perjantai 31. maaliskuuta 2017

Kevennys: tämä video sai muslimit räjähtämään!Myönnettäköön pieni mustaa huumoria sisältävä letkautus otsikossa, mutta varsinaisen sketsin silti tarjoilee tämä video.

Tietysti on sanottava, että feikkejähän nämä internetin piilokamera sun muut infield-videot ovat noin 98,1% ajasta, mutta tämän videon viihdearvo löytyykin kommenttiosiosta. Sieltä löytyy tosin myöskin tikittävä aikapommi.

Se myös antaa erinomaisen oivalluksen siitä, miten suvakki- ja muslimikysymys voidaan ratkaista.

Kyseessä on se sama vanha idea, minkä Fundamentti on aiemminkin jo tarjoillut, eli kun pistetään nämä kaksi täysin yhteensovittamatonta ryhmää keskenään, ne kaatuvat omaan mahdottomuuteensa.

Eli suvakit ja femakot vs. muslimit-asetelma toimii. Tämäkin video osoittaa sen, että kun subversioprosessin kääntää muslimeihin, alkaa paukkua.

Toistaiseksihan subversioprosessi, eli mädättäminen, on kohdistettu valtaväestöön.

Tällöin esim. naisilla videon kaltainen toiminta nähdään kevytkenkäisyyden sijaan olevan edistyksellista, itsenäisen ja vahvan naisen seksuaalista vapautta.

Ja kun siihen vielä lisää sen, että feministit ovat junailleet asian siten, että seksiturismi on käännetty niin, että pakolaisista valtaosa on nuoria miehiä, jotka tuotetaan tänne verovaroin
naisten hyväksikäytettäviksi, hyväksikäyttämään nettomaksajamiesten ylläpitämää hyvinvointivaltiota, joka kaiken lisäksi vielä kehottaa rakastamaan maahanmuuttoa, on nykyinen soppa valmis.

Mitä jos lopetettaisi sellainen? Tai, tehtäisi niin, että otettaisikin nuoria naisia pakolaisiksi, ja miesten pariutumisongelma (joka johtuu hypergamiasta ja massakontrollista, kuten
siitä että kehotetaan vihaamaan valkoista heteromiestä) ratkaistaisi siten, että näille naisille ja suomalaisille miehille annettaisi rohkaisua pariutumiseen, ja nyt normaalisti
valkoista naista koskenut "elä elämäsi itsekeskeisenä, monikulttuurisena huorana ja/uraohjuksena" ohjesääntö lopetettaisi ja seksuaalista vapautta herätettäisi ulkolaisissa naisissa.

Ei muta sehän olsi haram ja vastoin feminismiäkin!

Ja juuri siksi sitä pitäisikin harjoittaa!

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

No jaa, täytyyhän lasten saada leikkiä. Mutta ei heidän leikkiensä katseleminen ole lainkaan niin hauskaa kuin luulisi.