tiistai 14. maaliskuuta 2017

Tapaus Kasmir - see no evil, hear no evil, speak no evil

Tapaus Kasmir antoi arvokkaan opetuksen meille siitä, miten nopeasti Virallisen Totuuden ystävät muutetaan kansan ja järjestelmän vihollisiksi.

Massakontrollin aseet pelaavat joukkojen psykologialla; mitä suurempi joukko, sen lapsenomaisempaa ja irrationaalisempaa se on.

Jim Morrison sanoi, että katsojat/yleisö ovat (nälkäisiä) vampyyreja.

Hänen sanansa eivät ole vanhentuneet, vaan yhä hullummaksi touhu tuntuu menevän, yhä tänäkin päivänä.

Merkityn kimppuun käydään hyeenalauman tavoin, kunnes kiihko menee ohi ja joukkopsyykoosista havahtunut joukko poistuu vähin äänin paikalta, sen kummemmin miettimättä "mitä tuossa juuri tapahtui" - tämä pätee niin hyvässä kuin pahassa.

Kasmirin kohdalla tilanne on se, että nostatusta ja median tukea nauttineesta artistista muuttuikin samanlainen hylkiö, kuin hänestä joka kaiken aloitti.

Se, että hänen olisi pitänyt ilmoittaa Axelin kolttosista, ei ole ihan niin yksinkertainen asia loppujen lopuksi - pitää muistaa, että hän itsekin oli Axlin uhri - mahdollisesti (voihan olla, että tämä oli yhteisymmärryksellisenä osana heidän rinkinsä toimintaperiaatetta) joten jos hän ei kertoisi itsestään, niin miksi hän kertoisi kenestä muustakaan? Ei ole helppoa luopioida ystäviä, vaikka nämä olisivat huonoja ystäviä.

Samalla tämä paljasti sen mielenkiintoisen seikan, että miten järjestelmällisesti massakontrollin aseet oikeastaan toimivatkaan.

Esimerkiksi tämä mustalistakäytäntö, jota suuret radio- ynnä muut firmat suosivat, on olemassa. Se ei rajoitu vain televisiotuotantoon, vaan myös muusikon kannalta hyvin vitaaliin seikkaan kuten radiosoittoon. Kyseessä on eräänlainen anathema näin ollen.

Kasmir joutui radioissakin soittokieltoon – ”Kun pöly on laskeutunut, katsotaan tilanne uudestaan”

Kasmir ei ole ainoa artisti, joka on Nelosen radiokanavilla soittokiellossa. Koivusipilän mukaan Tero Vaaran tuotanto on ollut ”bännättynä” jo muutaman vuoden.
”Syynä ovat olleet hänen räväkät maahanmuuttokommenttinsa. Kielto tehtiin silloinkin väliaikaiseksi. Tero Vaaraa voisi tällä hetkellä jo soittaa, mutta yleisöllä ei kuulijatutkimusten mukaan selvästikään ole tällä hetkellä tarvetta kuulla häntä”, Koivusipilä sanoo.

Yle perui Mamban Tero Vaaran tv-esiintymisen mamu-kriitiikin vuoksi

IS:lle Tero Vaara kertoo kyseessä olleen Ylen Puoli seitsemän -ohjelma ja kaiken juontuvan vuodelta 2011, jolloin hän oli antanut haastattelun, jossa vertasi monikulttuurisuutta kommunismiin.
- Sanoin tuolloin, että monikulttuurisuudessa kaikki pakotetaan ajattelemaan samalla tavalla.
- Minun piti esiintyä ohjelman päävieraana, mutta ohjelmantekijät ilmoittivat tiedottajallamme, että huonon julkisuuskuvan takia vierailu perutaan.
(Massakontrollin aseita käyttäessä ei voida välttyä ironialta: Tero Vaaran sanoja tuskin olisi voitu todistaa tämän paremmin oikeiksi!)


Allekirjoittanut on jo pitkään huomannut sen, että miten pienet piirit pyörittävät tässä maassa viihdeteollisuudessa lemmikkejään, puhumattakaan siitä, miten massakontrollin aseisiin kuuluu elimellisenä osana esimerkiksi mediat.

Puhuminen sielunsa myymisestä ei ole näin ollen kaukaa haettua: olet joko yksi meistä, tai meitä vastaan, "kerran pelastettu, aina pelastettu"-periaate ei kuulu tämän kultin doktriineihin.

Massakontrollin aseiden on pidettävä kiinni imagostaan ja mielikuvista, jotka puolestaan vetoavat massoihin. 

Siispä, kun kansan verenhimo on saatu nostatetuksi, on vaatteettoman keisarin syytä kääntää peukalo alaspäin.

Nyt, Kasmirista ei ole täyttä varmuutta, voi olla että hän pyrkii pelastamaan nahkansa uhriutumisella, voi olla että hän todellakin on kohtuuttoman oikeusmurhan uhri, mutta mistä kuitenkin on selkeät todisteet on massakontrollin aseiden olemassaolosta.

Järjestelmä ei tosin vain rahoita omiaan, tavalla tai toisella, mutta järjestelmää myöskin rahoitetaan omien johdolla: 
(Ei, tällä ei vihjata tai suoraan väitetä että Jungner liittyisi tähän juttuun, mutta tämän on tarkoituksena osoittaa että demokratian ohittava maksuliikenne on olemassa, ja niihin summiin ei tavan tallaaja pysty).

Tämä on jälleen yksi opetus siitä, että kenen leipää syöt sen lauluja laulat.


PS. Taistelussa massakontrollin aseita vastaan, on tärkeää muistaa, että sitä vastaan voi taistella sen omin asein. Eräs on kapitalismin hyödyntäminen, etenkin viihdeasioissa. Siispä, jos nyt artistia yritetään näännyttää pistämällä tämä mustalle listalle, on vastavetona ryhtyä boikotoimaan näitä tahoja jotka pistävät artistin mustalle listalle. Lopulta sen ääni voittaa, joka huutaa eniten. Juuri tätä taktiikkaa suvaitsevaisto käyttää, ja juuri tästä syystä ne ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa, esim. seuraavaa kaavaa hyödyntäen:

Ei kommentteja: