torstai 9. maaliskuuta 2017

Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä?

Eilen oli naistenpäivä, joten siksi tämä kirjoitus on hyvinkin ajankohtainen, ja jos ollaan tarkkoja, on tämä vielä tällä menolla tulevaisuudessakin ajankohtainen.

Jos naistenpäivä on propagandatempaus, jonka alkuperäinen merkitys ei enää päde länsimaissa, niin tämä otsikon mukaan nimetty kirjanen (Chimamanda Ngozi Adichie; Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä) jota jaetaan kouluissa, edustaa samaa rappiota.

Lyhyt vastaus otsikoon on siis: ei, kenenkään ei pitäisi olla kyseisen, totalitaristisen miesviha- ja naisten ylivaltaliikkeen kannattajia. Kaikkein vähiten sitä ideologiaa pitäisi syöttää lapsille.


Nämä hirviöt päästetään opettamaan lapsia?
Kirja itsessään on kuten feminismi yleensäkin: se keksimällä keksii syitä olla olemassa, ja parhaimmillaan oikeuttaa olemassaolonsa länsimaisen, ylivoimaisesti etuoikeutetuimman olennon eli valkoisen naisen etujärjestönä, ratsastaen kolmansien maiden naisilla. Tehden tietysti valkoisesta heteromiehestä syntipukkinsa, jota vastaan pitää taistella tämän lapsuudesta alkaen.

Esim. kirja tuo esiin "ongelmia" jotka ovat ongelmia naisille Afrikassa, mutta eivät Suomessa. Puhumattakaan siitä, että kirjassa suoranaisesti valehdellaan naisen euro-myytistä (tässä tapauksessa dollari), väittäen, että kirjaimellisesti naisille maksetaan pienempää palkkaa samasta työstä kuin miehelle (totuus: naiset monesti saavat suurempaakin palkkaa kuin miehet)! Tämä ei ole sivistystä, tämä on propagandaa, disinformaatiota, suoranaista valehtelua, sanalla sanoen massakontrollia, jonka aseista merkittävin eli tuplastandardit ovat jälleen käytössä tässäkin tapauksessa!

Silti, kuten tiedämme, länsimaiset feministit eivät tee mitään näiden oikeasti sorrettujen (usiemmiten muslimivallan alla olevien) naisten auttamiseksi vaan pumppaavat järjestelmää omaksi edukseen. Miksi he tekisivätkään tässä tilanteessa muuta, sillä niin kauan kun
valheen perutalle rakennettu oikeutus elää, he pysyvät vallassa. Hieman sama asia, kuin että se lääkefirmat kehittävät lääkkeitä hoitoa, ei parannusta varten. Toinen on hyvä terveydelle mutta toinen bisnekselle ja vallalle.

Tosin, tämä röyhkeys nyt ei ole mitään uutta feministeiltä, aiemmin Fundamentti ilmoitti esim. siitä, miten brittiläiset feministit teettävät feministi-paitojaan kolmansien maiden naisten hikipajoissa!

Eli, meidän ei tule olla feministejä, vaan meidän tulee taistella sitä mädätystä vastaan suurenmoisella tarmolla ja piinkovalla vakaumuksella, kunnes se on poistettu kokonaan meitä tuhoamasta; tasa-arvo voi alkaa vasta kun miesten ja naisten vastakkainasettelu on ohitse, sillä tasa-arvon ja kansallisen hyvinnoinnin sukupuolten välillä voidaan sanoa tulevan komplimentarimista, ei pseudo-egalitarismista, jota feminismi edustaa. Komplimentarimissa ei yllytetä sukupuolia vihaamaan toisiaan, vaan kansallismielisyyteen liitettynä, sen avulla nainen ja mies saatetaan yhteen, jolloin heidän parhaat puolensa saatetaan yksiköksi nimeltä perhe, joka on yhteiskunnan perusyksikkö - on aina ollut ja tulee aina olemaankin (kiitos feministien loppumattoman typeryyden, he kyllä huomaavat sen itsekin tulevaisuudessa, kun passiivinen jihad, eli maahanmuuton ja lisääntymisen avulla valloituksiaan tekevät muslimit lisääntyvät ja täyttävät maan).

Ehdotuksena onkin, että tälle kampanjalle pistetään kampoihin, esimerkiksi some-kampanjan muodossa, johon voisi liittyä kyseisen kirjan "hyöty- ja huvikäyttö", oli se sitten takan lämmittäminen tai kierrätykseen kyseisen laitoksen sijoittaminen.

On näytettävä ettei meidän, eikä etenkään meidän lasten kurkuista, tungeta alas tälläistä degenaratiivista propagandaa. Etenkin jos kannattaa tasa-arvoa, sillä se joka poikaansa vihaa, se feminismiä edistää.Ei kommentteja: