tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kuntavaalit 2017: Blue harvest: Horror beyond imagination

Toisaalta, tämän tekstin alaotsikko olisi voinut olla myös: Green hell - just like every other hell, but green

Syynä se, että vaikka ennen kaikkea Kokoomus voitti, vaikka pudottikin kannatustaan, myöskin Vihreät "voittivat" - erityisesti median mielestä. Siispä, nyt jokainen ymmärtänee mihin nuo kyseiset elokuvamaailmasta ja musiikista tutut "värikoodit" viittaavat. He saavat myös aavistuksen siitä, mitä tämä juttu pitää sisällään.

Feministit ja piraatit kiilasivat kommunistit ulos Helsingissä. Mikä ei ole hyvä asia myöskään. Nyt siellä on nimittäin heiluttelemassa käsiään päämäärättömiä kaulapartawarettajia ja fanaattisia miestenvihaajia, sekä feminiinisen ylivallan kannattajia, muuten melko harmittoman kapitalismin vastavoiman sijaan.  Liekö tämän muutoksen takana täydellinen eliitin harhautusliike vai oliko se vain muuten osoitus onnistuneesta massakontrollista? Vai miltä kuulostaa, että sinne valittu feministiöyhöttäjä sai enemmän ääniä kuin puolustusministeri? Kuulostaako se siltä, että äänestäjät ovat ihan ajantasalla ja täysissä ruumiin ja sielun voimissaan?

Perussuomalaiset puolestaan maksoivat hinnan periaatteidensa myymisestä ja saivat täten arvokkaan opetuksen. Samalla tämä osoittaa miten paljon kaikki on ollut Soinin varassa - hänen poistumisensa merkitsee nyt sitä, että jos Suurtaa Johtajaa ei korvaa toinen johtohahmo, joka osaa pitää puolueen kurssissa ja tietää mihin mennään, alamäki tulee jatkumaan. (Tahtoo myös sanoa sitä, että Jussi Halla-ahon kannattaa ruveta tekemään venyttelyliikkeitä, sillä hänet siirrettäneen askiin seuraavaksi - näin jääkiekkotermistöä käyttäen).

Joka tapauksessa, persujen kannalta tämä asia ei ollut niin huono kuin olisi voinut luulla, sillä tämän muistutuksen johdosta, he osaavat varautua merkittävämpiä ja suurempia vaaleja, eli eduskuntavaaleja ajatellen; se varautuminen tulee tosin aloittaa heti. Ja mikäpä olisikaan parempi paikka näyttöön, kuin toimiminen hallituksessa alkuperäisten lupaustensa mukaisesti, säilyttäen välit kansaan, muttei välttämättä kelvottomiin hallituskavereihin - SSS-hallitus tulee nimittäin jäämään historiaan eräänä vihatuimpana hallituksena mitä on koskaan ollut. Niin myös ne puolueet, jotka ovat siihen kuuluneet.

Nyt, Persut eivät toki ole olleet täysin toivottomia hallituksessa, eivätkä myöskään täysin lupauksiaan pettäneitä. He esim. estivät sen, etteivät matut pääse etuilemaan köyhiä suomalaisia asuntojonoissa ja olivat Bernerin uudistuksia vastaan. Tästä tosin ei ole monikaan tietoinen, eikä tämä vielä yksin riitä. Perussuomalaisten menestys oli silloin korkeammillaan, kun he seurasivat periaatteitaan ja kun näitä periaatteita seurasivat johdonmukaiset teot - etenkin kun niitä tehtiin jopa vallan kustannuksella (oppositioon jättäytyminen jytkyn vuonna), oli tällöin kansallinen suosio taattu.

Vaan, mitä sitten on odotettavissa "voittajien" suhteen (näin etenkin YLE ja muut massakontrollin aseet heidät haluavat raamittaa ja esittää kansalle, joten pelataan mukana)?On käsittämätöntä, miten kokoomus taas kerran menestyi.

Eräs selitys tietysti on siinä, että Helsingissä kuohui niin pormestarin kuin myös suurmoskeijan ympärillä, ja siksi moni olisi protestiäänestänyt vihreitä vastaan. Mutta hienoinen ongelma tällöin on vain siinä, että  kuten Fundamentti asiasta jo aiemmin kertoi, on tämä "vastavoima" se kaikkein petollisin mädättäjäpuolue, muutamaa yksittäistä toimijaa lukuunottamatta. Voidaankin siis sanoa, että kansa nielaisi nyt syötteineen päivineen tämän syötin, ja tuli jatkaneeksi ei vain kansanvälisen, maahanmuuttobisnekseen erikoistuneen kapitalistin edunvalvontajärjestön tukemista, vaan se myös epäonnistui subversioprosessin pysäyttämisessä - minkäs teet, kaikki eivät ole Fundamentin lojaaleja lukijoita, ja voi täten tajuta ansaa, jossa heidät pistetään väärän dilleman eteen, eli valikoimaan kahdesta huonosta vaihtoehdosta se "vähemmän huono".

Mutta jos nyt yhtään lohduttaa, niin se sanottakoon, että jos tätä menoa jatkuu, poistuu koko äänestyskäytäntö Suomesta, kun kokoomuslaiset kapitalistien lobbarit ovat yksityistäneet ja monikansallistaneet koko Suomen, jolloin ei enää ole tarpeen murehtia äänestämisestä. Nimittäin sen jälkeen maamme kohtalosta päätetään kansainvälisten kapitalistien kesken heidän yrityskokouksissaan - joten, kansalainen, valmistaudu YT-neuvotteluihin, ulkomaalainen halpatyövoima on aivan oven takana!Vihreät puolestaan tuovat jatkossakin tuttua kulttuurimarxisista värinää maahamme, aina kun saavat siihen tilaisuuden - verovaroillasi, totta kai. Heidän etunaan toki on se, että he ovat enemmän köyhän asialla kuin kokoomus, mutta valitettavasti heidän sekava arvomaailmansa noudattaa feministeiltäkin tuttua pririsointia, missä valkoisella heterolla (etenkin jos kyseessä on mies) on aina "väistämisvelvollisuus!" ja jos he nyt eivät ole autettavien listalla viimeisinä, niin he ovat ongelmalistalla "poishoidettavina". Vihreät muutenkin ovat farisealaisten ja ulkokultaisten elitistien puolue, jossa tiivistyy vieraskoreus ja kansallinnen itseviha - asiat joista meidän tulisi muutenkin päästä eroon, sillä ne ovat pelkkää kansallisen piilotajunnan ja perimän painolastia aikakausilta, jolloin olimme milloin itäisen ja milloin läntisen naapurimme vallanalla.


Eräs syy tähän tulokseen löytyykin seikasta, mistä harva ehkä tiesi.

Tässä on käytetty sitä monikulturistien "amerikan mallia", mitä esim. USA:n demokraatit käyttivät Hillary Clintonin kanssa. (Ruotsin SDP teki samoin, jos nyt tarkkoja ollaan - kyseinen tempaus oli itsensä Mona Sahlinin organisoima.).

Mikä se siis on?

Pakolaisten käyttäminen äänestäjinä!

Tämä on eräs salainen ase, jota maahanmuuttomyönteiset globalistipuolueet käyttävät kernaasti.

Vaikkakin pitää olla Suomen kansalainen, jotta voi äänestää, on vähemmän tiedetty fakta se,  että kuntavaaleissa riittää että 2 vuotta on asunut Suomen kunnassa, joten vuonna 2015 tulleet ovat voineet äänestää näissä vaaleissa.

Tarkalleen ottaen säännöt ovat seuraavat:

  • 18 vuotta täyttänyt henkilö
  • Suomen tai muun EU:n valtion tai Islannin tai Norjan kansalainen, jonka kotikunta on ollut äänestyskunta 51 päivää ennen äänestystä
  • Tai muun valtion kansalainen, joka täyttää 51 päivän rajan tai jolla on ollut vähintään kaksi vuotta kotikunta Suomessa laskettuna 51 päivästä ennen vaalipäivää
  • On EU:n tai Suomessa toimivan kansainvälisen järjestön palveluksessa ja jolla asuinpaikka kyseisessä kunnassa 51 päivänä enne vaalipäivää,  edellyttäen että hänen tiedot on tallennettu hänen pyynnöstään väestörekisterijärjestelmään  ja että henkilö on ilmoittanut vähintään 52 päivää ennen halustaa käyttää äänioikeutta kuntavaaleissa

Kuntavaaliehdokas vei maahanmuuttajia äänestämään - vaalien jälkeen rikosilmoitus


"Närpiölänen RKP:n kuntavaaliehdokas keräsi kymmenistä maahanmuuttajista koostuvan ryhmän, joiden kanssa kävi äänestämässä ja vaalikahveilla. Närpiön keskusvaalilautakunta aikoo tehdä tapauksesta rikosilmoituksen vaalien jälkeen."

Joten, Suomen puolesta miljoonasta matusta ei tarvitse kuin pienen osan äänestää heille myönteisiä puolueita, niin puolueet keräävät merkittävän äänisaaliin. Kyseessä on laillinen vaalivilppi.

Ja kuten jokainen tietää, on muslimit ainoastaan lojaaleja islamia, eikä suinkaan "ruokamaatansa" kohtaan, se merkitsee silloin sitä, että he mielellään antavat äänensä heille, jotka aukovat portit troijalaiselle hevoselle.

16% OF FRENCH CITIZENS SUPPORT ISIS, POLL FINDS


Samalla piiri pieni pyörii: mokuttajat tuovat tänne lisää matuja, jotka puolestaan pitävät heidät vallassa. Ilmiö ruokkii siis itse itseään, ja loppuu vain kun kierre katkaistaan.

Summa summarum

Tämä tulos on erittäin vaarallinen kansakunnan tulevaisuutta ajajtellen, ja se hyödyttää globalistista eliittiä sekä sen internatiolistista agendaa - on helppoa ostaa sellainen maa halvalla, jonka kansa ei pidä sitä minkään arvoisena.Fundamentti kahdessa (katso Kuntavaalit2017-tunniste) kuntavaalitekstissään varoitteli pääasiassa vain kahdesta puolueesta, ja ne olivat juurikin virheät ja cuckoomus. Ja nyt ne molemmat menestyivät. Myös feministipuolueesta sanottiin, että se on lähtökohtaisesti mädätyspuolue, ja niin menestyi sekin  - tosin, "hyvä puoli-optio" päti, joten tämä feministien äänestäminen vei ääniä pois entisestään nousua tehneiltä punavihreiltä, Pieni lohtu.

Kaiken kaikkiaan kansamme on uppiniskaista, ja tietämätöntä. Tai ainakin tiukasti massakontrolloitua, eikä se ole ihan täysin perillä siitä, kuka ajaa sen etua ja kuka ajaa sitä perikatoon.

Huomion arvoista on myös se, että Suomi toteuttaa Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoriaa hyvin esimerkillisesti: meikäläisessä mallissa dialektiikka menee siten, että  oppositio ja hallitus tuppaavat lähinnä vuorovaalein vaihtamaan paikkojaan. Piiri pieni pyörii, kuten kaikessa muussakin tässä maassa. Ei ihme, jos usko demokratiaan on koetuksella.Ei kommentteja: