta vuosien päässä. Jos silloinkaan.

Siispä, tätä uutista tuskin tullaan valtamediassa käsittelemään tämän paremmin, ainakaan Suomessa, jossa edellä mainittujen asioiden tuleminen ilmi olisi sangen kiusallista, sillä Virallinen Totuus on seuraava:
  • Muslimit ja muut eturyhmät eivät ole vaaraksi, eivätkä koskaan tee mitään rikollista, vaan he ovat aina uhreja. Samoin, ainoa ongelma näissä tapauksissa on rasismi, joten tästä syystä vain lisätty maahanmuutto ja mokutus voivat olla toimivia lääkkeitä.
  • Naiset eivät nyöskään aiheuta mitään ongelmia yhteiskunnassa, eivät suoraan eivätkä epäsuoraan, samoin hypergamian sijaan tulisi käyttää termejä kuten "vapaus valita" ja "oikeus omaan kehoonsa" jne. sillä mitä pahaa siinä muka on, että feminismin toteutuessa, naiset päätyvät aiheuttamaan avioeroja (omia ja toisten, vieläpä rataennätyksellä: 50% liitoista päättyy eroon ja 80% eroista on naisten hakemia),  nostamaan aborttien määrää viihdekäytössä (ehkäisyvälineenä ja "sosiaalisista syistä"), puhumattakaan siitä, että voiko muka jokin olla tässä vapaudessa pielessä, nyt kun naiset ovat onnettomampia kuin koskaan aiemmin? Sillä onhan miesten hyväksikäyttö ja heihin suhtautuminen kilpailjoina tasa-arvoa, unohtamatta tietenkään naisten hypergamian sivuotteita kuten miesten seksuaalista syrjäytymistä ja sen johdannaisia, kuten tälläisiä tappoputkia joita todistamme nyt tässä(kin) tapauksessa
  • Täydellinen mahdottomuus näin ollen olisikin, että Clevelandin kaltainen tapaus tapahtuisi, sillä se on kokonaan eturyhmien keppostelemista, yhdistettynä moderneihin lieveilmiöihin jotka johtuvat esim. feminismistä ja sen ajamista "arvoista", mikä taas ei käy päinsä koska siitä tulee pian käsitys, että eturyhmäläisetkin kärsivät tästä rappiosta ja vieläpä tekevät kantaväestölle ominaisia "kepposia". Siispä,  täten tätä tapahtumaa ei ole olemassa, vaan "meillä on ainoastaan unelma".

Jäämme siis seuraamaan tapahtumaa.

Toistaiseksi tilanne on seuraava:

  • Mies on edelleenkin karkuteillä
  • Pormestari vedonnut häneen, että tämä lopettaisi tappamisen
  • Mies ("Steve Stevie") on sulkenut matkapuhelimensa
  • Mahdollisesti vaihtanut kaupunkia
  • Hänen naisen on esittänyt pahoittelunsa
  • Maanantaille luvassa lisää murhatöitä
  • Poliisi ei ole löytänyt muita kuin yhden uhrin, sen joka kuvattiin
Tältä pohjalta näyttää siltä, että suuremmilta uhriluvuilta toivon mukaan on vältytty. Mutta tulevaisuudessa näitä tulee olemaan lisää, tämä on kirjoitettu olemaan, ja tämä kaikki toteutuu jos asioille ei tehdä mitään. Valitettavasti.

Lisäksi on melko varmaa, että asiasta vaietaan hyvin pian sen jälkeen, kun mies on saatu kiinni, ja tilanneselvitys tulee noudataan Virallisen Totuuden narratiivia. 


Ja ai niin, osataan sitä toki muuallakin:


Ei kommentteja: