keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Katso järkyttävä totuus naisten Dubain matkoista

On tullut aika tarjoilla jälleen punainen pilleri, ja aikamme (nais-)kuva, joka ei ehkä kyynisimpiä enää yllätä, mutta joka repii sinipilleröidyn keskivertotallaajan silmät auki varsin lohdottumasti.

Nyt, oletko koskaan miettinyt, että kuka oikein kustantaa Instagrammin virallisesti persaukisten, mutta erityisen hyvännäköisten naisten leveän elämän, johon kuuluu mm.ulkomaanmatkoja, kuin myös ns. blingblingiä sisältävä elämäntyyli?

Vahva vihje löytyy ulkomaanmatkoista, jotka sattumoisin lähes aina suuntauvat samaan kohteeseen.

Toinen vihje on naisten halu pariutua rahasta - tai sanotaanko niin, että statuksesta pariutuminen ja rahasta minkä tahansa tekeminen, olisi ehkä se parempi sanavalinta.

HUOM: Jos tässä vaiheessa rupeaa jo tekemään huonoa, suositellaan lukemisen jatkamista, maksimaalisen punapilleröinnin saavuttamiseksi, sillä saat takuulla fiiliksellesi vastinetta.

Kyseessä on sivusto nimeltä Tag The Sponsor esittelee näiden kyseisten naisten salaiset sponsorit, jotka mahdollistavat kyseisen pintaliitoelämän:

TAGTHESPONSORSivuston takana on mies, joka siis tekeytyy arabiprinssiksi/on sellainen, ja joka sitten ottaa selville, että mikä on näiden naisten taksa. (Toinen vastaava sivusto on Tag Your Sponsor)

Taustalla on oikea ilmiö. Pääasiassa kyseessä on näitä "instagram-malleja" sponsoroivat rikkaat arabisheikit, jotka lennättävät heitä maahansa, tehdäkseen heille kaikkea seksuaalisesti "jännää" (käyttääkseni naisten omaa ilmausta) - asioita, joita  muslimanaisille ei kukaan vakaumuksellinen muslimi voisi tehdä.  Mutta kuten jo käytöksestä voidaan nähdä, mitä tulee heidän vieraskoreuteensa, tai pikemminkin sen puuttumiseen, voidaan tässä tapauksessa vain todeta, että tätä varten vääräuskoisten naiset ovat saatavilla kuin tilauksesta.

Mitä taas tulee näihin seksuaalisiin akteihin kuuluu akteja aina seksistä eläimen kanssa, sitten itse nimikkopuuhaan, eli pissa- ja kakkaleikkeihin, unohtamatta tietenkään seksiä alaikäisten kanssa

Mitä tähän enää voi sanoa?

Jos nainen on juossut juoksunsa "hakien kokemuksia matkailusta" ja joka pitää "Dubaita ihanana turistikohteena", kannattaa todennäköisesti juosta. Ellet sitten välttämättä halua arabiprinssin jämiä.

Punaisina lippuina mainittakoonkin ainakin seuraavat:

  • Normaalisti pienipalkkaisessa työssä oleva, mutta kaunis tai edes nätti nuori nainen, joka silti matkustelee paljon esim. Dubaihin
  • Mainostaa olevansa malli ja pitää esim. emailiaan näkyvillä "bookkauksia" varten
  • Käyttää yksityisiä lentokoneita/lentelee ympäri maailmaa
  • On ulkomailla otetuissa kuvissa yksin kalliissa urheiluja- ja ökyautoissa (kenen auto ja kuka ottaa kuvat? Aivan!)
  • On "lomakuvissa" jahdeilla ja eksoottisilla rannoilla, yleensä yksin (kuka ottaa kuvat? Niinpä!)
  • "Yllätyslahjoja" satelee, yleensä kalliita vaatteita, laukkuja, kenkiä, kelloja jne. autoja.


Modernien naisten saavuttamat pohjat ovat rajattomat. Samoin, myytti naisen esineellistämisestä on jo aika haudata, sillä nainen tekee sen aivan itse ja vapaaehtoisesti, ja jopa hyötyy moisesta taloudellisesti. Eivätkä he hyödy siitä feministisen narratiivin mukaan "naiset pakotetaan seksiin koska patriarkaatti", vaan he ovat esimerkki siitä, miten pelkästään naiseksi syntyminen ja seksuaalinen valta takaa luksustason elämän aineellisesti - ja sehän tässä on kyseessä, pelkkä ahneus rahaan ja statukseen sekä siihen mitä sillä saa, jonka seurauksena glamour on pelkkää kullattua ja kimaltelevaa paskaa.

Ja kuten aiemmin jo mainittua, tämä vahvistaa sen punaisen pillerin teorian, että naiset naivat rahasta ja statuksesta, ja joskus statukseksi riittää eksoottinen ulkomaalaisstatus miehessä, tällä kertaa kun kyse on arabiprinsesseistä ja isoista rahoista, myy nainen epäröimättä myös arvokkuutensa. Jälleen voimme havaita, että naisilla on miehiä varten kahdet markkinat ja kahdet tikapuut (tikapuuteorian mukaisesti) eli tuplastandardit toteutuvat siten, että normaali mies saa osakseen uhrata resurssinsa naisen kunnollisuuslarppauksen tapahtuessa, mutta jos olet arabiprinssi näet naisen todellisen luonteen.

Feminismin ansiosta naisilla on vapaus valita, että juoksevatko he juoksujaan ilmaiseksi vaiko rahasta- joskin seksuaalisen markkina-arvoteorian säälimättömien lakien vuoksi, ihan jokainen ei pääse rahastamaan, mutta he tekevät sen sitten pahaa aavistamattoman miehen kautta, kunhan juoksut, on juostu.


Entä mitä tämä meinaa naisen kannalta? No, jos nyt mainetta tuli, ja kunnia meni, niin jäipähän ainakin hieno kello! Niin, ja kokemuksia! Kokemuksia täytyy jokaisella modernilla, itsenäisellä ja vahvalla naisella aina olla! Mies ja perhe kun on niin vanhanaikaista muutenkin, ja sen ehtiää hankkia vanhoilla päivillään, jos joku vielä kelpuuttaa.


Mitä taas tulee yhtälöön, kunnia meni mutta mainetta tuli, niin tämä ei todellakaan tee hyvää länsimaille, eikä varsinkaan lisää muslimimaiden kunnioitusta länsimaita tai länsimaalaisia kohtaan. Ei ole mikään ihme, että he näkevät lännen suurena saatanana, sillä tuon näkökulman voi jo moni länsimaalainenkin jakaa. Kun naiselle annetaan vapaus, hänt oteuttaa tällöin animalistisimpia viettejään, eikä seurauksilla ole väliä, olivat ne sitten seurauksia itseään tai maataan kohtaan.

Todellakin, nyt kun on ollut runsaasti puhetta islam vs. degenaratiivinen länsi-asetelmasta, voi sanoa 100% varmuudella, että näin ei kävisi, jos anti-kansallismielinen, feministinen subversioprosessi ei olisi saanut jalansijaa lännessä. Tämä, kuten muukin kyseenalainen toiminta, tai oikeastaan mikä tahansa mitä nainen tekee, kun on kerran "voimaannuttavaa" - tässä Virallisen Totuuden mukaisessa asetelmassa, tuplastandardit ovat vahvoina, eli jos sen tekee nainen tai muslimimies, se on aina ok. Siinä missä on fakta, etteivät nämä prinssi alibabat ja panosulttaanit katselisi kuunaan omilta naisiltaan tälläistä, lisäksi on pakkoa sanoa, että se mitä ne tekevät näille naisille ja mitä nämä naiset sallivat itselleen tehtävän, on syvän symbolista.


Just try me once more
Just drive me once more
Just turn me on
Just tune me once more

Sell me out, sell me out, sell me out, sell me...

Yes, everyone has a price
Yes, everything is a prize
Let me show you my surprise
Let me show you my surprise

Does it turn you on to keep on tuning
On this vulture culture?

Vulture culture - are you satisfied?

Let ME show YOU my surprise...

Ei kommentteja: